Įkraunama...
Įkraunama...

Atmintis dingo

O taip, man irgi atmintis šlubuoja. Po gimdymo pradžioj viskas buvo gerai, o po to staigiai pablogėjo. Būna kartais netgi taip, kad pamirštu, ką vaikui daviau valgyt blink.gif Perpiet vaikštau ir galvoju - maitinau, tikrai maitinau, ėmiau iš šaldytuvo, o ką būtent - nepamenu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Malinka @ 2005 04 15, 23:39)
Ar kam nors nukentėjo atmintis po gimdymo ir jei taip tai kaip pagerinot? Gėrėt vitaminus ar savaime atsistatė? Nes mano situacija pasibaisėtina alizee, dar bijau, kad dėl siaubingo išsiblaškymo ir užmaršumo nepakenkčiau vaikeliui. Na tai nereiškia, kad aš pamiršiu jį pamaitinti arba kur nors paliksiu, bet visgi maža kas. Tokia būsena manęs netenkina. Turbut mano 90metės močiutės atmintis geresne nei mano blink.gif .

Man irgi tas buvo. Praejo 9metai po gimdymo o atmintis i pradines vezias negrizo. schmoll.gif
Atsakyti
Grįš ta atmintis palaipsniui. Tiesiog iš karto po gimdymo, organizmas turi atsistatyti. Būdavau ir aš išsiblaškiusi, bet po kelių mėn, viskas nejučia praėjo. Ir diplomą puikiai apsigyniau.
Atsakyti
man taip su atmintimi blogai po gimdymo doh.gif po keliu minuciu viska pamirstu, o rudeni i mokykla, tai net nezinau kaip cia bus... unsure.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
pasirodo,as cia ne viena tokia doh.gif ,po gimdymo prabego jau 1,5 metu,bet atmintis,tik dabar pradejo sugrysti,net baisu buvo pasidare,nieko neatsimindavau,pradzioje,juokinga buvo,bet,baisu pasidare, kai su 1 metu dukryte pradejom lankyti mokykle,parejus namo,suprasdavau,kad neatsimenu,jokiu daineliu,nei vienos,melodija atsimenu,bet zodziu niekaip,net eiline dainele,tokia kaip zuikis puikis skeltanosis,man buvo neikandama blink.gif ,bet jau pora menesiu pastebiu,kad tikrai viskas pasikeite,atsimenu, ne tik ko vaziavau i parduotuve,bet jau moku visas daineles thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(valeri1979 @ 2010 02 21, 23:29)
Man irgi tas buvo. Praejo 9metai po gimdymo o atmintis i pradines vezias negrizo. schmoll.gif

blink.gif blink.gif blink.gif
tikiuosi man tiek laukt nereiks.

Man irgi baisiai nekas su atmintim...
pries pora dienu net vaikui nugaryte sugebejau nuplykyt, su vandeniu nupylimui po maudyniu doh.gif ipyliau karstesnio, nes maniau atves kol reiks, bet ne velnio neatveso o as patikrint pamirsau doh.gif aciu D nieko baisaus nenutiko, bet vistiek...

Gal reiktu kazkaip lavint ta atminti ? g.gif
Bet va issiblaskymo tai turbut niekaip neisvarysi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Sunny~: 26 vasario 2010 - 17:54
na cia gal visoms mamytems tas buna, man ir buvo.... galvoju gal vitaminus gert, ar kazka.. ir issiblaskius buvau, sakes..... eidavau vieno daikto ir pamirsdavau ko ejau ir .t.t daba jau praeje 1m8men po visko, jau lyg atsistate viskas smile.gif
Atsakyti
na va paskaiciau tema tai net pasitikejimas savimi grizo o taip maniau, kad visai "sugluseja" buna puse valandos vaikstau kol prisimenu ka norejau padaryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Irena_P @ 2010 03 01, 11:45)
na va paskaiciau tema tai net pasitikejimas savimi grizo o taip maniau, kad visai "sugluseja" buna puse valandos vaikstau kol prisimenu ka norejau padaryti  doh.gif

jo jo, buna taip smile.gif
Atsakyti
man irpo gimdymo taip buvo, buvau issiblaskiusi ir nuolat viska uzmirsdavau, bet viskas suitvarke mazdaug po menesio ax.gif
Atsakyti
As dar negimdziau, bet nuo kokio 4 nestumo men visai be galvos likau.. viska pamirstu.. apie visokius PIN kodus korteliu ir slaptazodzius, is vis patyliu doh.gif
Tikiuosi po gimdymo atsigauti 4u.gif
Atsakyti
Tikrai - baisus išsiblaškymas , žiaurus užmaršumas, gerai, kad daugelis tuo guodžiasi, reiškia ne liga, praeis.
Atsakyti