Įkraunama...
Įkraunama...

Gausus kraujavimas, mėnesinių ciklo sutrikimai

Labas. Esu jaunute, man 18m. Atejus menesinems kraujuoju jau 13d. ir galo toli grazu nesimato. iki siol menesiniu trukme budavo normali. Buvau pas ginekologe,si paeme tepineli,dare echoskopija,bet nieko nerado.Tepinelio ats dar nznau. Paskyre antibiotiku ir sake gad reiketu atlikti gramdyma,bet nenori siust,kadangi negimdziusi esu,todel israse antibiotiku. GAl galit apsviesti kas tas gramdymas yra ? smile.gif nes bijau,kad tas kraujavimas nepraeis ir reiks ji atlikti...
Atsakyti
Sveikos merginos ir moterys. Turiu tokią bėdą,tai pagalvojau,kad gal jūs man galėsit padėti. O problema yra tame,kad jau nebesuprantu kas vyksta su mano kūnų. Sergu mėnesinėmis 3-4 dienas gausiai,paskui pateplioja. Tačiau praėjus savaitei ar dviem man pradeda vėl teplioti,tokiom tamsiai rudom,kartais net juodom,labai tirštom išskyrom,kurios mane labiausiai ir gąsdina. Ankščiau tokių problemų nebūdavo,nebent vieną dienelę per ovuliaciją patepdavo. Net ir lytiniu santykiu metu pasirodo kraujo ir visai nemažai palyginus. Nesuprantu kas tai galėtų būti. Dabar sulaukiau mėnesinių,pasirodo keturiom dienom ankščiau,bet kraujas juodas juodas ir toks tirštas. Matyt reikia tikrai prisiversti nueiti pas ginekologę. Ką jūs manot? Ar jum taip buvo kada nors?
Atsakyti
QUOTE(Miracele @ 2009 06 04, 09:41)
Sveikos merginos ir moterys. Turiu tokią bėdą,tai pagalvojau,kad gal jūs man galėsit padėti. O problema yra tame,kad jau nebesuprantu kas vyksta su mano kūnų. Sergu mėnesinėmis 3-4 dienas gausiai,paskui pateplioja. Tačiau praėjus savaitei ar dviem man pradeda vėl teplioti,tokiom tamsiai rudom,kartais net juodom,labai tirštom išskyrom,kurios mane labiausiai ir gąsdina.  Ankščiau tokių problemų nebūdavo,nebent vieną dienelę per ovuliaciją patepdavo. Net ir lytiniu santykiu metu pasirodo kraujo ir visai nemažai palyginus. Nesuprantu kas tai galėtų būti. Dabar sulaukiau mėnesinių,pasirodo keturiom dienom ankščiau,bet kraujas juodas juodas ir toks tirštas. Matyt reikia tikrai prisiversti nueiti pas ginekologę. Ką jūs manot? Ar jum taip buvo kada nors?

laba.manau pas daktara eit tai butina.Man patepliodavo pries men.kelias dienas juodom issk.tai diagnoze endometrioze.Gali but ir cicta g.gif
Atsakyti
QUOTE(pukuotukassss @ 2009 06 04, 08:57)
laba.manau pas daktara eit tai butina.Man patepliodavo pries men.kelias dienas juodom issk.tai diagnoze endometrioze.Gali but ir cicta g.gif

Ačiū. Reikia tikrai būtinai susitvarkyti viską ir apsilankyti. Įtarčiau nėštumą,nors ir saugomes,bet ar jo metu taip gali būti?
Atsakyti
QUOTE(Miracele @ 2009 06 04, 10:03)
Ačiū. Reikia tikrai būtinai susitvarkyti viską ir apsilankyti. Įtarčiau nėštumą,nors ir saugomes,bet ar jo metu taip gali būti?

