Įkraunama...
Įkraunama...

Šampanas

Man iskilo vienas klausimukas.Ar perkate sau (jauniukiui ir jaunajai) atskiras taurias.na kazkokias imantrias?Matote kai buvau pusseseres vestuvese tai ji ir jos vyras turejo labai grazias taures sampanines is kuriu gere, o dabar jos puikuojasi sekcijoje.Tai kaip? biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
[attachmentid=39462]
Atsakyti
[attachmentid=39466]
Atsakyti
[attachmentid=39468]
Atsakyti
[attachmentid=39470]
Atsakyti
Tai kaip supratau taures reikia pirkti? doh.gif [FONT=Times][SIZE=1][COLOR=blue]
Atsakyti
nereikia, jeigu jau turi, cia as del papuosimu idejau... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sonatos @ 2005 11 14, 12:36)
Man iskilo vienas klausimukas.Ar perkate sau (jauniukiui ir jaunajai) atskiras taurias.na kazkokias imantrias?Matote kai buvau pusseseres vestuvese tai ji ir jos vyras turejo labai grazias taures sampanines is kuriu gere, o dabar jos puikuojasi sekcijoje.Tai kaip? biggrin.gif  drinks_cheers.gif

na siaip tai as noriu ir pirksiu sau grazias sampano taures vestuvems, kad musu issikirtu is kitu sveciu! bet as galvoju pirkti koias 6, kad paskui ir namie butu galima naudoti. siaip tai maciau vienoj pardej tokias fainas krikstolines...koks grozis....

na siip cia ta mada pirkti spec taures atejus is vakaru kaip sako, bet ir lietuvoj jaunieji juk geria dazniausiai is papuostu tauriu, kas rutas apipina, kad dar k sugalvoja...o taip daroma del to, kad viskas i finansus atsiremia!
Atsakyti
gerai sakai , reikia 6 tauriu. thumbup.gif [FONT=Times][COLOR=blue]
Atsakyti
man toks klausimas kilo g.gif , o kur tu originalesniu tauriu gauti? kiek praejau parduotuviu, ten visos tokios klasikines ir paprastos, be jokiu paraitymu ar kokiu kitokiu imantrybiu... verysad.gif

netyciom uzsukau i JYSK parduotuve, ir radau idomesnias taures po 12.99 rolleyes.gif ka as zinau, asmeniskai noreciau, kad tikrai ne is JYSK butu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tinaa @ 2005 11 24, 11:00)
man toks klausimas kilo  g.gif , o kur tu originalesniu tauriu gauti? kiek praejau parduotuviu, ten visos tokios klasikines ir paprastos, be jokiu paraitymu ar kokiu kitokiu imantrybiu... verysad.gif

netyciom uzsukau i JYSK parduotuve, ir radau idomesnias taures po 12.99 rolleyes.gif  ka as zinau, asmeniskai noreciau, kad tikrai ne is JYSK butu biggrin.gif

o kas cia tas JYSK?

na koks skirtumas is kur jei grazios ir patinka?

na siaip as tai pirksiu ne kokias labai jau ten israitytas ar pnasiai...na tiesiog grazias krikstolines ir tiek!
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2005 11 24, 17:26)
o kas cia tas JYSK?

na koks skirtumas is kur jei grazios ir patinka?

na siaip as tai pirksiu ne kokias labai jau ten israitytas ar pnasiai...na tiesiog grazias krikstolines ir tiek!

oi, brangioji, gi pamirsau, kad tu uzsieniete biggrin.gif biggrin.gif
JYSK yra tokia pigiu prekiu parduotuve, ten yra visko, taciau kokybe abejotina. taures grazios, taciau ar nebus taip, kad pilant sampana, gali koks "auksiukas" atsiklijuoti ir isplaukti biggrin.gif
tai buvo vieninteles originalios taures, kurias maciau, nes kitos, normaliose parduotuvese, nieko nepasizymincios g.gif
Atsakyti