QUOTE(Eve-line @ 2010 03 30, 11:57)
kaiusinio baltyma? o ne tryni?

nu lyg tai girdejau kad baltymas sausina, ir netinka plaukams, tik veikdui.
majonezo nerekomenduoju, nes ten daaaug chemijos, citrinu ruksties. be to majonezas daronas is trynio ir aiejaus, tai kuo puikiausiai galima ir be jo apsieiti.
tai as as biski pakeisciau recepta - trynys, alyvuogiu aliejaus gera sauksta, sausksteli ricinu aliejaus, na ir grietines, bet naturalios, ne is parduotuves, nes ten viena chemija... ir laikyti ne 10-15min, o valanda dvi.
Ai aš turiu WC pasidėjus kalendoriuką plėšomą

, tai ten visokių recepčiukų naminių yra, veidui, plaukams, rankoms ir t.t. Tai vis paskaitinėju "prie progos"

, tai ką paskaičiau, tą parekomendavau...
O majonezas ir grietinė būna ir sveikesnė, be E, pvz. daumantų majonezas arba grietinė tik NAMINĖ. Jei jau skrandį tokiais sotinam, tai plaukam tuo labiau nieko baisaus. O tie naminiai produktai irgi nėr 100% ekologiškumo, nes karvytės ėda visokius pašarus "negerietiškus", galų gale ir žolę rupšnoja kuri sulaistyta rūščiu, užterštu lietumi.... Taigi, ratas užburtas... Šiais laikais ekologijos NĖRA, nebent ją galima sumažint, bet išvengt - be šansų...
Va šie produktai šiek tiek geresni už įprastus, pigius....