QUOTE(cipciukas @ 2008 10 12, 12:27)

Erikute , be galo grazi tavo barbe

, dabar kas liecia beze : labai gerai pagaminta beze -niekada nenubega

netgi toli vezant ir kratant masinai , vat kodel nenubego tavo ruzava ? , reiskesi baltai beze truputi nedaviriai cukraus sirupo , atrodo , kad jau gerai -, o vat truksta keletos minuciu ar net sekundziu -ir viskas nueina velniop

. Buna aptepi torta , viskas grazu , dzibukai su kanteliais , pastovi 15 min. ir susilieja , tenka viska nukrapstyti ir vel daryti per nauja beze .
Didziausias jos priesas tai dregme , nuo jos ( jei tortas padetas ant balkono , kad ir istiklinto ) gali visas nubekti , geriau ji laikyti kambario temperaturoj , jei nera kur deti .
Sekmes kitoms gaminant ta kaprizinga beziuka
jo , gali buti , kad per mazai paviriau sirupa

bet bijojau, kad neparuduotu, nes raset, kad mest lauk tada reikia

ir dar... papuosus gi sugalvojau i saldytuva idet, tai gal pabuvo 10min, pamaciau kad kazkas ne taip darosi is kart istraukiau.
rugegele 23, blynu dydzius dariau, pagal visas namie turimas lekstutes

, iskociojus iskarto apipjioviau, kad nereiketu iskepus.
aciu mergaites , uz pagyras ir uz patarimus , kuriu labai prireike