Va cia pora rezepciuku perkeliu is pirmosios temikes

Pasiskaičiau, iš tiesų informacijos daug, yra ko pasimokinti.Tik įtartina,nes vartojami ir vaistai,kam aš kategoriškai prieštarauju.Ir ten žmonės jau seniai įvykdę dauk valymo etapų, o mane domina bendramintės kurios norėtų tai daryti kartu ir tuo pačiu kartu stebėti pokyčius.
Valymas turi būti atliekamas sistemingai,aš žinau tris gan paprastus būdus,kaip išvalyti žarnyną (čia iš Tombako knygelės):
1.Valoma tris dienas,du kartus per mėnesį:-1-a diena.1,5-o litro kefyro,išdalinti į šešias prcijas + juodos duonos džiuvėsiai;.
-2-a diena.2-u litrai natūralių,namuose spaustų obuolių sulčių,išdalinant į šešias porcijas + juodos duonos džiuvėsiai;
-3-a diena.Virtos daržovės (bulvės,morkos,burokėliai),į salotas galima dėti raugintų agurkų,aliejaus,svogūnų + juodos duonos džiuvėsiai.
2.būdas.Taip valyti kartą per tris mėnesius.400g dž.slyvų,200g.datulių,200g.abrikosų,200g.figų sumalti drauge;įdėti 200g medaus ir išmaišyti.Laikyti stklo inde šaldytuve.Gerti kas vakarą prieš miegą po šaukštą.
3.būdas.Valymas daržovėmis ir vaisiais.1. 14-a dienų gerti tris kart per dieną po pusę stiklinės raugintų kopūstų sulčių.
2. 14-a dienų rytais ir vakarais valgyti po du apelinus, nupjaustant odelę per 1-2 mm, kad liktų baltas apvalkalas.
3.10-mt džiovintų slyvų vakare užplikyti verdančiu vandeniu ir laikyti per naktį;rytą prieš valgį išgerti vandenį ir suvalgyti slyvas; iš karto vėl užplikyti dešimt slyvų ir laikyti iki vakaro; prieš miegą išgerti vandenį ir suvalgyti slyvas;taip 10-mt dienų.
Man labiau tinka antras arba trečias būdas,nes dar maitinu,negaliu atsisakyti maisto.

QUOTE(Hacone @ 2005 01 18, 22:54)
as kazkada valiausi organizma rytais gerdama svieziai spaustas darzoviu/vaisiu sultis ir daugiau nevalgydama ir negerdama nieko (net kavos!!!) iki 12 val. po 12 val maitintis galima iprastai.
kitas budas: ryziu dieta. irgi tik rytais. ryziai mirkyti 3 paras. rasiau apie tai kitam forume.
numeciau 14 kg ir susitvarkiau sveikata.