O as tai imu many ti, kad tau visai patinka aukos vaidmuo. Yra ir tokiu zmoniu, kiekvienam savo
Žinau, kokias rozetes jis ten jai sukinėja. Ir kokių virusų valyti eina. Atsiprašau už cinizmą, bet čia aiškiau nei aišku. Čia akivaizdus tavęs negerbimas. Ką reiškia gaila? Gaila išvaryti. Tai būk jam atsarginiu variantu.
Kaip galima gulėti šalia žmogaus ir žinoti, kad prieš valandą jis buvo pas savo buvusią? Kuo ilgiau tempsi, tuo skaudžiau bus ir tuo labiau paskui jo nekęsi.
Kur tavo pavydas? Kur savigarba? Ar tau tiesiog patogu pas jį gyventi?
Atsiprašau, kad taip aštriai. Bet aš pati buvau panašioje situacijoje ir save apgaudinėjau. Klausimas: kodėl? manęs vos neišvedė iš proto. O kai išsiskyrėme, tai jis pas savo buvusią iškart ir nulėkė. Nors nuo pat pradžių mane įtikinėjo, kad jos nemyli ir jos jam nereikia.
Kaip galima gulėti šalia žmogaus ir žinoti, kad prieš valandą jis buvo pas savo buvusią? Kuo ilgiau tempsi, tuo skaudžiau bus ir tuo labiau paskui jo nekęsi.
Kur tavo pavydas? Kur savigarba? Ar tau tiesiog patogu pas jį gyventi?
Atsiprašau, kad taip aštriai. Bet aš pati buvau panašioje situacijoje ir save apgaudinėjau. Klausimas: kodėl? manęs vos neišvedė iš proto. O kai išsiskyrėme, tai jis pas savo buvusią iškart ir nulėkė. Nors nuo pat pradžių mane įtikinėjo, kad jos nemyli ir jos jam nereikia.
QUOTE(Padangele @ 2008 03 19, 23:13)
skaitau jusu pasisakymus kasdien po kelis kartus, ir liudna kad niekas netiki grazia ateitimi, o as taip noriu tiketi, sako kai ko nors labai nori ir tiki taip ir buna.... as taip ir neisejau, daiktai vis dar dezese..
oi, kaip as tikejau bendra grazia ateitim

iseiti tikrai nera lengva, vistiek tikiesi kad viskas bus kaip anksciau

QUOTE(Padangele @ 2008 03 19, 23:13)
skaitau jusu pasisakymus kasdien po kelis kartus, ir liudna kad niekas netiki grazia ateitimi, o as taip noriu tiketi, sako kai ko nors labai nori ir tiki taip ir buna.... as taip ir neisejau, daiktai vis dar dezese..
Jei nori save apgaudinėti, tai apgaudinėk, gyvenk svajonėmis apie šviesų rytojų ir pan. Manai, kad jūsų laukia graži ateitis? Tai patikrink, išeik ir pamatysi kiek jam iš tiesų Tavęs reikia. Niekas gi nesako, kad jūsų santykiai pasmerkti, tiesiog dabartinėje situacijoje niekas nejudės į priekį - jis vis lakstys pas savo buvusią, o Tu, kaip atsarginis variantas, visada jo lauksi namie. Ir jam patogu, ir Tu galėsi toliau svajoti
QUOTE(Padangele @ 2008 03 20, 01:13)
Tau tikrai patinka aukos vaidmuo. Tiek pasisakymu perskaitei ir dar po kelis kartus, bet Tau neaiskiau... Jei patinka toks vaidmuo, tai nerasinek ir nesiskusk. Susitaikyk su tuo ir gyvenk.
Bet zinok, kad kiekvienas blogis iseina tik i gera. Patikek!!!
QUOTE(Padangele @ 2008 03 12, 13:54)
Sveikos, manau kas nors gales su manimi pasidalinti patirtimi ir patarti. Su draugu gyvenam puse metu, tik paskutiniu metu kokius 2 menesiu neislipu is asaru juros.. viskas pradejus kartu gyventi buvo taip nuostabu, buvau pilna vilciu ir svajoniu, irenginejam jo buta, kuris baigus bus fantastiskas.. tik nebezinau ar man jau kisti prie tu visu reikalus rankas... nes pries 4 menesius pasirode jo sena sena meile, apie kuria as net nezinojau nors bendraujame 2 metus.. staiga jai is jo prireike begales paslaugu, kad sudetu jos bute rozetes, kad ivestu interneta kad pataisytu kompa ir jis kaip geras zmogus emesi tu darbu.. jis is pradziu sakydavo kur vaziuoja, kada gris ir kam ka pades, nekreipiau demesio, jis daznai tuom uzsiima laisvalaikiu.. taciau tie isvaziavimai daznejo, ir man jau buvo sakoma kad vaziuoja kitur, o jis ten pat.. ir jo elgesys su manim keitesi, galvojau kas nors darbe, kad toks piktas, per daug i dushia nelindau, laukiau, gal praeis.. bet nesulaukiau, ir viena diena priremiau ir isklausiau kas darosi, pasirodo jam grizo seni prisiminimai, seni jausmai... buvo liudna... man sake negalvoti, palaukti, kad viskas praeis nes jis jai nereikalingas, kad ji turi drauga su kuriuo planuoja kurti seima ir kad tik jai reikia keletos paslaugu.. laukiau.. bet matau kad tas ju bendravimas nenutruksta, sms vakarais, uzejus i jo darba pamaciau kad per skype susirasineja, bucinukais dalinasi.. susikaupiau ir su ja pakalbejau, ji teigia nieko is jo nenori, tik kreipesi kaip i sena drauga nes labai reikejo pagalbos.. ir nieko nezino apie jo jausmus jai, prizadejo su juo nebebendrauti, bet matau kad vis tiek tai tesiasi.. kalbu su juo, graziuoju, nekeliu balso, sako jis kad viskas praeis, kad jis viska supranta, ir nenori kad as iseiciau... bet man taip sirdi sopa, taip nerimas ima, buna akimirku kad nezinau kur detis, ir kiek laiko laukti kol "viskas praeis"... o jei nepraeis? likti ar iseiti? kol kas jis man viskas...
kvaila istorija

