Įkraunama...
Įkraunama...

Gausus kraujavimas, mėnesinių ciklo sutrikimai

labutis visoms kurios atkreipe demesi i mano klausima.aciu uz patarimus.as tai jau senai buciau nuejusi pas gydytoja, bet esu isvykusi i uzsieni dviem menesiam o ten juk neisi klausineti, dar tikrai pripazins vezi.beje i uzsieni vaziuoju jau ketvirti metai tai organizmas jau turetu buti priprates prie klimato kaitos.man niekada taip nebudavo.beje kraujavimas vyksta tarp menesiniu viduryje ciklo.likuciu kraujo kaip ir neturetu buti, o nescia negaliu buti nes vyras i vidu neleidzia, kontraceptiku irgi nenaudoju. smile.gif smile.gif
Atsakyti
Jei vidury ciklo, ir jeigu daugiau jokiu blogu simptomu ner, tai greiciausiai bus ovuliacinis kraujavimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(straksius @ 2008 03 13, 19:38)
labutis visoms kurios atkreipe demesi i mano klausima.aciu uz patarimus.as tai jau senai buciau nuejusi pas gydytoja, bet esu isvykusi i uzsieni dviem menesiam o ten juk neisi klausineti, dar tikrai pripazins vezi.beje i uzsieni vaziuoju jau ketvirti metai tai organizmas jau turetu buti priprates prie klimato kaitos.man niekada taip nebudavo.beje kraujavimas vyksta tarp menesiniu viduryje ciklo.likuciu kraujo  kaip ir neturetu buti, o nescia negaliu buti nes vyras i vidu neleidzia, kontraceptiku irgi nenaudoju. smile.gif  smile.gif

Na tuomet as labai gerai supratau, kas nutiko, manau tau cia tikrai buvo ovuliacinis kraujavimas, ka ir rasiau. 4u.gif Nusipirk arbatzoliu arbatos, stabdancios uzdegima ir kraujavima, nors turbut jau praejo kraujavimas, nes jis netrunka ilgai. 4u.gif
Atsakyti
oi oi su tais kraujavimais. Kraujavau taip apie du metus, ejau pas gydytojus, o jie ka ...sako nezinau, israso kontraceptiniu ir viso gero. Kol viena karta reikejo daryti abrazija, nes buvo ziauriai ir nesustojo. Padare, ir vel viso gero be jokiu vaistu ir dar prigrase kad jokiu budu negerciau iki kitu menesiniu kontraceptiniu. Ir ka..uz menesio per tris dienas nusikraujavau iki 46 hemoglobino.Vel dare abrazija,nes vaistais nesustabde. Is savo miesto pabegau i Kauna. O ten rado kad kraujuoja is kraujagysles...
Atsakyti
labutis stai ir vel noriu kai ko paklausti.man po to vadinamojo ovuliacinio kraujavimo menesines veluoja ir jokiu simtomu, kad jo zadetu prasideti.ar tai blogai ar taip ir turi buti? smile.gif be to rytais kai keliuosi jauciu pilvas toks sunkus, kad atrodo butu pilnas vandens.kasdienines iskyros normalios kaip ir turetu buti. bigsmile.gif
Atsakyti
labutis!as vel noriu jus sutrukdyti.man turbut si menesi ir nebebus menesiniu po to ovuliacinio kraujavimo?labai jau jaudinuosi, bet turbut bereikalo. bigsmile.gif smile.gif
Atsakyti
Pas kiekviena greiciausiai kitaip ir kraujavimas kraujavimui nelygu gali buti. Man tai irgi buvo toks nutikimas: vidury ciklo pradejo teplioti, nu taip jau beveik kaip menesines, galvojau, kaip cia taip toks trumpas ciklas -14 dienu. Prisiskaiciau internete, kad gali buti kazkokiu ten ligu, bet siaip tai jos galetu buti tik vyresniam amziuj. Paskui kazkokiam interneto portale parasiau savo situacija ginekologei ir atrase, kad nereikia man jokiu ligu prisigalvoti ir kad cia gal siaip tik ciklas sustreikavo, bet jeigu pasikartos tada jau eiti pas ginekologe. Nu ir ka po tu ''menesiniu vidury ciklo'' buvo vel menesines kaip ir normaliai turejo buti. Paskui vel viskas susitvarke ir nieko panasaus nesikartojo. Dabar tik vel ciklas keistas. Buvo per ilgas - 34 dienu ciklas, paskui per trumpas - 23, o paskutini men 20 dienu ciklas g.gif Jau kai buvo per ilgas, tai galvojau, kad jau laukiuosi ax.gif, bet ne...
Atsakyti
Straksiu, po ovuliacinio "kraujavimo" ,man, pavyzdziui buvo normalios mmm ir laiku, todel manau, kad turetum laukti g.gif , nebent laukiesi? bigsmile.gif
Atsakyti
pasidaryk neštumo testą mirksiukas.gif
Atsakyti
nu va ir man tas pats,mmm buvo pries dvi savaites ,bet trumpos kaip niekad 2-3dienas ir labai negausios,paskui po dveju savaiciu,po sueities pradejau kraujoti ir taip tesiasi jau 5diena,truputi maudzia gimda,per diena po arbatini saukstely,dabar sventes negaliu niekur nueit,tai ir visokiu minciu,gal lauliuosi,gal vidurys ovuliacijos ,irgi taip nera buve...naudojam prezikus.testa dariaus ,neigiamas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gvidaa: 25 kovo 2008 - 14:14
QUOTE(gvidaa @ 2008 03 25, 10:34)
nu va ir man tas pats,mmm buvo pries dvi savaites ,bet trumpos kaip niekad 2-3dienas ir labai negausios,paskui po dveju savaiciu,po sueities pradejau kraujoti ir taip tesiasi jau 5diena,per diena po arbatini saukstely,dabar sventes negaliu niekur nueit,tai ir visokiu minciu,gal lauliuosi,gal vidurys ovuliacijos ,irgi taip nera buve...naudojam prezikus.testa dariaus ,neigiamas

Manau, kad nesilaukiate, kokia tai kita problema turbut, gal zaizdele turite, gal dar kas, prasides darbo dienos, nueikite pas savo gyd. 4u.gif
Atsakyti
Labutis.Turiu tokia beda:ciklo metu" plaukiu kaip Nilas", o be to dar yra ir dieliu kresuliu.Pas gydytoja buvau vasari,eme tepineli ir kt,tyrimus.Sake,kad viskas ok.Taciau pati nieko gero nematau.Mmm metu naudoju tik nakciai skirtus iklotus,antraip galiu paplusti.Gal kuri ka galit patarti?Buciau dekinga.
Atsakyti