Deimantele, uzuojauta tau
gaila, kad vyras nelaiko vaiko prieziuros irgi darbu, ir tikrai sunkiu...Ir dar baisiau, kai vaikutis bijo savo paties tevelio.
Musu dukrytei eina tik trecioji savaite, bet irgi jau buvo pykciu. Kaip rasei, taip ir pas mane nedidelis butelis, bet visada budavo tvarka ir vyreliu pasirupindavau. Kai parsiveze mus is ligonines, pirmas dvi dienas labai venge net prisiliesti prie leliaus, bet po savaites nemigos tiesiog nebeatlaike nervai. Maisto negamino, mat niekad to nedare, paprasytas padaryti arbatos ar kanors paduoti pradejo niurzgeti, kiek cia gali sokineti aplinkui, pampersu nekeite nes nemoka, pamazu visi kampai pradejo darytis pilni siuksliu, nes reikejo imti rodyti pirstu, kad kanors pakeltu, o mano rankos pastoviai uzimtos, nes lelyte nuo krutines neatkibo, 30 min miego ir vel maratonas. Nors menesiui darba persikele dirbti namuose, bet maciau kad bando atsikratyti visu darbu, tad neatlaikiusi isrekiau viska kas ant dušios. tad dabar vyras miega savo darbo kambareli ant mazos sofutes ir nesiskundzia, abiem pakolkas geriau

ir manes nebenervuoja ir mazyle ramesne patapo, isdryso paimt mergyte pagaliau ant ranku, ir dienos metu leidzia man pamiegot, pasiima supuoti, keicia pampius, padeda prasomas. Susideste taip, kad man lieka naktys, jis padeda diena

matyt nebenori daugiau pamatyt manes tokioj isterinej buklej. Aisku, sueis menuo ir vyras iseis dirbti, taciau bent kiek lengviau pasidare, kai priprasiau paskaityt Supermamos forumus, uzsikabliavo ir net atrodo daugiau susiprotejo, kad reikia dziaugtis kartu ne tik malonumais, bet ir dalintis rupesciais.
Baltai pavydziu toms, kuriu vyrai rupestingi, sugeba moraliskai palaikyti ir moka palaikyti geras emocijas namie, taciau ne visi tokie. Isrektas pagalbos sauksmas manajam padejo suvokt, kad dirba ne vien jis ir gero miego pakolkas abiem nereikia tiketis
Stiprybes mamytes, nepasiduokit

kad mamytes butu zvalios ir stiprios, teveliai irgi turi prisideti prie ju poilsio.