Įkraunama...
Įkraunama...

Atmintis dingo

Sveikutes,

Man tiek po pirmojo vaikelio, tiek po antrojo buvo (sakyciau net dabar iki galo nepasitaise) bedu su atmintim. Man geriausias vaistas - mokslai, t.y. smegenu manksta ir bendravimas su suaugusiais zmonem smile.gif

Vaikiukai susiurbia i save visa mamos laika ir demesi, manau tai nesugebejimas susikaupti, gal dar gali buti nnarkozes poveikis (cia as mastau apie save, nes maniskiai abu cezarinukai)...

Manau viskas gris i vezes kai vaikuciai praaugs ax.gif
Atsakyti
nu jo po gimdymo su atmintim ganetinai sudetinga tapo
pradejau net vitaminus gert, atminciai gerinti, nes as labai daznai pamirstu ka norejau pasakyt, buna skambinu kam nors ir sakau, palauk tuoj prisiminsiu ka noriu pasakyti blush2.gif
Atsakyti
Po pirmo gimdymo buvo visokiu uzmarsumo "priepuoliu", nu bet kas dabar darosi... biggrin.gif
Jau du kartus skalbianke paleidau suktis be skalbimo milteliu, pamirsau verdanti puoda ir bulves jame "iskepiau", jau ne viena karta sriuba yra pavirtusi i troskini lotuliukas.gif
Zinau, kad tai laikina ir tos skylutes galvoje uzsilipdys lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai aktuali si tema ir man - nu tikrai nuo pat nestumo 'skleroze' susirgau. Jau 2m po gimdymo,bet atmintis dar labai slubuoja. Tie atminties dingimo momentai labai nervina,nes buna kad ir labai svarbius dalykus uzmirstu... g.gif Tikiuosi,kad tai laikina,bet kiek tas 'laikina' dazniausiai tesiasi? gal kas zinot? unsure.gif
Atsakyti
Man jau pikta ant saves,kad taip viska uzmirstu verysad.gif Vaziuojam vaika palikt seneliams - pamirstu pampersus, vaziuojam i meeta - pamistu maisteli, einu pasivaiksciot - palieku telefona ir pan. Tikiuosi greit susitvarkys viskas, nes taip gyvent sunku doh.gif
Atsakyti
Ta atmintis gal čia niekuo dėta. Tiesiog vaikai užima visą laisvą laiką. Neseniai prisvilo bulvės, nes su dukryte buvau užsiėmus. Kava kiek kartų buna ataušus, nes per tą laiką dar kokių darbelių atsiranda. doh.gif
Kai visą laiką sekioja gražuolė, rėkia ar kitaip užima eterį, ne nuostabu kad ir atmintis šlubuoja. O sėdint namie, laikantis grafiko- kada paduot valgyt, kada perrengt, pažaist,išskalbt, eit į kiemą, susiaurėja mąstymo diapazonas. Atsigaunu, ir atmintis, ir darbingumas grįžta, kai išeinu su vyresnėle ar viena su drauge- prapučia galvą įspūdžiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Tokio naujo defekto nepastebejau thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi pasidariau labai išsiblaškiusi. Einu ir pamirštu kur ėjau, kalbu ir pamirštu ką norėjau pasakyti. Ir dar pastebėjau, tokį dalyką, kad viską labai ilgai darau...
Atsakyti
Atmintis visai normali.
Pala, apie ką aš čia... doh.gif
Atsakyti
siaip visa gyvenima buvau tikra planuotoja ir atmintimi tikrai nesiskundziau - netgi kitiems padedavau prisiminti svarbius dalykus biggrin.gif o dabar siek tiek prasciau... ax.gif prasidejo paskutiniuoju nestumo menesiu ir tesiasi iki siol... blush2.gif (net SB pasakiau, kad dabar jis turi man padeti prisiminti viska, o ne as jam kaip kad budavo anksciau biggrin.gif )
Atsakyti
Nu as kaip visada tokia buvau, tokia issiblaskius ir likau smile.gif visada pamirstu tai ana tai ta. Ir duryse irgi raktus esu palikus ir t.t. keptuve tai pastoviai pamirstu uzkaitus biggrin.gif pamirsu kur vaziavus ir nusuku daznai ne ten kur reikia. bet nemanau kad cia vaikai kalti. gal tikrai kad daug darbeliu yra, tai ir pamirstam puse biggrin.gif
Atsakyti
oj oj, is kart po gimdymo jauciausi toookia nuglusus wacko.gif
visai demesio negalejau sukoncentruot. Atrodo klausau kas ka sako, bet nieko nesuprantu. Pamirsdavau ka pati pasakiau huh.gif
Dabar jau 2 menesiai po gimdymo, siek tiek juntamas pagerejimas clap_1.gif
Atsakyti