QUOTE(Elena @ 2008 04 07, 08:44)
Patiekalas vadinasi BALANDĖLIS
Apverdam kopūstą kaip balandėliams.Paruošiam faršą.Į faršą dėjau daug apkeptų morkų su svogūnais, prieskonių, žalumynų.Kopūstas buvo toks nelabai didelis.Nuimam lapus, paliekam tokią mažutę galvutę
Ją gražiai aplink sutepame su faršu, ir apklojam kopūsto lapais.Toliau kitas sluoksnis -faršas-lapai....Formuojame tokią kaip kopūsto galvą...Kepame įvyniotą į folgą orkaitėje.Valgome su grietinė
Galima su bulvėm.Kepiau kažkur 1,5 val.Skanaus


Apverdam kopūstą kaip balandėliams.Paruošiam faršą.Į faršą dėjau daug apkeptų morkų su svogūnais, prieskonių, žalumynų.Kopūstas buvo toks nelabai didelis.Nuimam lapus, paliekam tokią mažutę galvutę


VAJE KAIP SKANIAI ATRODO









