Įkraunama...
Įkraunama...

Pulanna priežiūros priemonės

Tai va, merginos, baigiasi mano visi "turtai" - krems, pienelis, na ir šiaip visi moters pagalbininkai. Pradedu dairytis ko nors naujo. Kažkodėl sugalvojau, kad gal nusispjaut ir bandyt po truutį pirktis Vichy seriją, bet pinigų, kaip visada nėra, o ir gaila cry.gif Šeštadienį buvau Gariūnuose ir mačiau kremą "Pulana". Neabejoju, kad yra ir daugiau šios firmos priemonių. Kaina kaip ir normali- nei daug, nei mažai, apie 28 Lt. Viena pažįstama sakė, kad super. Norėčiau išgirsti daugiau nuomonių, gal turit, naudojot?
Atsakyti
Aš naudojau..senai senai..ten kremas buvo iš tokių kremo "rutuliukų", berods su sidabro dulkėmis- "Sidabrinė linija" (dieninis ir naktinis veido kremai.). Net šaukštelis spec. buvo: išgraibai 1-2 rutuliukus ir pakanka veidui. Geras buvo ir kaina tada man kaip studentei buvo didelė, dabar vidutinė ax.gif nenaudoju dabar vien todėl, kad su kremais "neužsiciklinu", mėgstu pakeist, nes ir veido oda keičiasi, reik taikyt kas tinka ax.gif beje šių kremų pilna ir "Sarmoje", kainos pan. kaip Gariūnuose, tik gal laikymo ir pardavimo sąlygos ženkliai skiriasi:ax:
Atsakyti
QUOTE(smarki @ 2005 04 18, 13:14)
Ne tai aš nesakau, kad jį pirkau, bet mačiau, kad tokie yra. Žinau, kad dar Vilkpėdėje parduoa, o kad Sarmoje, tai tik dabar sužinojau.


Droge irgi tikrai yra.
Mano pusseserė alpsta prie jo pastoviai. (jai 30 metų. Oda mišri iš spoguota buvo)
Šiaip tai jos oda visada buvo linkusi spoguotis. O kai tą kremą naudojo - kuo puikiausiai susitvarkė. Dabar visai lygi, tik poros ir maži randukai nuo spuogų matosi. Aš pati nebandžiau.
Atsakyti
Na, as turiu sitos firmos kauke veidui.

Man jinai thumbup.gif

O del kremu tai ir man idomu, kaip ten jie. g.gif

Jei kas turit- papasakokit ax.gif
Atsakyti
Gal jau bandet Pulana krema? 4u.gif


Atsakyti
Aš pradėjau naudoti Pulana paakių kremą su vynuogių kauliukų ekstraktu. Tai pirmasis mano paakių kremas (man tuoj bus 28 m.), tiksliau galima būtų pavadinti žele. Pirkau Sarmoje, mokėjau apie 30 Lt, mačiau, kad yra ir Droge, apie 1,5 Lt pigiau... Toks šviesiai violetinis, viduryje yra sidabrinė spiralė, paimi mentele, sumaišai ir pasitepi. Naudoju apie porą mėnesių... Na, didelių stebuklų lyg ir nematau, bet man patinka - drėkina ir regis, tos "varnos pėdutės" prie akių kampučių tikrai mažesnės, ne taip išryškėja juokiantis, o aš mėgstu šypsotis, už tai ir turiu tą bėdą blush2.gif Šiaip man pardavėja labai gyrė šią liniją, sakė pati naudojanti (nors ką ten gali žinoti, kai nori parduoti, tai viską pasakys g.gif ) Daugiau Pulanos kremų yra brandžiai odai, bet pvz., kur aš pirkau, tai tinka nuo 20 m.
Atsakyti
As irgi dabar naudoju "Puluna" kremus,su sidabro dulkemis,na oda tai tikrai pasidare skaistesne,nieko blogo negaliu pasakyti,bet vakar Euro vaistinej,uzklausiau apie sia kosmetika,tai baisiausiai ispeike,sake ,tikrai nera naturali,kiek liko isnaudoti,o daugiau nepirkti,tai vat ir likau nesupratus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(remka @ 2005 11 02, 11:16)
vakar Euro vaistinej,uzklausiau apie sia kosmetika,tai baisiausiai ispeike,sake ,tikrai nera naturali,



reikėjo paklausti, kuri čia kosmetika yra tokia jau natūrali biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

man vaistinėje vieną kartą pasakė: nėra blogų ir gerų kremų, yra tik tinkantys tavo odai arba netinkantys rolleyes.gif
Atsakyti
naudojau kažkokį pulaną su vaisiais berods kremuką, bet labai nepatiko- nesusigerdavo gerai...na paprasčiausiai netiko mano odai
Atsakyti
Mano draugės oda yra labai jautri ir problematinė, tai jai Pulannos kremas yra pats geriausias (būtent kuris - nežinau). Aš pati naudoju šios firmos drėkinantį kremą tūbelėje (taip ir vadinasi Moisturizing Cream). Kadangi mano oda sausa ir dar pradėjo šildyti radiatoriai, tai šis kremas man thumbup.gif .
Atsakyti
Kremai įspudingai atrodo, su auksu, sidabru, kainos nedidelės. O kaip kokybė, poveikis ir t.t.?
Būtų smagu jei išmėginusios šiuos produktus pasidalintu savo įspūdžiais rolleyes.gif
Atsakyti
Siandien nusipirkau pabandymui Pulanna alijosiaus drekinamaja kauke. Pirkau vien todel, kad ieskojau ne kreminio, o zele pavidalo kaukės rolleyes.gif Ir tik sitos firmos pavyko tokia kauke iziureti bigsmile.gif
Kaip matau, ne daug atsiranda bandziusiu sios firmos produkcija, bet jei atsirastu, tikrai butu idomu isgirsti 4u.gif
Atsakyti