Įkraunama...
Įkraunama...

Padangos. Viskas apie jas

QUOTE(valkata @ 2014 09 12, 18:22)
Mokėti 211 Lt už šitą padangą yra visiška kvailystė smile.gif

o man 166 ideali kaina, juolab kad sios padangos gamintos tame paciame fabrike kaip ir bridgestone. Tad ne visada brangi padanga yra ideali schmoll.gif
Atsakyti
Džiugu, kad tai iškart žinote kuri padanga yra jums ideali smile.gif

Pavydžiu jums.
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2014 09 14, 00:12)
Džiugu, kad tai iškart žinote kuri padanga yra jums ideali smile.gif

Pavydžiu jums.

Padangos pasirenkamos pagal asmeninius poreikius paprastai,kas vienam bus idealu,kitam gali buti visiskas slamstas.Pvz.,as ziemai renkuosi kieto misinio zvyrines padangas-man butent tokiu reikia. smile.gif
Atsakyti
Gal kas iš žinovų patars, sako žiemines reikia pirkti siauresnes padangas g.gif ar jaučiasi skirtumas g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2014 10 22, 08:53)
Gal kas iš žinovų patars, sako žiemines reikia pirkti siauresnes padangas  g.gif  ar jaučiasi skirtumas  g.gif
Pirkite siauriausias ir mažiausio ratlankio skersmens padangas, gamintojo "prirašytas" jūsų automobiliui.
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2015 01 06, 10:16)
Bet kai zinai,kokios gumos (o nuo to kinta masinos galimybes)-atitinkamai ir vaziuoji smile.gif As visada gavusi kita masina ja apziuredama atkreipiu demesi taip pat ir i tai,kokios gumos,ir i nudevejimo laipsni,ir i protektoriu,ir kokios firmos gamybos-visos jos skirtingai dirba ant kelio smile.gif

kokios firmos gamybos kaip dirba? Gal galima patarimu kokiu?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2015 01 06, 15:47)
kokios firmos gamybos kaip dirba? Gal galima patarimu kokiu?

Na, tų pačių firmų skirtingi modeliai irgi skirtingai dirba smile.gif

O aplamai tai padangoms galioja tas dėsnis kad kuo brangesnė, tuo geresnė. Continental, Goodyear, Michelin, Bridgestone asortimente praktiškai nesutiksite prastų padangų. Bet kainos irgi atitinkamos. Pas pigius Europos gamintojus ten jau reikia kažkokiu būdu atskirti grūdus nuo pelų. Na o su kinais prasidėjus, tai turbūt geras padangas rasti, tai kaip loterijoj laimėti.

O jūs padangų ieškote ar šiaip klausinėjate?
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2015 01 06, 16:08)
Na, tų pačių firmų skirtingi modeliai irgi skirtingai dirba smile.gif

O aplamai tai padangoms galioja tas dėsnis kad kuo brangesnė, tuo geresnė. Continental, Goodyear, Michelin, Bridgestone asortimente praktiškai nesutiksite prastų padangų. Bet kainos irgi atitinkamos. Pas pigius Europos gamintojus ten jau reikia kažkokiu būdu atskirti grūdus nuo pelų. Na o su kinais prasidėjus, tai turbūt geras padangas rasti, tai kaip loterijoj laimėti.

O jūs padangų ieškote ar šiaip klausinėjate?

vasarines pirksiu naujas, tai domiuosi. O dabar kokios ten pas mane uzdetos, pati nesuprantu kas gamintojas. Gal ne pacios blogiausios, nors dievai zino, ka ten uzdejo ankstesni savininkai, tik sake, kad naujos ir geros.

Kokia kaina uz geresnę vasarinę padangą yra normali?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 06 sausio 2015 - 19:22
Padangoms yra skirta visa tema
Padangų kaina labai stipriai priklauso nuo jos išmatavimų. El. parduotuvėse galite pasižiūrėti premium klasės gamintojų kainas. Šiaip jei gerai pamenu, vasarinių gerų padangų komplektas kainuoja apie porą tūkstančių litų, jei nekalbame apie dydžių ekstremumus.
Atsakyti
yra gerų ir žemesnės klasės gamintojų, kaip toyo, kumho, yokohama ir pan. jeigu paprastam važinėjimui mieste iš taško a į b tai ypatingo skirtumo nėra, neverta permokėt stipriai už vardą.
Atsakyti
QUOTE(džu @ 2015 01 06, 21:29)
yra gerų ir žemesnės klasės gamintojų, kaip toyo, kumho, yokohama ir pan.  jeigu paprastam važinėjimui mieste iš taško a į b tai ypatingo skirtumo nėra, neverta permokėt stipriai už vardą.

Butent drinks_cheers.gif Tuo labiau,kad yra ir garsiu firmu padaliniai,kuriu padangos praktiskai nenusileidzia savo kokybe nuo originalios gamyklos gamintoju,tik tiek,kad nereikia uz varda moketi (skirtumas-nu gal greiciau susidevi),o siaip kokias rinktis padangas labai priklauso nuo poreikiu ir kaip,kam,kur bus naudojamos.As,pvz.,perku kietas su zvyriniu protektorium,su jom slidu,bet man tokiu reikia (ir neperku brangesniu kaip po 150 padangucia jau lubos,paprastai gaunasi nusipirkti pigiau smile.gif ),dukrai pirkau minksto misinio,dirbancias ir ant slidesnio pavirsiaus.

Susidomejus-as nepatarsiu konkreciai kazko,autobusines padangos yra kiek kitokios nei lengvikiu,kiti misiniai ir pan...bet mazdaug apziurejus gali spresti,ko gali tiketis is ju kely smile.gif

Tarp kitko-esu turejusi Tigar vasarines,Michelin padalinys,padangelem neturejau nei menkiausio priekaisto,dirbo puikiai(rekomendavo man tada su padangomis dirbantis pazistamas jas)...galvoju tigriukus pavasari dukrai pirkti-jai reikes nauju vasariniu,o man irgi dvieju reikes smile.gif
Papildyta:
QUOTE(susidomejus @ 2015 01 06, 20:20)
vasarines pirksiu naujas, tai domiuosi. O dabar kokios ten pas mane uzdetos, pati nesuprantu kas gamintojas. Gal ne pacios blogiausios, nors dievai zino, ka ten uzdejo ankstesni savininkai, tik sake, kad naujos ir geros.

Taigi ant sono parasyta -pasiziurek ir zinosi,o paskui intike surinkus pasiziurek kas per padangos smile.gif Padangu zymejimas (kaip suprasti uzrasa)-irgi yra internete.smile.gif gal ten universalios kokios,tai galesi vazineti su jom vasara o ziemines naujas pirkti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denaxa: 06 sausio 2015 - 21:40
vienintelis dalykas, kurį vasarinėms pažiūrėčiau, tai kibimas ant šlapios dangos ir ar gerai išsklaido vandenį, nežinau, kaip čia tiksliau išsireikšt g.gif , na, žodžiu, siekiant išvengt akvaplaningo, nes nelabai malonu, kai per didesnes balas automobilį mėto, arba kai jis slidinėja ant šlapio asfalto.
Atsakyti