Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

Cia jus taip saldziai shnekat.... net nedrystu su suria tema isiterpti ax.gif blush2.gif
Norejau jusu, amerikonaites paklausti, ar naudojat "McCormick" firmos prieskonine druska.. Mes gi gyvenam Vokietijoje visai shalia Amerikonu Karines Bazes, tai visi labai pamishe del tos druskos, uzkrete ir cia visus ta Season All manija.Mano uoshviene neisivaizduoja, kad ir kitokiu prieskoniniu drusku yra.. doh.gif Na taiva, beda ta, kad ishvaziavo daug legionieriu, uzsidare amerikietishki supermarketai, o mano uoshvienes "druskos sandeliukas" irgi baigesi... Ash jai ir Vegetos bandziau siulyti, ir kitokiu prieskonoiu - ale netinka, jai reikia Season-All® ir baigta... doh.gif doh.gif doh.gif
Na ir ipareigojo mane internete surasti,kur galima jos parsisiusti.. ax.gif
Tai va ash ir kreipiuosi i jus, gal zinot kokiu internetiniu adresu, kur taibutu galima nusipirkti ir i Europa parsisiusti.. Manau, siuntimo kainos bus penkiagubospalyginus su druskos kaina, na, bet paskui jau jai rinktis... tongue.gif biggrin.gif
http://www.mccormick...ail.cfm?ID=6393
Atsakyti
EGLUTE...paziurek i sias 2 www gal pades tavuoju klausimu!

http://www.scandinav...W_McCormick.asp

http://www.spiceplac...ufacturers_id/1
Atsakyti
4u.gif Aciu, Groom, tik ko gero nei vienas ish ju nesiuncia i Europa... sad.gif Bent jau neradau kur blush2.gif Na,reiks dar pasidomet... biggrin.gif
Atsakyti
Megstanciom baklazanus... 4u.gif Mano mylimiausias receptas niam niam. Sorry uz kalbu mix'a rolleyes.gif

Baklazanas keptas su suriu


REIKES:

1 eggplant (big to medium size)
3 eggs
Breadcrumbs
Flour
3 tbsp. of water
oil

2 cups mozzarella cheese
½ cup Provolone cheese (optional)
½ cup parmesan cheese (grated)

1 can (small) tomato pate
3 cloves of garlic
1 can crushed tomato
garlic powder
black pepper
fresh basil
some sugar


EIGA:

Visu pirma baklazanas. Nupjauname galus ir supjaustome ne storais griezineliais. Kiausini suplakame su vandeniu,I atskirus Indus sudedame miltus ir dziuveselius. Ikaitiname keptuve su aliejumi. Baklazano riekele apvoliojame miltuose, po to kiausiniuose ir dziuveseliuose. Dedame I keptuve ir kepame abi puses kol graziai pagels. Ir taip su visais gabaliukais. Pasieke viduri gal but noresite pakeisti alieju nes jis greit pradeda degti. Iskeptus gabaliukus suguldykite ant popierinio ranksluoscio, kas nuteketu extra aliejus.
Dabar imames “sauce”. Supjaustome cesnaka smulkiai. I keptuve ipilame alieju ir pakepiname cesnaka 1 minute, arba kol pagels (bet ne paruduos!) tada dedame tomato paste ir viska ismaisome. Is kart po to pilame crushed tomato sauce, garlic powder, black pepper ir cukru (pagal skoni, kad nebutu labia rugstu). Idedame bazili ir paliekame ant mazos ugnies pavirti kokias 7-8 minutes, tada isjungiame.
Skarda (13”X 9”) istepame trupuciuku alejaus. Suguldome baklazanu riekutes, su saukstu uzpilame “sauce” ir apibarstome suriais. Ir taip 3 eilemis.
Pabaigus uzdengti folija ir kepti 50 min 350F orkaiteje. Po to nuimti folija ir dar pakepti 10 min. Isimti, leisti atausti 5-6 minutes ir galima ….VALGYTI!!!!!!!
Atsakyti
Galvoju, kad reikėtu šiai temelei padaryti turinį. Įdėčiau jį į pirmą psl, kad vėliau būtų lengva susirasti receptukus smile.gif Gal yra norinčių apsiimti padaryti šį reikaliuką ?
Atsakyti
groom, avižiniai dribsniai būna smulkūs ir nesmulkūs, kuriuos naudoti duonai ? 4u.gif
Atsakyti
Taure, galiu pabandyt, jei pasakysi kaip wink.gif
Atsakyti
Na mergicos, jei esate italisko maisto megejos, turiu is savo uosvytes itales nesunku nebloga pietu receptuka uzkandziams.

Reikia:
Baklazano, cesnako, svoguno, saliero pora stiebeliu, skardines pjaustytu pomidoru(galima naudot sviezius, bet taip pigiau ir tas pats velns), saujele gera alyvuogiu, druskytes, pipiriuko, oregano, pagal astruma, jei astraiu, daugiau prieskoniu.
Baklazana nulupt, supjaustyt gabaliukais, i ikaitinta alieju keptuveje, kartu pjaustyta svoguna, cesnako gabaliukus, saliero gabaliukus, uzdengt sandariai, leist pasitusint, kai apkeps viskas uzverst skardine pomidoro gabaliuku, prieskoniuku, vel leist pasitusint. Paciam gale idet gabaliukais pjaustytas alyvuoges, vel trumpai patusint, atvesint, ir i saldytuva.
Sita mase skaniausia salta paprasciausiai ant duonos.
pabandykit!
Atsakyti
QUOTE(TauRe @ 2005 04 27, 11:46)
groom, avižiniai dribsniai būna smulkūs ir nesmulkūs, kuriuos naudoti duonai ?  4u.gif



Jokio skirtumo smile.gif dariau su stambiais, viskas isejo chiki piki essen.gif


p.s. o as nemegstu eggplantu cry.gif Tai nepanaudosiu jusu receptuku sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMA2T&T: 27 balandžio 2005 - 19:08
as irgi nemegstu eggplantu...
na bet merginos pasinaudosim visos situo saitu...

http://www.drinksmixer.com/

clap.gif thumbup.gif yahoo.gif
Atsakyti
Tai smagumelis, bent cia radau si ta gero thumbup.gif Kaip tik nusipirkau baklazanu, ir pirkau tik del to kad niekada dar ju nesu valgiusi, ieskojau visur receptu, bet nieko gero neradau, o cia, man kaip tycia thumbup.gif Rytoj pat gaminsiu baklazanus, tik gal kuri galetumet man padet su Tomuko mamuko receptuko vertimu blush2.gif tokiu dalyku angliskai as nelabai blush2.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
Myyyliu baklazhanus, bet neseniai supratau, kad esu jiems alergishka cry.gif Riboju dabar... ax.gif

VERTIMAS

1 baklazanas (nuo vidutinio iki didelio)
3 kiaushiniai
dzhiuveseliu
miltu
3 shaukshtai vandens
aliejaus

2 puodeliai mozzarela surio
½ puodelio Provolone surio (nebutinai)
½ puodelio parmesano surio (tarkuoto)

1 skardine (mazha) pomidoru pastos (teisingai?)
3 skilteles chesnako
1 skardine trintu pomidoru
chesnaku milteliu
juodu pipiru
shviezhio baziliko
truputis cukraus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ode: 28 balandžio 2005 - 01:13