Įkraunama...
Įkraunama...

Ar nesipykstate su vyru dėl miego?

QUOTE(Mamaitukas @ 2009 04 22, 12:33)
budavo visko tuo klausimu - kartais pykdavomes, kartais ne. priklausydavo nuo to, kaip jis pavarges, kaip as. budavo tokiu dienu, kai jam nuovargis mazesnis, tai as pamaitindavau nakti, o paskui, jei reikdavo, jis panesiodavo ar pasupdavo. o kartais vis tai as pati pasidarydavau smile.gif manau, kad atsakomybe reikia dalintis per pus, bet su supratimu vienas kito ...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(danute.g @ 2009 04 22, 10:37)
Tai klausyk, pats laikas ir antra vaikiuksti planuotis jei nieko nepamirsai o vaikas jau paaugo  g.gif  unsure.gif  rolleyes.gif

Tai va ir baisu planuoti, nes atsiminimai dar per šviežūs...tik neaišku, ar vėliau išvis norėsis g.gif tai ir gyvenu vis su tais klausimais smile.gif
Atsakyti
maniskis tai myli mane ir vaikus (apie tai byloja ne vien zodziai, bet ir darbai ax.gif ), todel padeda, kaip galedamas, tik tiek, kad pati maitinu, o nakti mazius kazkodel keliasi kas valanda kas pusantros, tai dazniausiai po nakties bunu kaip slapiu maisu trenkta doh.gif todel vyras kol pusryciauja pries darba maziu su savim issinesa i virtuve, tai as bent valandele dar pasnaudziu. Mazius keliasi apie 6 ryto doh.gif
Tik vyras va uzknisa su pasakymu, taigi tipo diena gali su vaiku miegoti, tai kad as nespeju net atsijungti, kaip mazius pradeda kniurkseti! O jei dar tik ka uzmigus bunu ir reikia keltis!!!!! Tai man dar daugiau nervu kainuoja blink.gif Zinoma vaikis geraiausia miega, kai vezioju lauke, o man taip ir noris Vingiaparki ant kokio suolo prigulti lotuliukas.gif
O mano MB tai tik padeda galva ant pagalves - ir atluzta. Ot pavydziu!!! rolleyes.gif
Atsakyti
kazkaip pakolkas del miego problemu nera schmoll.gif ,tikiuos,kad sitaip ir toliau
Atsakyti
kadangi nakti nesikelia valgyti,tai gulames kartu ir keliames,neduodu savaitgali ilgiau miegoti lotuliukas.gif kita karta jis parejes po darbo man leidzia nusnusti.
Atsakyti
Mes jau nebesipykstam, nes vaikui baigesi visi pilvuko diegliukai, o jei dabar ir pabunda (o tas buna gal kokius 4 kartus doh.gif ) tai greitai papuli duodi ir vel miega lotuliukas.gif
Atsakyti
schmoll.gif nakti tenka keltis 1 karta, tai keliuosi as, taciau turiu labai gera vyra thumbup.gif , kuris leidzia man ryte ilgiau pamiegoti.
Atsakyti
Pirmą mėnesį su vyrų pasikeisdami prie lėlytės kėlėmės, o dabar lėlytė jau išmiega visą naktį be problemų thumbup.gif
Atsakyti
Taip kaip visas darbo dienas, namuose, seimininkaujam be tecio, tai ir pavaduoti manes ner kam, sukuosi pati. Bet siaip stengiuosi visuomet diena prigulti (jei tik iseina). Tuomet lengviau nakti atsikelti... O gryzes savaitgaliais tai ir tetis megsta per pietus pamiegoti, o jei rytais atsikelia anksciau tai manes nekelia, padaro pusrycius visai seimai ir laukia kada visi atsikelsim ir eisim i virtuve valgyti. smile.gif Turiu superini vyra. thumbup.gif
Atsakyti
dėl miego nesipešame,tiesiog jis vistiek daugiau laiko miegos,jau nieko nepakeisiu,tik skundžiamės,kad lova ankštoka biggrin.gif
Atsakyti
kazkaip tokiu problemu neiskylo, nes abudu vaikai ramus, dukryte naktim nesikeldavo ir prie mazlio nereikia keltis nakti mirksiukas.gif
Atsakyti
pyktis tai nesipykom, bet kartais pabambedavau, nes mazius kai buvo kudykelis beveik nemiegodavo, tai po keliu mano "pabambejimu" iprato vyras nakti padet ji sutvarkyt jeigu prasiau arba paduodavo man maziu, jei jis lovytej suverkdavo, nors didziaja nakties dali miegodavo man pasonej, kadangi pienuko jam reikedavo kas valanda arba dar dazniau po kelis gursnius doh.gif
Atsakyti