Įkraunama...
Įkraunama...

Atmintis dingo

jau 2.5 metu kaip pagimdziau, taciau issiblaskymas nedingo. dabar vel nestuke.gif , tad bijau kad visai be galvos liksiu. doh.gif
budama nescia, dar pernesiau narkoze, drauge sake kad del, tai dabar jau pati nzn mirksiukas.gif
Atsakyti
man nuo pat nestumo pradzios kai tik suzinojau kad laukiuosi prasidejo protarpiais skleroze.. doh.gif ir kuo toliau tuo baisiau dabar net i parduotuve neinu be lapelio ka nupirkt. iki nestumo taip nebuvo pati vyrui viska turedavau primininet o dabar doh.gif doh.gif doh.gif nors tiek gerai kad bent jau maniskis susieme stengiasi galvot uz abu friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Lazdu_Dama @ 2010 03 13, 21:06)
As dar negimdziau, bet nuo kokio 4 nestumo men visai be galvos likau.. viska pamirstu.. apie visokius PIN kodus korteliu ir slaptazodzius, is vis patyliu  doh.gif
Tikiuosi po gimdymo atsigauti  4u.gif

Tikėkis, bet kažin... doh.gif
Man nuo pirmo nėštumo kai prasidėjo "sklerozė" prieš 4 metus iki dabar nepraeina... Dabar antras nėštumas, tai gal po gimdymo įvyks stebuklas ... thumbup.gif
Atsakyti
Po gimdymo jau beveik 2,5 metų , tai jau dabar galiu sakyt ,kad atmintis sugrįžo, bet tai dirbu protinį darbą, diena dienon lavinu atmintį , kai tik grįžau į darbą buvo praėję 1m.8mėn. tai buvo baisu doh.gif labai baisu....
Atsakyti
as maniau, kad man vienai taip blink.gif pamirstu banalius dalykus, vyras is manes is pradziu juokesi, o dabar jam nebejuokinga.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(valeri1979 @ 2010 02 22, 00:29)
Man irgi tas buvo. Praejo 9metai po gimdymo o atmintis i pradines vezias negrizo. schmoll.gif

oi negąsdinkit šitaip blink.gif blink.gif blink.gif
taip tikiuosi, kad susitvarkys viskas, jau 9 mėn po gimdymo, o kartais pamirštu ko į kambarį atėjau, o ar vitaminus išgėriau net prisiminti nebandau:oh
Atsakyti
Oi, buvo ir man atmintis dingusi ( ir akys blogiau matyti pradejo)- issigandau, net menkiausius darbelius uzsirasinejau, pakalbejau su draugem - kelioms irgi taip buvo. Po 2 men. vel atmintis ir normalus matymas parkeliavo.
Atsakyti
mano atmintis ziauriai pablogejo, anskciau dirbau protini darba, mokiausi kartu, atmintis puvo super, po 4metu pasedejimo namie pati is saves stebiuosi kaip as daug ka pradejau pamirsti, niekada gyvenime nepamirsdavau elementariu dalyku, kaip mob.telefonas, pinigine ir pan, o cia...kiek kartu vairavau be teisiu... klausiu zmoniu is eiles to pacio po kelis kartus, nes neatsimenu ka man atsake, vyras kartais pyksta. tikuosi atsistatys...nors kiek, kai pradesiu dirbti. g.gif
Atsakyti
joo.atmintis po gimdymu ir man suprastejo.. unsure.gif
Atsakyti
man taip pat, su atmintim prastai, po gimdymo blush2.gif geriu vitaminus - nepadeda. tai sakiau ieškosiu atmintį lavinančių pratimų smile.gif) sako, jie veiksmingi smile.gif ax.gif
Atsakyti
ir man po gimdymo atmintis labai suprastejo,daznai vis uzkrenta koks zodis...baisu,jau 3 men praejo kaip pagimdziau,o atmintis negereja:((((
Atsakyti
Man po pirmojo jau suslubavo atmintis, o dabar, kai gime antras, isvis nieko nebeprisimenu unsure.gif Net baisu darosi... kaip reiks i darba grizti ir siaip, kada cia viskas atsistatys, nes pries gimdymus atmintis ideali buvo.
Atsakyti