Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skausmingas vaisiaus vandenų prakirpimas?

O man labai skaudėjo, vandenų buvo likę labai mažai, tai niekaip nepavyko gerai prieiti, vos ne abi su akušere prakirpinėjo, ir net vaikui galvytę čiut, čiut įbrėžė.
Atsakyti
4u.gif man kirpo du kartus per abu gymdimus, bet nieko nejaučiau. Nežinau kaip dabar bus g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
visiskai neskaudejo biggrin.gif
Atsakyti
as irgi visiskai nieko nejauciau clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
as nieko nejuaciau biggrin.gif tik po to saremiai igavo pagreiti smile.gif
Atsakyti
Du kartus gimdziau ir visiskai nieko neskaudejo,pirma karta net nejutau kaip prakirpo,o antra karta perspejo,bet irgi jokiu skausmu,tik tas prakirpimas nieko nepadejo,kaklelis kaip neatsidarinejo pats taip neatsidarinejo,teko laselinem gelbet,bet ir tad tik po 6 val., tepagelbejo-sita gimdyma prisimenu su siaubu,kaip trecias kazin,jai kaip antras tai neduok dieve ne vienai nelinkiu,o kaip pirmas tai visoms linkiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Matyt, busiu is tu retesniu atveju, kai klaikiai skaudejo sad.gif Tada tai maniau, kad taip ir turi buti biggrin.gif Bet po to pakalbejau su draugemis, paskaiciau forumuose, matau, kad didziajai daugumai neskaudejo... As tai net prisiminti nenoriu - baisiau uz saremius... Idomu, nuo ko priklauso?
Atsakyti
Abu kartus nuleido vandenis,bet skaudejo tik tada, kai antro gimdymo metu "supermaloni" gydytoja su tuo irankiu uzkabino tarpviete... Ir net neatsiprase blush2.gif
Papildyta:
Klausimas toms, kurioms skaudejo kirpimo metu - koks tai buvo skausmas? Jautet, kad PRAPLESIA kazka ar kaip kazkuri minejo, tik visa procedura iki pacio kirpimo buvo skausminga?
Atsakyti
QUOTE(ausrakns @ 2008 04 26, 11:05)
O man labai skaudėjo, vandenų buvo likę labai mažai, tai niekaip nepavyko gerai prieiti, vos ne abi su akušere prakirpinėjo, ir net vaikui galvytę čiut, čiut įbrėžė.

pas mane buvo analogiskas variantas bash.gif gun_bandana.gif
QUOTE(Sweet Dreams @ 2008 05 13, 03:12)
Abu kartus nuleido vandenis,bet skaudejo tik tada, kai antro gimdymo metu "supermaloni" gydytoja su tuo irankiu uzkabino tarpviete... Ir net neatsiprase blush2.gif
Papildyta:
Klausimas toms, kurioms skaudejo kirpimo metu - koks tai buvo skausmas? Jautet, kad PRAPLESIA kazka ar kaip kazkuri minejo, tik visa procedura iki pacio kirpimo buvo skausminga?

man tai buvo toks jausmas,kad zarnas visas plesia. doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif Procedura iki kirpimo buvo beprotiskai skausminga gun_bandana.gif lr po kirpimo dar ir kraujas pasirode (o kaip sake mano gine,kai as jai papasakojau),sito neturejo buti.Kazka gyd su akusere padare ne taip bash.gif
Atsakyti
neskausminga man
Atsakyti
Visiskai neskaudejo smile.gif O taip bijojau, buvau prisiklausius visokiu atsiliepimu smile.gif
Atsakyti
Buvau prisikaičius visokių istorijų, tai kai pasakė kadprakirpstai taip išsigandau, bet nespėjau jau susivokti, o jie buvo nuleisti biggrin.gif
Atsakyti