Megstanciom baklazanus...

Mano mylimiausias receptas niam niam. Sorry uz kalbu mix'a
Baklazanas keptas su suriu
REIKES:
1 eggplant (big to medium size)
3 eggs
Breadcrumbs
Flour
3 tbsp. of water
oil
2 cups mozzarella cheese
½ cup Provolone cheese (optional)
½ cup parmesan cheese (grated)
1 can (small) tomato pate
3 cloves of garlic
1 can crushed tomato
garlic powder
black pepper
fresh basil
some sugar
EIGA:
Visu pirma baklazanas. Nupjauname galus ir supjaustome ne storais griezineliais. Kiausini suplakame su vandeniu,I atskirus Indus sudedame miltus ir dziuveselius. Ikaitiname keptuve su aliejumi. Baklazano riekele apvoliojame miltuose, po to kiausiniuose ir dziuveseliuose. Dedame I keptuve ir kepame abi puses kol graziai pagels. Ir taip su visais gabaliukais. Pasieke viduri gal but noresite pakeisti alieju nes jis greit pradeda degti. Iskeptus gabaliukus suguldykite ant popierinio ranksluoscio, kas nuteketu extra aliejus.
Dabar imames sauce. Supjaustome cesnaka smulkiai. I keptuve ipilame alieju ir pakepiname cesnaka 1 minute, arba kol pagels (bet ne paruduos!) tada dedame tomato paste ir viska ismaisome. Is kart po to pilame crushed tomato sauce, garlic powder, black pepper ir cukru (pagal skoni, kad nebutu labia rugstu). Idedame bazili ir paliekame ant mazos ugnies pavirti kokias 7-8 minutes, tada isjungiame.
Skarda (13X 9) istepame trupuciuku alejaus. Suguldome baklazanu riekutes, su saukstu uzpilame sauce ir apibarstome suriais. Ir taip 3 eilemis.
Pabaigus uzdengti folija ir kepti 50 min 350F orkaiteje. Po to nuimti folija ir dar pakepti 10 min. Isimti, leisti atausti 5-6 minutes ir galima
.VALGYTI!!!!!!!
Viskas ko ieskome pasaulyje, yra musu paciu viduje.