Įkraunama...
Įkraunama...

Atmintis dingo

Su atmintim nekas, visai viską pamirštu net negaliu pasakyti vakare ką valgiau pusryčiams doh.gif
Atsakyti
manau, atmintis silpnėja dėl pernelyg daug siekiamos įsiminti informacijos. Na, be abejonės, tai gali nutikti ir dėl visai kitų svarbių dalykų. Tačiau savąjai atminčiai stiprinti aš naudoju maisto papildą Tonussan, kuris ne tik veikia žvalinančiai, energizuojančiai, kas ypač gerai intensyviai mokantis ar dirbant, bet ir puikiai stiorina atmintį! Tikrai nebūčiau pamaniusi, jog augalinės kilmės preparatas gali taip puikiai veikti, tačiau - rezultatus tikrai jaučiu, ir tfu tfu tfu, nesijaučiu nusivylusi, tikrai
Atsakyti
na atmintis man taip pat susubavo... tai sakau po epuduros tapau api dura biggrin.gif
Atsakyti
Mano dar nepakito,bet as niekada nesigyriau savo atmintim blush2.gif
Atsakyti
na ir mano atmintis pokštus krečia, bet aš kaltę verčiu narkozei, kurios prireikė po cezario siuvant man pilvą, mat praėjo epidurinės nejautros poveikis, o manęs užsiūti dar nebuvo suspėję {čia iš tėvo paveldėjau ejautrą visokiems nuskausminamiems vaistams}
Atsakyti
man taip pat prasidėjo pokštai su atmintimi, anksčiau net didžiuotis galėjau atmintimi, o po gimdymo atsirado kažkoks išsiblaškymas, nesusikaupimas doh.gif
Atsakyti
o man kazkaip pastaruoju metu sustiprejo atmintis 4u.gif Viska pamenu puikiai, net noreciau atsimint maziau lotuliukas.gif
Atsakyti
Po gimdymo kokius 2-3 mėnesius šlubavo atmintis ir buvau be galo išsiblaškiusi. Bet apie ketvirtą mėnesį viskas susitvarkė ir atmintis vietoj ir nebeišsiblaškiusi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ice-tee: 17 kovo 2009 - 10:28
Su atmintim gal nelabai kas pakito,bet va kai pradedu kalbeti,sakau visai ka kita nei reikia.Daiktus vadinu kitais vardais doh.gif
Atsakyti
galiu atsakingai pareikšti, kad per beveik 4 metus ir negrįžo tokia atmintis, kokia buvo doh.gif su drauge ir pagalbam - kas bus po antro? doh.gif
būva ne tai, kad užmiršti ir priminus atsimeni, bet ir priminus žiūri kaip į naujus vartus...
Atsakyti
pas mane irgi atmintis suslubavo daktare klausia ka vaikas jusu vakar valge g.gif o as negalejau jai atsakyti nes neprisiminiau ka vakar gaminau.ir buna pradedu daryti oki darba paskambina tel o poto neatsimenu ka as dariau. stoviu ir galvoju unsure.gif reikia turbut kokiu vaistuku pagerti biggrin.gif
Atsakyti
Man po antro gimdymo irgi atmintis buvo sušlubavus. Ypač sunku būdavo atsiminti vardus ir pavardes. Kartais kalbėdama niekaip negalėdavau prisimnti kaip vadinasi vienas ar kitas daiktas, nors jis stivėdavo prieš akis.
Atsakyti