Įkraunama...
Įkraunama...

Atmintis dingo

anksciau su atmintim problemu niekad neturejau bet po gimdymo doh.gif pasidariau issiblaskius negaliu susikaupt ir pastoviai ka nors uzmirstu rolleyes.gif ir kazin kada gi visa tai praeis? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(erlin @ 2008 03 03, 19:09)
anksciau su atmintim problemu niekad neturejau bet po gimdymo  doh.gif pasidariau issiblaskius negaliu susikaupt ir pastoviai ka nors uzmirstu rolleyes.gif ir kazin kada gi visa tai praeis? doh.gif

O as net nepagalvojau, kad cia susije dalykai su gimdymu blink.gif
Atsakyti
si etapa praeiname beveik visos po gimdymo, bet tai laikina ir atmintis tikrai susitvarkys. 4u.gif kantrybes....
Atsakyti
man taip pat buvo ,viska pamirsdavau,kai nori,ko paklausti,ar papasokoti,tai sunku susikaupti, ....bet jau viskas praeiti biggrin.gif
Atsakyti
Greiciau jau atsistatytu atmintis, vis kazka pamirstu ir pamirstu... Tuoj kompleksuoti pradesiu... blush2.gif
Nuvaziuojam i poliklinika, zvilgt, knygele tai namuose liko! Ir panasios istorijos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Haipa: 09 kovo 2008 - 00:11
na kaip drauge rezidente nuramino, kad visa tai tik laikina rolleyes.gif
Gimus vaikeliui moters smegenys apkraunamos milzinisku naujos informacijos kiekiu, o kadangi atmintis nera begaline, kiti ne tokie svarbus dalykai tiesiog issitrina. Po kurio laiko viskas turetu sugizti i vezes mirksiukas.gif
Atsakyti
maniau,kad man vienai čia taip su galva negerai doh.gif pamažu gerėja ,bet pirmą mėn tai kaip aš namų nesupleškinau blink.gif tai dujos atsuktos,tai lygintuvas,tai puodas paliktas.....kažkokia pasimetusi jaučiausi...
Atsakyti
QUOTE(Malinka @ 2005 04 20, 21:37)
Jo ,su tokia atmintim tai tikrai tapau pavojinga visuomenei, visus puodus sudeginau blink.gif, patovai lygintuvas lieka įjungtas unsure.gif . O dar ir bekalbėdama žodžius pamirštu doh.gif  umn.gif , ar gali but geraiu?

aciu dievui kad ne man vienai cia taip yra, ir raktus palieku duryse ir viena karta buvo kad namie juos palikau, o duris kai uzdarai ir uzsitrenkia, tai teko pas drauge glaustis su mazyliu doh.gif ir elektrine virykle pamirstu isjungt tai vyras saukia kad buciau atidesne, nu bet neina, juk tiek rupesciu uzgriuna.
Atsakyti
QUOTE(uoga3 @ 2008 03 04, 11:28)
O as net nepagalvojau, kad cia susije dalykai su gimdymu  blink.gif

Tikrai susije unsure.gif As kai pagimdziau, nesupratau, kas su manim darosi -pamaitinu vaika ir pamirstu valanda, kita karta maitinu, zinau, kad galiu pamirsti, pakartoju mintyse keleta kartu, ir vel pamirstu doh.gif ir taip istisai, kartais net pamirsdavau, ka kitiem sakiau, ko ne verysad.gif galvojau, kad isprotejau verysad.gif bet jau atmintis gereja ax.gif
Atsakyti
As dar po pirmo gimdymo saviskiui vis sakydavau, kad man čia "gimdymo trauma". Na o kadangi jau du gimdymai.....
Atsakyti
jo,buvo ir sitas dalikas.
Atsakyti
Po pirmo vaiko atmintis "padare dingau" 4 menesiams, buvau labai issiblaskius, turedavau pasidaryti paprasciausiu darbu sarasa, nesupratau nuo ko. Po antro buvau gudresne, nesinervavau, zinojau, kad cia laikina. Gal todel atmintis buvo iskeliavus tik menesi. thumbup.gif
Atsakyti