Įkraunama...
Įkraunama...

Ar nesipykstate su vyru dėl miego?

Na mes kolkas nesipykstam thumbup.gif manau, kad ir nereikes blush2.gif Dazniausiai apti keliuosi pamaitinti (misinuku), bet jei paprasyciau, tai atsikeltu, buvo kelis kartus, kad pats atikele ir padare misinuko, as pamaitinau. Jis daznai ryte pirmas atsikeliai, pagamina misinuka, mes su dukryte tuo metu lovoje bendraujam thumbup.gif Maniskis zvejys manjakas, tai kai prasides sezonas jam, sake tris naktis jis prie puos kelis uz viena zvejybine nakti biggrin.gif

Beja, pirmas mano vyras buvo visai kitos, egojistas, nes tik jis buvo pavarges, o as tai ne.... Budavau taip isvargus, kad net negirdedavau kada sunutis keldavosi, tai vieto to, kad pats atikeltu mane purtydavo doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
nesipykstam ir niekada net nekylo noras blush2.gif
Atsakyti
Mes irgi nesipyskstam, jau kartojuos blush2.gif
Bet dabar galvoju, gerai, kad mano abu vaikuciai naktim gerai miega .. Jei istisai rektu, tai nezinia dar, kaip ten butu ...
Atsakyti
nesipykstame, nes visus auginimo vargus pasidaliname thumbup.gif

pirmąsias savaites, kai buvo ypatingai nerami mūsų mažoji, o tėtis buvo gavęs tas atostogėles, tai su maže būdavom kas antrą naktį- vieną naktį aš, o kitą- vyras. taip ir pervargimo didelio nepajutom thumbup.gif o dabar paprastom darbo dienom naktim aš maitinu mažylę, o savaitgalio naktim- tėtis (mišinuku). visi esam daugiau ar mažiau pailsėję bigsmile.gif
Atsakyti
Aš tai nežadino MB, maitinu pati, pampersą pakist jau tikriausiai ir užsimerkus galėčiau,tai kam man jį žadinti ir taip anksti keliasi. O savaitgaliais vėlgi miega kiek nori, tiesiog negaliu miegot,kai vaikas nemiega smile.gif Ir šiaip nėra toks didelis poreikis miego, nes vaikas puikiai pats išmiega ir man to užtenka smile.gif
Atsakyti
nesipykstam..keliames tas kuris pirmas isgirsta biggrin.gif o db kelias tik vyresnelis,tai bua,kad viena kart as atsikeliu,o kit vyras thumbup.gif
Atsakyti
manoji mažylė naktimis pradėjo nebesikelti,tik paryčiais, tai aš atsikeliu ir pamaitinu ją smile.gif o vyras jei išgirsta kad mažylė labai verkia tada atsikelia ją raminti...nereikalauju kad naktį jis keltusis..užtenka man kad kai jam būna laisvadieniai tai vakarais aš galiu anksčiau eiti miegoti,o jis dukrytę prižiūri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zhulikele @ 2011 06 03, 17:55)
nesipykstam..keliames tas kuris pirmas isgirsta biggrin.gif

Mes irgi taip pat, nors kai pabundam abu išgirdę, kad mažylis valgyt prašo arba aimanuoja nes negali apsiversti ant nugarytės (išmoko apsiversti ant pilvuko, tai ištisai ant jo ir tesivarto miegodamas, o atsiversti atgal nemoka doh.gif ), tai dažniausiai abu ir nemiegam, vienas pavalgydina kitas užmogdo jei reikia, kitaip sakant palaikom vienas kitą emociškai biggrin.gif
Atsakyti
Pyktis nesipykstam, bet as keliuosi ir nakti ir diena nelabai pamiegu doh.gif Kol kas dar vezu. Kazkaip vis tikiuosi, kad mazoji prades naktimis reciau keltis ir taip kiekviena nakti viliuosi, viltis durniu motina lotuliukas.gif Jeigu jau jausiu, kad chana, tai bandysiu deretis su MB, bet kai zinau kad jam darbukas diena laukia, tai kazkaip galvoju jau geriau vienas neissimiegojes, nei du blush2.gif
Atsakyti
Mano mažiukui dar tik mėnuo, bet jau įeinam į režimą. Naktį keliaisi kartą arba du. Bet ryte visąlaik pabunda šeštą, kaip laikrodis. Tai pas mus su vyru įsigaliojo nerašyta taisyklė. Naktį keliuosi ir maitinu aš, nes mažylis tik pavalgęs užmiega. O ryte šeštą, aš pamaitinu, o vyras užmigdo. Dieną irgi aš maitinu, o vyras užmigdo. Taip daug lengviau smile.gif
Atsakyti
oi ne, del sito pykciu nebuna.... Kazkaip stengiames vienas kitam sudaryt galimybes, kai tai imanoma... bet pvz as suprantu, kad esu mama ir kartais esu tiesiog butina dukrytei. nu ir ka - kas kad gal ir buvom susitare, kad leis man ilgiau pagulinet... kai vaikas rekia - nu koks tas poilsis?... bet tikrai vyras labai stengiasi suteikt man sansu ypac po sunkesnes savaites pvz sestadieni pailset. gal tai nebus ryte, bet pvz popiete su dukriuku ismauna i sodeli, o as galiu ilsetis, mirkt vonioj ir pan...
zodziu, kazkaip daug snekames su vyru ir gal del to jau del pamiegojimu ir pailsejimu barniu nebuna!
Atsakyti
Pirma mnesi keldavosi vyras pakeist pampi ar panesiot mazaja
Dabar,kai jau paaugus,retai kada buna nemiegotu naktu.
Nelabai yra ko ir pykti smile.gif
Atsakyti