Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės nuo celiulito

Buvau cia thumbup.gif Rekomenduoju.
Laikas PRADETI GRAZINTI KUNO LINIJAS!!!
UZ YPAC PATRAUKLIA KAINA!
Perkant 4 proceduras kaina 60€ / 207 lt (iprastine kaina 260 lt)
Registracija tel. 868431287
Grozio studija. SAVANORIU PR.214, KAUNAS
TRUKME 60min. 1 procedura - Kaina 65lt./ 18.83€

Procedūros eiga: atliekamas kojų masažas 30 min., po masažo įvyniojimas kojų ir sėdmenų.

Kojų masažas stiprina nervų sistemą, mažina įtampą, stimuliuoja vidaus organus, kraujotaką. Masažas puiki priemonė nuolat dirbančioms, pavargusioms kojoms. Šalina skausmus, nuovargį, patinimus, stiprina raumenis ir raiščius, gerina lankstumą, padeda esant išsiplėtusioms venoms. Kojų masažas sustiprins Jūsų kaulus, paskatins limfos tekėjimą, kraujo apytaką, pagerins savijautą ir suteiks daugiau energijos.

Cello Gelis – rezultatyvi anticeliulitinė kosmetika, kuri remiasi aromaterapijos ir natūropatijos principais. Tai priemonė ne tik celiulito ir svorio mažinimui, bet ir patologijų mažinimui, o taip pat į šį preparatą įeina anoreksogeninės medžiagos, mažinančios potraukį maistui.

Anticeliulitinių kūno įvyniojimų paskirtis: 

v Mažinti celiulito požymius.

v Mažinti nuolatinį riebalų kaupimąsi. 

v Stangrinti ir tonizuoti suglebusią odą.

v Mažinti strijų požymius. 

v Stiprinti silpną jungiamąjį audinį.

v Mažinti išsiplėtusių venų ir kuperozės požymius.

Šis ypač efektyvus kūno įvyniojimas šiluminiu principu sumažina kūno apimtis.
Užtenka vos trijų procedūrų, kad Jūsų oda atrodytų spindinti, švytinti ir akivaizdžiai sumažėtų celiulitas. Norint pasiekti geriausią ilgalaikį poveikį, rekomenduojama atlikti nuo 7 - 15 procedūrų.


Atsakyti
QUOTE(SensualitY @ 2013 12 22, 18:02)
Pasidariau 10 procedūrų su Starvac 2 vakumo aparatu, na man rezultato nulis  schmoll.gif  Nėra tas celiulitas labai įsisėnėjęs, tikėjausi bent kažkokio rezultato, deja. Gerai, kad pinigėlių ne per daugiausiai palikta. Planavau net priktis sau tą aparatą į namus, jei būtų rezultatas. Ačiū Dievui neskubėjau..
Kol kas darysiu pertrauką, manau vasario mėnesį pabandysiu dar kokį masažiuką.. Gal kas dar darėtės su LPG prancūzų aparatu? Kaip nuomonės?

Neskubekite nurasyti proceduru. Jei celiulitas isisenejes, galbut jums ji isjudino ir dabar namuose galite darba atlikti toliau, tada ir efekta turesite. Nemanau, kad visiskai nebuvo veiksmingas, galbut tik nepastebite. Bet jei atrodo, kad nepadejo, tai bus labai sunku sulaukti rezultatu, nes matomai labai sunkiai pasiduoda. Gal reiketu pasportuoti, maista paderinti?
Atsakyti
Man labai patinka kremas su kofeinu ir alijošiumi, kažkada parsivežiau per atostogas iš Kanarų, bet dabar jau ir Lietuvoj galima įsigyti. Oda labai švelni, elastinga po jo lieka.
Atsakyti
Bet dabar tokia gausybe apratu ir visokiu tepalu, ivyniojimu. kaip atsirinkti tai, kas is ties duoda rezultatus, o kas yra tik akiu dumimas?
Atsakyti
prie pradeto sporto, nusipirkau irgi kazkoki krema su kofeinu. Lauksiu bendro rezultato smile.gif
Atsakyti
http://www.thebodysh...34dd5eb3713.png
Gal yra bandziusiu?Kokie butu atsiliepimai,ar verta pirkti?
Atsakyti