
mamkaa, pirmame sios temos puslapyje radau jusu blynu receptuka, norejau paklausti kaip iskepti plona blyna, man kazkaip stori gaunasi, gal nezinau kokiu gudrybiu

QUOTE(grange @ 2008 03 26, 23:53)
neprisigeria cia tik svietas (as jo daug nedejau) isirpes i pavirsiu iskyla, kai imi suktinukus is puodo tas padaziukas susimaiso

Parasysiu savo receptuka kaip gaminau upetaki
As nusiperku upetaki ir supjauscius kepsniais uzsaldau saldiklyje. Is galvos ir uodegos, be abejo, gaunasi fantastiska zuviene
Taigi:
supjausciau pora dideliu svogunu pusziedziais, pora morku nemazu taip pat ir paemiau 6 upetakio gabaliukus kepsniams. Viska sumarinavau ivairiais prieskoniais, uzdengiau ir para laiko palikau saldutuve. Paskui i patepta aliejum skarda sudejau morkas, 4 nuluptas ir nestorais griezineliais supjaustytas bulves( jas truputi pabarsciau prieskoniais), ant ju sudejau svogunus ir ant pacio virsaus zuvi. Uzpyliau ant virsaus apie 100mll tokio padazo: siek tiek virinto vandens, pora saukstu grietines, ivairiu prieskoniu, ismaisiau ir uzpyliau. Tada skarda uzdengiau folija ir kepiau apie 45 min. Paskui nuemiau folija ir pakepiau dar apie 15 min, kad issigaruotu vanduo ir apskrustu zuvis. o pries pat pabaiga dar pabarsciau tarkuotu suriu. Buvo fantastiskai skanu
deja.... nufotkinti nespejau....buvo labai greitai sunaikinta

As nusiperku upetaki ir supjauscius kepsniais uzsaldau saldiklyje. Is galvos ir uodegos, be abejo, gaunasi fantastiska zuviene

supjausciau pora dideliu svogunu pusziedziais, pora morku nemazu taip pat ir paemiau 6 upetakio gabaliukus kepsniams. Viska sumarinavau ivairiais prieskoniais, uzdengiau ir para laiko palikau saldutuve. Paskui i patepta aliejum skarda sudejau morkas, 4 nuluptas ir nestorais griezineliais supjaustytas bulves( jas truputi pabarsciau prieskoniais), ant ju sudejau svogunus ir ant pacio virsaus zuvi. Uzpyliau ant virsaus apie 100mll tokio padazo: siek tiek virinto vandens, pora saukstu grietines, ivairiu prieskoniu, ismaisiau ir uzpyliau. Tada skarda uzdengiau folija ir kepiau apie 45 min. Paskui nuemiau folija ir pakepiau dar apie 15 min, kad issigaruotu vanduo ir apskrustu zuvis. o pries pat pabaiga dar pabarsciau tarkuotu suriu. Buvo fantastiskai skanu


Vistienos suktinukai..kazkada buvau idejus recepta
Vistienos krutinele ismusam, paprieskuoniuojam. Ant jos tepam tepama sureli su zolelem (philadelphia naudoju), dedam smulkiai pjaustytas petrazoles ir kumpio:

susukame ir pakepiname ant sviesto su svogunais:

Uzpilam sultiniu ir troskinam apie 50min. I pabaiga dejau kelis saukstus tepamo surelio del skonio. Padaza sutirstinam ir valgom
Vistienos krutinele ismusam, paprieskuoniuojam. Ant jos tepam tepama sureli su zolelem (philadelphia naudoju), dedam smulkiai pjaustytas petrazoles ir kumpio:

susukame ir pakepiname ant sviesto su svogunais:

Uzpilam sultiniu ir troskinam apie 50min. I pabaiga dejau kelis saukstus tepamo surelio del skonio. Padaza sutirstinam ir valgom


QUOTE(justina_r @ 2008 03 26, 21:42)
saindienine musu vakariene - mesos suktinukai
QUOTE(aguonele @ 2008 03 27, 13:06)
Vistienos suktinukai..kazkada buvau idejus recepta
na cia tie jusu suktinukai visai neblogi


reiks kada pamegint

vat kelmas ir mane sudomino

QUOTE(kriro @ 2008 03 27, 10:00)



O sakykit kaip klepi jug farsas susitraukia,

Noreciau isbandyti tik kasko baisoka, kad man gali nesigauti

QUOTE(mamkaa @ 2008 03 26, 14:17)
MESOS IR BULVIU TORTAS
Kaip skanuuu atrodo


O faršą pakepintą ar žalią dedi?

QUOTE(aguonele @ 2008 03 27, 13:06)
Vistienos suktinukai..kazkada buvau idejus recepta
kaip suprantu toskini keptuveje uzdengus? ar pasauni i orkaite?
QUOTE(burbulioke @ 2008 03 27, 17:23)
O sakykit kaip klepi jug farsas susitraukia,
ar nekieka tarpu? As kaskur girdejus jog tokiems kepiniams reikia ypatingai gerai ir ilgai minkyti farsa kol jis pasidaro lipnus, ar tai tiesa?
Noreciau isbandyti tik kasko baisoka, kad man gali nesigauti

Noreciau isbandyti tik kasko baisoka, kad man gali nesigauti




QUOTE(kriro @ 2008 03 27, 15:59)





o siaip dar i farsa galima idet majonezo ar grietines, jis irgi minkstina ir skonis geras

QUOTE(aguonele @ 2008 03 27, 14:06)

vistienos suktinukai atrodo
isbandysiu ir as sita recepta