manu tikrai ne
Atsakyti
QUOTE(pukuotukassss @ 2009 06 05, 10:35)
manu tikrai ne

o kiek tas kraujavimas buna dienu?Pas man jau 4d ir nepraeina, ar reikia jaudintis??? unsure.gif
Atsakyti
man irgi kelis kartus panašiai buvę, kad mmm atrodo kas dvi savaitės, bet tik kartą taip būna ir vėl kokius metus ramu, o gydytoja nieko nerado, gali būt patirtas stresas, nervinė įtampa ir pan, kadangi man nuo tokių dalykų ne tik ciklas sutrinka bet ir visas organizmas šėlt pradeda smile.gif
Atsakyti
Buvo taip ciklas "sukvailiojęs" kelis kartus. Kartą pamenu su sveikata bėdų rimtų turėjau, tai "sustreikavo" organizmo veikla, tada vidury ciklo tepliojo; kitą kartą vaistus stirpius gėriau, tai galima sakyti, kad du kartus per mėnesį sirgau. Po to pradėjau jausti per ovuliaciją dešinės kiaušidės skausmą ir per paskutinį vizitą pas ginę ten cistą rado... Prieš šias mm tris dienas bene rudai/kraujingai tepliojo, kol "prasimušė" normaliai, bet čia dėl susidariusios cistos, ko gero... Taip tai diena prieš mm pasirodo rudų išskyrų, mm itin skausmingos; skundžiausi dėl to ginei, bet apie endometriozę nesvarstoma, tik tiek, kad negalėtų man jos būti, mat esu jauna (18 m.)... Bet man pačiai kirminas viduj yra...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo caprice: 10 rugpjūčio 2009 - 22:26
Sveikos!Vėluoja "mano raudonosios dienos" kas tai gali būti? Ar tik dėl nėštumo taip gali nutikti ar būna dar kokių nors priežasčių? Vėluoja 8 dienas... Bet visiškai normaliai jaučiuosi, nei pykina nei silpna nei su krutine kažkas atsitikę... Ar jum buvo taip kada nors? man yra buvę, kad max~4 vėluotų... mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lina87: 18 liepos 2013 - 19:08
Oi su tom mmm kiek visokiu problemu turejus doh.gif Ir veluodavo, ir anksciau prasidedavo, ir ivairiu spalvu tas kraujas budavo. Kartais per menesi du kartus sirgdavau, kartais du menesius nesirgdavau, niekad negaledavau tiksliai zinot kada susirgsiu. O viso to priezastis buvo policistines kiausides. Diagnoze suzinojau kai man buvo apie 20 metu, tada buvo metu gydymo kursas, tada atsirado cistu doh.gif bet jos kazkaip savaime ir dingo per pora menesiu biggrin.gif mmm laiku budavo tik kai gerdavau KT. Gyd. vis ragino pastot, nes ale po nestumo viskas susitvarko. Na ka, vaikui jau 1 metai ir 2 menesiai. Menesines prasidejo jau pries pusmeti, vaiko jau irgi nebemaitinu, bet kazkaip dar niekas man nesusitvarke. Va ir dabar mmm veluoja jau 4 dienas.
Atsakyti
Laba diena,
labai ieškau informacijos ir ypač patirties bei realių istorijų iš moterų, kurios yra turėjusios gimdos abliacija. Nežinančioms , kas tai yra- pasakysiu trumpai - tai gimdos endometriumo (kuris užauga kas mėnesį) "sunaikinimas", dažniausiai išdeginimas lazeriu.
Labai domina, kam ir kodėl tai buvo atlikta, kaip jautėtės po to, kur darėtės, kaip jautėtės po... kaip gyvenate šiandien ir ar pasiteisino viltys? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOGA @ 2013 09 16, 19:59)
Laba diena,
labai ieškau informacijos ir ypač patirties bei realių istorijų iš moterų, kurios yra turėjusios gimdos abliacija. Nežinančioms , kas tai yra- pasakysiu trumpai - tai gimdos endometriumo (kuris užauga kas mėnesį) "sunaikinimas", dažniausiai išdeginimas lazeriu.
Labai domina, kam ir kodėl tai buvo atlikta, kaip jautėtės po to, kur darėtės, kaip jautėtės po... kaip gyvenate šiandien ir ar pasiteisino viltys? smile.gif

Pas mane problema del storo endometriumo, kuris buna siekia net iki 2cm storio (ciklo pabaigoje), savaime aisku ir kraujavimas didelis buna. Buvo atliktas net endometro histologinis tyrimas, bet rezultatai nieko pavojingo nerodo. Gydymas- kontraceptikai. Apie abliacija gydytoja nebuvo uzsiminusi, nors as jos klausinejau apie kitas gydymo galimybes, nes hormonu nepernesu.. g.gif Kodel butent buvo pasiulytas sis sprendimas? Ar atlikti kiti tyrimai?
Atsakyti