Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skausmingas vaisiaus vandenų prakirpimas?

Ieskojau kazo panasaus i sia temele, bet neradau atsakymo i savo klausima.Taiva, noreciau paprasyti visu mamyciu kurios buvo susidurusios su vaisiaus vandenu prakirpimu, papasakokit kaip tai vyksta ir ar skausminga. Mano situacija yra tokia:
siuo metu mano pilvuzui yra beveik 37 savaites, apie 34 savaite mano cukrus kraujyje truputi sukvailiojo ir uzkilo, doh.gif todel mano gine bijo kad as vaikeliui "neivaryciau" diabeto ir mano mazius greiciausiai nesulauks termino dienos ir bus paskatintas gimti anksciau. Siandien akuseres klausiau, jei man saremiai neprasides iki nusprestos dienos kas tada? Ji atsake kad pirmiausiai bus patikrinamas kaklelis, jei jis pasiruose gimdymui tai bus prakerpami vaisiaus vandenys ir tada laukiami saremiai.
Tai tokia situacija, lauksiu jusu atsakumu nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
Visiškai neskausmingas 4u.gif
Atsakyti
biggrin.gif tikrai neskausminga, gali nebijoti lotuliukas.gif
Atsakyti
labai aciu uz atsakymus 4u.gif man kuo arciau terminas tuo daugiau klausimu ir baimiu atsiranda blush2.gif
Atsakyti
visai neskausmingas, tik po nuleidimo, lb sustipreja saremiu sukeliamas skausmas doh.gif
Atsakyti
Visiškai neskausmingas. Tik dėl tų skausųm doh.gif teko atsisakyt nuostabios minties apie gimdymą be epidūro, nes skatino, skatino, skatino...
Atsakyti
nu jo, va tu skausmu labiausiai ir bijau, bet tirai zinau kad ir as gimdysiu su nuskausminimu,jei tai bus naturalus gimdymas, nes gydytoja "puse lupos" prasitare apie cezari, bet gal tik siaip tarp kitko g.gif
O mamytes, ar kas is jusu naudojo zvakutes i tiesiaja zarna tam kad paruosti kakleli gimdymui?Po kiek laiko prasidejo gimdymas?
Atsakyti
kad pats vandenų nuleidimas neskausmingas, tai tikrai. užtat sąrėmiai po šios procedūros pasidaro wacko.gif wacko.gif wacko.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katusik: 23 kovo 2008 - 19:34
Kai nuleidineji vandenis nieko nejutau, o ir po to nelabai skaudejo, nes jau norejosi stumt.
Atsakyti
nė kiek

QUOTE(dubcike @ 2008 03 20, 14:13)
Ieskojau kazo panasaus i sia temele, bet neradau atsakymo i savo klausima.Taiva, noreciau paprasyti visu mamyciu kurios buvo susidurusios su vaisiaus vandenu prakirpimu, papasakokit kaip tai vyksta ir ar skausminga. Mano situacija yra tokia:
siuo metu mano pilvuzui yra beveik 37 savaites, apie 34 savaite mano cukrus kraujyje truputi sukvailiojo ir uzkilo, doh.gif  todel mano gine bijo kad as vaikeliui "neivaryciau" diabeto ir mano mazius greiciausiai nesulauks termino dienos ir bus paskatintas gimti anksciau. Siandien akuseres klausiau, jei man saremiai neprasides iki nusprestos dienos kas tada? Ji atsake kad pirmiausiai bus patikrinamas kaklelis, jei jis pasiruose gimdymui tai bus prakerpami vaisiaus vandenys ir tada laukiami saremiai.
Tai tokia situacija, lauksiu jusu atsakumu  nestuke.gif  4u.gif

Atsakyti
Nieko nesijaučia.. Pajunti tik kaip šiltas vandenukas bėga smile.gif
Atsakyti
truputi ne i tema as...DUBCIKE, mano terminas nuo tavojo skiriasi 2 dienom ax.gif
Atsakyti