Įkraunama...
Įkraunama...

Atmintis dingo

skleroze neispasakyta, bet man plius minus po 3 men atsistate lygtai thumbup.gif
Atsakyti
Kai pagimdžiau pirmą vaiką, tai pasiėmiau akademines ir nebestudijavau, o po antro mokiausi toliau, tai galiu pasakyti, kad pirmi mėnesiai buvo košmariški. Dabar jau parašiau diplominį, antradienį beliko apsiginti smile.gif
Atsakyti
daug kam ,sako, buna nestumine skleroze, o man tai pogimdyvine. juokingiausia, tai kad ji pradejo jaustis kai vaikuzui koks pusmetis sukako. sakes, baisu: uztrenkti raktai, pralesiti susitikimai, ne ta diena nueinu pas dantiste doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
galvojau,kad tik man taip doh.gif as net pamirstu ar uzrakinau duris ar ne doh.gif tada lekiu tikrint.nu siaubas kazkoks g.gif
Atsakyti
Pagimdžius, tai pirmus du menesius buvau labai išsiblaškius. Nuvarydavau į parduotuvę ir neprisimindavau ko reikia nupirkti. Bet paskui viskas buvo ok tongue.gif
Atsakyti
IR MAN taip buvo, bet tik 1 men.
Atsakyti
Man irgi taip buvo. biggrin.gif tik gerokai ilgiau nei 1 men. doh.gif
Atsakyti
Man tai ne tai kad atmintis dingo, o dar bjauriau... doh.gif pvz sakau koki sakini ir zodziu seka nenormaliai susidelioja doh.gif arba sakau ka nors ir pamirstu ka tuom norejau pasakyti doh.gif doh.gif doh.gif kosmaras doh.gif trukdo tokios nesamones gyventi konkreciai doh.gif toks vaizdas kad normaliai sakinio suregzti nebemoku doh.gif verysad.gif ir visas sitas ''geris'' iki dabar nepraeina verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raselelyte: 26 rugsėjo 2009 - 12:49
QUOTE(Raselelyte @ 2009 09 26, 14:47)
Man tai ne tai kad atmintis dingo, o dar bjauriau... doh.gif  pvz sakau koki sakini ir zodziu seka nenormaliai susidelioja doh.gif  arba sakau ka nors ir pamirstu ka tuom norejau pasakyti doh.gif  doh.gif  doh.gif  kosmaras doh.gif  trukdo tokios nesamones gyventi konkreciai doh.gif  toks vaizdas kad normaliai sakinio suregzti nebemoku doh.gif  verysad.gif ir visas sitas ''geris'' iki dabar nepraeina verysad.gif

Paskaiciau ir lengviau pasidare,galvojau -na nesuprantu,kas man darosi?
Atsakyti
QUOTE(Raselelyte @ 2009 09 26, 12:47)
Man tai ne tai kad atmintis dingo, o dar bjauriau... doh.gif  pvz sakau koki sakini ir zodziu seka nenormaliai susidelioja doh.gif  arba sakau ka nors ir pamirstu ka tuom norejau pasakyti doh.gif  doh.gif  doh.gif  kosmaras doh.gif  trukdo tokios nesamones gyventi konkreciai doh.gif  toks vaizdas kad normaliai sakinio suregzti nebemoku doh.gif  verysad.gif ir visas sitas ''geris'' iki dabar nepraeina verysad.gif

Oi, toks vaizdas, kad apie mane parasyta bigsmile.gif Tik visa laime, kad tai jau man praeityje..o truko na koki gera pusmeti po gimdymo...
Atsakyti
QUOTE(Kidman @ 2009 09 28, 23:54)
Oi, toks vaizdas, kad apie mane parasyta bigsmile.gif Tik visa laime, kad tai jau man praeityje..o truko na koki gera pusmeti po gimdymo...

biggrin.gif
Atsakyti
Manau, atminčiai labai kenkia miego trūkumas.
Aš irgi kartais abejoju, gal man Alzheimeris ir jau testamentą rašyti, nes nebepažinsiu vaikų.
Atsakyti