Įkraunama...
Įkraunama...

Padangos. Viskas apie jas

Viskas cia normaliai.Net vasarines padangas kazkada pasikeites pajauciau,kad masina nebe taip stabiliai stovi ant kelio(uzsidejau truputi aukstesnes padangas),bet iskart masina tapo minkstesne ir per duobutes asfalto tyliau pravaziuodavo.Ziemines padangos minkstesnes gumos, priedo protektorius gilesnis ir minkstesnis ,todel ir "plaukioja" masina.Teks priprast mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brella @ 2012 11 07, 15:00)
Viskas cia normaliai.Net vasarines padangas kazkada pasikeites pajauciau,kad masina nebe taip stabiliai stovi ant kelio(uzsidejau truputi aukstesnes padangas),bet iskart masina tapo minkstesne ir per duobutes asfalto tyliau pravaziuodavo.Ziemines padangos minkstesnes gumos, priedo protektorius gilesnis ir minkstesnis ,todel ir "plaukioja" masina.Teks priprast  mirksiukas.gif

As kaip supratau,kad "plaukioja"-tai kad ant kelio sunku ja nulaikyti? g.gif O minkstumas tai aisku turi jaustis,vien del to,kad protektoriaus daugiau...bet as asmeniskai plaukiojimo jausmo nesu patyrusi del to,tiesiog minksciau-maloniau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 11 07, 14:25)
As kaip supratau,kad "plaukioja"-tai kad ant kelio sunku ja nulaikyti?  g.gif  O minkstumas tai aisku turi jaustis,vien del to,kad protektoriaus daugiau...bet as asmeniskai plaukiojimo jausmo nesu patyrusi del to,tiesiog minksciau-maloniau... ax.gif

Ne ne, plaukia pvz. rikiuojantis, t.y lyg pasisiubuoja ji man. O del traukimo i sona lygiam kely, zinau as sita patikrinimo buda, viskas ok sitoj vietoj. Siaip turiu dideli vairavimo staza, ir devinta masina, bet pirma kart man sitaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2012 11 07, 16:32)
Ne ne, plaukia pvz. rikiuojantis, t.y lyg pasisiubuoja ji man. O del traukimo i sona lygiam kely, zinau as sita patikrinimo buda, viskas ok sitoj vietoj. Siaip turiu dideli vairavimo staza, ir devinta masina, bet pirma kart man sitaip smile.gif

O gal rimtai tada amortizatorius? Pasiubuok kampus,paziurek,ar atsistato iskart i vieta... g.gif
Atsakyti
Šiandien pasikeičiau padangas į dygliuotas ir iškilo man toks klausimas: kur turėtų būti pritvirtintas dygliuotų padangų ženkliukas (lipdukas) - prie kairės ar dešinės automobilio "užpakalio" pusės? g.gif
O gal nėra skirtumo, svarbu, kad jis būtų ir tiek? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2012 11 12, 23:33)
Šiandien pasikeičiau padangas į dygliuotas ir iškilo man toks klausimas: kur turėtų būti pritvirtintas dygliuotų padangų ženkliukas (lipdukas) - prie kairės ar dešinės automobilio "užpakalio" pusės?  g.gif
O gal nėra skirtumo, svarbu, kad jis būtų ir tiek?  blush2.gif

technikineje lipduko nereikalauja... smile.gif tai nezinau ar isvis jis butinas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2012 11 13, 00:33)
Šiandien pasikeičiau padangas į dygliuotas ir iškilo man toks klausimas: kur turėtų būti pritvirtintas dygliuotų padangų ženkliukas (lipdukas) - prie kairės ar dešinės automobilio "užpakalio" pusės?  g.gif

Visi informaciniai/ispejamieji zenklai tvirtinami gale kaireje puseje.
Papildyta:
Sestadieni vazinejau padangu pasiziurineti,pigiausios rastos-Lytagroj,Kormoran'ai,po 121lt uz vieneta,ir tu paciu tik dvi jau beturejo...Idomu tik,ar po Naujako tures ju,ar jau nebe... g.gif Nes situ ir noreciau... ax.gif
Atsakyti
Kaz kaip nesusigaudau... man pasate dygliuotas padangas... ir kas dabar? Kokie pakeitimai bus? Kaip dabar reikes vazinet?Nes nieko nezinau apie tai verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 11 13, 13:21)
Sestadieni vazinejau padangu pasiziurineti,pigiausios rastos-Lytagroj,Kormoran'ai,po 121lt uz vieneta,ir tu paciu tik dvi jau beturejo...Idomu tik,ar po Naujako tures ju,ar jau nebe... g.gif Nes situ ir noreciau... ax.gif

Aš visgi Kormoranus pasirinkau, R14 175/65 po 139 Lt + siuntimas. Ryt-poryt turėčiau gauti jau
Atsakyti
QUOTE(Little feet @ 2012 11 13, 15:06)
Aš visgi Kormoranus pasirinkau, R14 175/65 po 139 Lt + siuntimas. Ryt-poryt turėčiau gauti jau

Tai va tokiu paciu "ismieru" Lytagroj po 121lt,apciupineju,apziurejau-neblogos,lieka tik tiketis kad vidurziemy tures ju... ax.gif Kol kas dar neturiu galimybiu nusipirkti,bet rinksiuos ko gero situos ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Martusik @ 2012 11 13, 14:54)
Kaz kaip nesusigaudau... man pasate dygliuotas padangas... ir kas dabar? Kokie pakeitimai bus? Kaip dabar reikes vazinet?Nes nieko nezinau apie tai verysad.gif  doh.gif

Cia kuria prasme kaip reikes vazineti?
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2012 11 07, 16:32)

Na man tas pats buvo, kai pakeite padangas ir uzmove labai minkstas. Tas pojutis posukiuose buvo it visa masina gumine pasidare, dabar jau priratau ir visai dziaugiuosi padangomis, kai pasnigo pagaliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2012 11 12, 23:33)

Automobilio su dygliuotomis padangomis gale turi būti priklijuotas skiriamasis ženklas – baltas lygiakraštis trikampis su raudonu apvadu ir padangos dyglio simboliu viduryje. Trikampio kraštinės ilgis – 200–300 mm, apvado plotis – 1/10 kraštinės ilgio.

saltinis:http://www.automokyklos.lt/ket/transporto-priemoniu-skiriamieji-zenklai
Atsakyti