prelude, gerai cia pasakei, tikrai kad kaip sliures
nesuprantu, koks turi buti zmogaus poziuris i save, kad iki tokio lygio daeit

Tau tikrai patinka aukos vaidmuo. Tiek pasisakymu perskaitei ir dar po kelis kartus, bet Tau neaiskiau...
Kalbi kaip tikra santykiu eksperte

As, beje, tokioje situacijoje irgi iseiciau. Iseiti lengviau negu pasilikti. Bet tai tikrai neprivaloma. Gyvenimas yra labai sudetingas ir paprastas tuo pat metu. Seni jausmai gali sugrizti, bet jie gali ir praeiti. O kaip turejo pasielgti vaikinas sioje situacijoje? Prisimine senus jausmus ir ta pacia diena turejo savo mergina isvaryti lauk? Tada pataptu saziningu herojumi?
Vienintelis brandus imanomas sprendimas yra prasymas palaukti. Nepateisinu, kad laksto pas buvusiaja, ir uzjauciu autore, man jos vietoje butu be galo sunku visa tai matyti. (Na, as ji greiciausiai uzmusciau

Be to, gyvename ne pasaku laikais, gyvenimas netobulas, galima ieskoti kompromisu, laukti ar nelaukti, beje, sugebejimas atleisti ir suprasti nebutinai daro is moters sliure, ir KARTAIS vyru yra net labai aukstai vertinamas. Kazkas mus myli, nemyli, is naujo isimyli, paskui myli kazka kita, o gal ir vel mus - si karta iki gyvenimo pabaigos.
Ir niekas mums negali pazadeti, kad myles amzinai.
[quote=Mali,2008 04 13, 16:57]
Gal trumpam paskolintum savo "Teisingu santykiu ir gyvenimo vadoveli", is kurio mokaisi? 
Aciu!
Taciau ne santykiu eksperte esu, o tiesiog turinti siek tiek savigarbos ir isdidumo.

Aciu!

Taciau ne santykiu eksperte esu, o tiesiog turinti siek tiek savigarbos ir isdidumo.
Nesuprantu moterų, kurios taip savęs negerbia ir ne myli
Kaip gali būti išsvajota graži ateitis su tokiu žmogumi?
Suprask tik vieną: vyras niekada tavęs nemylės, jei tu pati savęs nevertinsi ir nemylėsi! O iš tavo sitaucijos aš tik tai ir matau...
Nesakau, kad aš nepatyriau tokių jausmų, tikrai patyriau, tikrai buvo sunku skirtis, pradėti gyvenimą iš naujo, tiek teko išgyventi nemigos naktų, skaudžių ašarų... bet dėkoju Dievui, kad laiku radau savyje jėgų ir išėjau pakelta galva. Jau praėjo kažkiek laiko, sugebėjau pradėti naują gyvenimą su nauju vyrų, kuris myli ir gerbia mane
To linkiu ir tau... dar jauna, dar visas gražus gyvenimas prieš akis...

