Įkraunama...
Įkraunama...

Atmintis dingo

doh.gif galvojau,kad jau rimtai sergu,bet pasirodo reik normaliai išsimiegoti.Atmintis gali sušlubuoti ir nuo narkozės g.gif
Atsakyti
visiškai visiškai viiiska pasikeitė, anksčiau būdavau pirmutinė,kurios klausia kažko, ar ieškant ar dar ko prireikia, o dabar, išsiblaškymo įsikūnijimas, dedu,padedu,pamirštu kur padėjau,blaškaus ieškau,nerandu,panikuoju, randu visai ne ten kur turi būt, bako kortelę bankomatę palieku,nuperku papildymą išmetu su čekiu, pratęst draudimą pamirštu, paskambint nepaskambinu,sakau nuvažiuosiu,nunuvažiuoju,nes vėl pamirštu,jau nieks nesistebi,o man taaaaaaaaaaaaaip pikta ant savęs, bet nesikeičia tai jau antri metai ph34r.gif
Atsakyti
blush2.gif o as galvojau kad man cia vienai taip, jau beveik 8 men o as ligiai taip kaip rase Veg@, einu padedu pamirstu, siandien zadejau pas draege nuvezt nuotrauku, nenuveiau, namuose vyras jau pradeda kartais juokaut, "ai ka cia taves klaust, ar prasut vistiek neprisiminsi" blush2.gif o anksciau tik kas ka paklausia tik mirkt, smegenynei viska perverciu ir stai tau ats, nereik lakstyt ir visko ieskot blush2.gif bijau kad blogiau nebutu, gal kas ka pasiulys? 4u.gif 4u.gif
Nors mama guodzia, sako jai nepamirsti duoti vaikui vitaminu ir atlikt butiniausius dalykus reiskias kitko nereik prisimint biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
turiu ir as sia beda su atmintim, pasidariau tokia issiblaskius, siaubas doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(irmabaro @ 2009 11 01, 10:27)
turiu ir as sia beda su atmintim, pasidariau tokia issiblaskius, siaubas doh.gif

user posted image

drinks_cheers.gif ir as taip pat,po pirmo ir dabar su antru vel tas pats lotuliukas.gif .
Atsakyti
Man jau dabar geriau su atmintim,is pradziu tai labai ziauriai atmintis streikavo.Pamirsdavau net ka veikiau pries kelias valandas doh.gif .
Atsakyti
na man irgi ne kas su atmintim po gimdymo....
o dar mokausi...
pazymiai suprastejo ir siap mokytis nelabai sekasi ir nelabai norisi... doh.gif o reikia...
dar daznai pamirstu koei nu kita kambary... ateini ir galvoji ko atejai...
siaubas kazkoks. jau daugiau kaip metai praejo, o kad kazkas pasikeistu-nepastebejau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Veg@ @ 2009 10 21, 22:31)
visiškai visiškai viiiska pasikeitė, anksčiau būdavau pirmutinė,kurios klausia kažko, ar ieškant ar dar ko prireikia, o dabar, išsiblaškymo įsikūnijimas, dedu,padedu,pamirštu kur padėjau,blaškaus ieškau,nerandu,panikuoju, randu visai ne ten kur turi būt, bako kortelę bankomatę palieku,nuperku papildymą išmetu su čekiu, pratęst draudimą pamirštu, paskambint nepaskambinu,sakau nuvažiuosiu,nunuvažiuoju,nes vėl pamirštu,jau nieks nesistebi,o man taaaaaaaaaaaaaip pikta ant savęs, bet nesikeičia tai jau antri metai ph34r.gif

nu visai kaip apie mane doh.gif blink.gif lotuliukas.gif
dukriukuj jau 2metukai ir 9men, na padedau atsigauti jau 4u.gif
Atsakyti
Net gera skaityt, kad ne aš viena išsižiojus po gimdymo smile.gif Vaikai tikrąja to žodžio prasme suvalgo mano atmintį - kol maitinu krūtim, pamirštu net kur prie parduotuvės mašiną palikau doh.gif Pirmąjį maitinau iki metų,po pusmečio kažkur nuo maitinimo nutraukimo susitvarkė reikalai su atmintim. Užtai vaikas turi nerealią atmintį thumbup.gif Tikiuosi ir antras ne veltui mamos atmintį valgo ax.gif
Atsakyti
Jei butu imanoma, tai turbut ir "galva kur nors saldytuve tarp produktu palikciau"... doh.gif Jau kai nestuke.gif pradejo atmintis "slubuot" ir apskritai labai issiblaskius buvau, bet palyginti su tuo kaip dabar yra...ten buvo tik "zelmeneliai" ax.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif ir man sklerozė drinks_cheers.gif bet visa tai moksliškai paaiškinama - gimus kūdikėliui yra toks didžiulis instinktas juo rūpintis, kad smegenys priima tik tą informaciją, kuri naudinga vaikui arba susijusi su vaiku, o jos tikrai labai daug, visą kitą - nereikalinga ir išmetama kad vietos daugiau būtų thumbup.gif
Atsakyti
Po pirmojo tai nepastebėjau jokių blogų ženklų, o dabar kalbant būna net žodžius sudėtingesnisu pamirštu... lotuliukas.gif Jau nekalbant, kad pražiopsau įvairias svarbias datas, užsiregistravus pamirštu pas gydytoją nueit ir t.t. Gal pagerės 4u.gif
Atsakyti