Įkraunama...
Įkraunama...

Menkės ikrai

Vyras parvežė iš Klaipėdos 1 kg šviežių menkės ikrų. Ką galima su jais padaryti ?
Atsakyti
Pasūdyti,pavolioti miltuose,kepti ir valgyti.Skanumėlis (kas mėgsta ikrus mirksiukas.gif ) aš juos perku,beveik po 8 litus doh.gif
Atsakyti
vaje koks skanumelis menkiu ikrai thumbup.gif tik kad as ju neberandu kur pirkti. gal jus galite isduoti paslapti kur juos perkate? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AMALGAMA @ 2008 03 21, 13:27)
Vyras parvežė iš Klaipėdos 1 kg šviežių menkės ikrų. Ką galima su jais padaryti ?

Išplakti kiaušinį, įdėti citrininių žuvies prieskonių, druskos, ikrus, šiek tiek miltų. Paruošti tešlą kaip blynams ir kepti aliejuje. Visų rūšių ikrų skanūs blynai thumbup.gif
Atsakyti
Kaip tik nusipirkau ikru,beje Norfoje užmačiau.Lekiu kepti,kas gausis dar nežinia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(selinga @ 2009 11 16, 21:53)
Kaip tik nusipirkau ikru,beje Norfoje užmačiau.Lekiu kepti,kas gausis dar nežinia ax.gif

Oj, kaip šaunu, vadinasi, jau menkių sezonas parsidejo, reiks ir kepenėlių ieškot thumbup.gif .Beje, aš konservuoju menkių kepenėles su ikrais, labai skanu clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(ingarasi @ 2009 11 16, 21:00)
Oj, kaip šaunu, vadinasi, jau menkių sezonas parsidejo, reiks ir kepenėlių ieškot  thumbup.gif .Beje, aš konservuoju menkių kepenėles su ikrais, labai skanu  clap_1.gif

Prašyčiau pasidalinti receptuku ax.gif smile.gif
Atsakyti
Grikių kotletai su ikrais

Reikalingi produktai:
200 gr. grikių, 4 kiaušiniai, 300 gr. menkės ikrų 1 svogūnas, 1 česnako skiltelė, kvep. pipirai, truputis vegetos, pagal skonį druskos.

Išvirti grikių košę, visus komponentus sumaišyti ir kepti kaip kotletus. Galima pagardinti padažu. Valgyti su daržovemis. Pigu!! Gero apetito.
Atsakyti
o ar imanoma sviezius menkiu ikrus kazkaip iskepti,kad butu traskus,paskrude?
arba pamarinuoti,kad butu kaip is silkes,kur buna neskrostos.. ax.gif
gal kas turite patirties?
Atsakyti
nusipirkau norfoje skardinę sterko ikrų.. bet jie kažkoki nesudyti.. neskanu su bulka .. gal ka pasiulytumete is ju padaryti? gaila ismesti..
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2009 11 24, 12:35)
Grikių kotletai su ikrais

Reikalingi produktai:
200 gr. grikių, 4 kiaušiniai, 300 gr. menkės ikrų 1 svogūnas, 1 česnako skiltelė, kvep. pipirai, truputis vegetos, pagal skonį druskos.

Išvirti grikių košę, visus komponentus sumaišyti ir kepti kaip kotletus. Galima pagardinti padažu. Valgyti su daržovemis. Pigu!! Gero apetito.

labai neblogas receptukas thumbup.gif
Atsakyti
Man labai patiko rukytos menkiu kepenys thumbup.gif Nusipirkau pabandymui, bet dabar jauciu joms priklausomybe blush2.gif ir dabar laukiu kada vel ju atves, lekiu , kad dar liktu tongue.gif
Atsakyti