Kaip gali būti išsvajota graži ateitis su tokiu žmogumi?
Suprask tik vieną: vyras niekada tavęs nemylės, jei tu pati savęs nevertinsi ir nemylėsi! O iš tavo sitaucijos aš tik tai ir matau...
Nesakau, kad aš nepatyriau tokių jausmų, tikrai patyriau, tikrai buvo sunku skirtis, pradėti gyvenimą iš naujo, tiek teko išgyventi nemigos naktų, skaudžių ašarų... bet dėkoju Dievui, kad laiku radau savyje jėgų ir išėjau pakelta galva. Jau praėjo kažkiek laiko, sugebėjau pradėti naują gyvenimą su nauju vyrų, kuris myli ir gerbia mane

To linkiu ir tau... dar jauna, dar visas gražus gyvenimas prieš akis...
Sunku apsispresti? Veliau bus dar sunkiau, nebent tu moki gyventi taip, lyg praeities nebuvo. As taip negaliu. Pagarba ir meile sau yra pagrindinis dalykas, kuris turetu versti tave pasielgti drasiai ir ryztingai. Jis negerbs taves, galvodamas, kad tu tikrai negalesi iseiti ir sutiksi laukti tiek, kol jo buvusiajai jo prisireiks, o tada tikrai jam nebus gaila taves vargseles tikejusios grazia ateitim ir tikejusios, kad viskas praeis. Kai tik jo buvsiajai jo prisireiks jis su malonumu pavezes tavo daiktus iki naujos tavo gyvenamosios vietos, kitas reikalas, jei buvusiajajai jo neprireiks. Tada atsiras tikrai nemazai vilties, kad tas jo dabartinis gailestis ar patogumas peraugs i kazka daugiau ir galesit ilgai ir laimingai gyventi. Kaip matai tavo meile priklauso ne nuo taves ir ne nuo jo, o nuo jo buvusiosios. Kaip tu jautiesi, kai TAVO gyvenimas priklauso ne nuo taves, o nuo PASALINIO ir SVETIMO zmogaus?
Kaip elgtis, spresti tik tau. As patarciau iseiti ir negrizti..... gyventi grazu spalvota gyvenima, be nerimo, nervu ir itampos, su nauju mielu zmogumu
Kaip elgtis, spresti tik tau. As patarciau iseiti ir negrizti..... gyventi grazu spalvota gyvenima, be nerimo, nervu ir itampos, su nauju mielu zmogumu

Brangioji,
rašai, jog jam esi "geriausia ką jis yra turėjęs", kad esi rūpestinga, gera ir kad tėvai jo tave užtaria. Taip, neabejoju jog esi nuostabi moteris, ir kad jam patinki.
Bet meilė yra stipresnė už viską. Ir iš tavo pasakojimo man matyt, kad jis myli ją, ne tave. O tos vadinamos "kliūtys" -santykiai su tavimi, jos būsimasis jaunikis... tos meilės nepanaikina. Pagalvok, ar nori susieti gyvenimą su žmogumi, kuris myli kitą...
Atleisk, kad tiesiai rašau, bet, kaip filme "S legkim parom" sako, kartais reikia, kad paskaudėtų, idant pasveiktum.
rašai, jog jam esi "geriausia ką jis yra turėjęs", kad esi rūpestinga, gera ir kad tėvai jo tave užtaria. Taip, neabejoju jog esi nuostabi moteris, ir kad jam patinki.
Bet meilė yra stipresnė už viską. Ir iš tavo pasakojimo man matyt, kad jis myli ją, ne tave. O tos vadinamos "kliūtys" -santykiai su tavimi, jos būsimasis jaunikis... tos meilės nepanaikina. Pagalvok, ar nori susieti gyvenimą su žmogumi, kuris myli kitą...
Atleisk, kad tiesiai rašau, bet, kaip filme "S legkim parom" sako, kartais reikia, kad paskaudėtų, idant pasveiktum.