Įkraunama...
Įkraunama...

Kalniečiai: Tukas

Sveikos Tuko lopselinuku (jei neklystu) mamos. Ar ne jusu grupeje dirba jauna tamsiu ilgu plauku aukletoja (akis dazo tokiom ilgoooom pravodkem)? Ji pavadavo mano mergaites grupeje (5-6 metuku vaikai), kai aukletoja sirgo, ir paskui as ja kelis kartus lauke buvau uzmaciusi, tai man nelabai patiko kaip ji su vaikais bendrauja schmoll.gif Dabar arteja vasara, pavadavimu laikas ir man kazkaip neramu, ar cia man galiutikai, ar ne g.gif Gal kas suprato apie ka as kalbu, nes vardo nezinau, ir galite ka pasisakyti?
Atsakyti
Sveikos mamytės, kreipiuosi į tas mamas, kurių vaikučiai lanko Kauno Tuko darželį. Šiame darželyje nėra prailgintos grupės, o direktorė įsivedus kvailas taisykles apie vaikų paėmimą iki 17.50val. Kai rašėmės apie tokias keistas taisykles niekas neinformavo..O mūsų su vyru darbai tokie kad dažnai nespėjame lygiai 18val atvazuot (kai per visa miesta po darbu per kamscius) Netikiu, kad visame darželyje nėra tėvų kurių darbai trunka iki 18val.
Ieškau tėvelių kuriems reiktų prailgintos grupės šiame darželyje, nes jau įsiaiškinau su švietimo skyrium, kad jei būtų poreikis - direktorė privalėtų sudaryti sąlygas tokios grupės sukūrimui.
Lauksiu pasisakymu viesu arba privaciai. Aciu
Atsakyti