Nesipykstam, tik baltai pavydziu vyrui jo miego (uzmiega per5 min. ir niekas jam netrugdo) o as miegu per daug jautriai, nuo stipresnio vejo sniokstimo prabundu
Pirma menesi abu keldavomes, nes jam buvo atostogos, dabar ,kai eina i darba, as keliuosi, pamaitinu ir toliau miegam, nera ko pyktis

pas mus absoliuciai jokiu pykciu siuo klausimu. bendru susitarimu as 'draugauju' su vaiku, o vyras dirba, jis anksti kelias, jam darbas 6 ryto prasideda. o mes ka, visa seima einam panasiai miegot, vyras gal kokiu 30min anksciau, as nakti 1-2 kartelius atsikeliu pamaitint, ir viskas. pas mus taip: as mama/zmona - namu globeja/vaiku augintoja, vyras/tevas - seimos saugotojas/aprupintojas.
manau, akd nesutarimai gali kilti, jei vaikiukas neramus,daznai kelias ir isvargina mama, o tetis irgi savaip pavarges po darbu.
Papildyta:
is mano varpines ziurint - pavydu
man atsikelt be problemu, bet as po to uzmigt negaliu, va kad ir siandien, pavalgem 5 ryto, jau 7:30, o as sau sedziu lyg niekur nieko ir miego nenoriu. tai per visa nakti kokias 5-6h ismiegu, bet man to uztenka, as tik pasiilgau issimiegojimo vienu kartu, o ne 2val dabar, valanda po to, ir dar pora val veliau
manau, akd nesutarimai gali kilti, jei vaikiukas neramus,daznai kelias ir isvargina mama, o tetis irgi savaip pavarges po darbu.
Papildyta:
QUOTE(Veja Feja @ 2011 02 04, 12:03)
tai dabar iš vis bijau naktim maitint, taip stengiuosi atsikėlus kuo labiau prasibudint, kad tik neužmigčiau bemaitindama, negaliu kaip naktį man sunku su šiuo reikalu... 

nera reikalo piktis.as rytais ilgiau pamiegu.

[/quote]
oj, as nebuvau pilnai ismiegojusi nuo 15 metu ir tai varo is proto

Man iš vis nesuprantami jokie pykimaisi
o čia dar dėl miego...

QUOTE(Bonifacija @ 2008 03 26, 09:50)
as turbut ispindejus, bet nesikeliu nakti, vyrui spiriu i sona, tas pabunda ir atnesa pupa pamaitint, paskui miega, kol maitinu, o kai jau baigiam procedura, vel prizadinu ir dukryte vel sekmingai keliauja i lovyte
tiesa, vyras ryte neprisimena, kas buvo 

kazkaip neitiketina, kaip pasakoj

Mes su vyru dazniausiai pykstames del miego...nebent bunam is anksto susitare kuris kelsis ryte prie vaiko

Pas mus dėl miego pykčių nekyla, naktį prie sūnelio keliuosi aš, nes pati maitinu, tai vyras už mane jo tikrai nepamaitins
o rytais keliamės įvairiai, bet dažniausiai pirmas atsikelia vyras ir eina daryt pusryčius

Kaip galima nenoreti miego ir del to nesipykti jei per para (visa miega sudejus) ismiegi tik 6 val.? Aisku, kad ima pyktis kai vyras knarkia ir tuo neleidzia uzmikdyti mazylio. O dar tai, kad keliames is ryto tuo paciu metu ir tikrai jis nesugalvotu pagaminti pusryciu, o man is ryto leido pamiegoti tik viena karta. Kazkaip nesmagu kai savaitgaliui atejus vyras sako, kad galeciau jam leisti ilgiau pamiegoti, t.y. ne iki 10 val., nes jis mazai ismiega darbo dienom... eina miegoti kada pats nori o i darba keliasi 9 val.

na, tai vyras pas jus egoistiškas..liūdna.