
Aga, Delfinai, pasidalink, kaip tu jį darei? Speju, kad sūrinis...
O aš dar norėjau paklausti - kaip jūs kepat vištą? Aš pati esu ganėtinai patenkinta savo receptu, nors ir manau, kad mano mamos yra viena skaniausiu (ji vištą kepa ant butelio). Tačiau juk vištos marinavimo ir kepimo būdų yra milijonai. Nagi - pasidalinkit! Šią savaitę bent dvi darė - neišsisuksit!
O čia galit paskaityti, kaip aš darau savąją: Odės kepta višta


O aš dar norėjau paklausti - kaip jūs kepat vištą? Aš pati esu ganėtinai patenkinta savo receptu, nors ir manau, kad mano mamos yra viena skaniausiu (ji vištą kepa ant butelio). Tačiau juk vištos marinavimo ir kepimo būdų yra milijonai. Nagi - pasidalinkit! Šią savaitę bent dvi darė - neišsisuksit!

O čia galit paskaityti, kaip aš darau savąją: Odės kepta višta
QUOTE(Ode @ 2005 10 30, 16:33)
Niekada nekepiau cielos vištos


Įtariu penktadienį pirksiu vištą ir kitą savaitę bandysiu kept


Ode, višta tai klasiškai atrodo, įsivaizduoju, kad ir skani turėtų būti
.
Norėjau prie to paties dar paklausti, nes buvai užsiminusi apie mieles, ne sausas, kokiam prekybos centre tu jas užtikai? Sausas radau, ale kitokiu kol kas nepavyko.

Norėjau prie to paties dar paklausti, nes buvai užsiminusi apie mieles, ne sausas, kokiam prekybos centre tu jas užtikai? Sausas radau, ale kitokiu kol kas nepavyko.

QUOTE(Reda003 @ 2005 10 30, 17:16)
Ode, višta tai klasiškai atrodo, įsivaizduoju, kad ir skani turėtų būti
.
Norėjau prie to paties dar paklausti, nes buvai užsiminusi apie mieles, ne sausas, kokiam prekybos centre tu jas užtikai? Sausas radau, ale kitokiu kol kas nepavyko.

Norėjau prie to paties dar paklausti, nes buvai užsiminusi apie mieles, ne sausas, kokiam prekybos centre tu jas užtikai? Sausas radau, ale kitokiu kol kas nepavyko.

Aga, šį kartą YPAČ skaniai gavosi. Net nežinau, kodėl...
Tas mieles esu pirkusi paprastoj maisto parduotuvėj (Tom Thumb, ale-Albertson). Jos yra ten, kur kiaušiniai. Paklausk parduotuvės darbuotojų, kur yiest - non-dry (ar kažaką panašaus).
QUOTE(Letta @ 2005 10 30, 00:45)



Sūrio voras (Halloween'ui)
250 g Philadelphia tepamo sūrio
200 g burokine tarka tarkuoto Cheddar sūrio
alyvuogė arba vynuogė (akims)
aguonų
Philadelphia sumaišyti su Cheddar ir masę padalinti į dvi lygias dalis. Iš vienos formuoti voro kūną, iš kitos - kojas. Kūną ir kojas apvolioti aguonose. Įstatyti akis ir kojas prijungti prie kūno. Apdėlioti kelių rūšių mėgstamais krekeriais ir vynuogėm. Labai greita ir itin paprasta

Na mergaites pasidalinkite kokiu geru lengvu recepteliu. Man jau fantazija atsokusi, ka galima dar pagaminti tokio sveiko ir lengvo savo dvimetukui. Beje, jis visai nevalgo darzoviu
Nei zalia morka , nei virta, bandziau ir su cukrum maisyti uhu uhu neikisi. Cipsai ir saldai eina i trasa, na dar makaronai 24/7 gali buti.


QUOTE(baltic*girl @ 2005 11 02, 13:11)
Tai kaip ji valgys prisivalgius cipsu
Imaisyk pomidoru i makaronus, gali buti ir is skardines ar kaip uzpilas. Geriau nei nieko
Maniske is darzoviu be bulviu gerai valgo tik pomidorus, kukuruzus ir zirnelius, o kitka kaip uzeina.


Na, ne bulviu niekada mes nemegom


Mergaites is JAV, o pas jus rusiska duona kur buna pagaminta? As visad maniau, kad ja veza, bet pas mus parduotuvej viskas "made in new york"

Nezinau ar cia teisybe, bet sake, kad Net Coast (rusu) parduotuvese (cia kur NY ir PA), kur pardavineja lietuviska duona, tai jie tesla atsiveza uzsaldyta ir veliau cia kepa ta duona.
As zinau, kad kai kuria juoda duona kepa cia - Chikagoje.. O vat atsirado tokia "Mociutes duona", man atrodo ja saldyta veza is LT.. bet labai gali buti, kad as klystu..
Del Tinginio!!!! - ar galima naudoti jo paruosimui Pure Baking Cocoa.. ar reikalinga "musu" kakava butinai?
Del Tinginio!!!! - ar galima naudoti jo paruosimui Pure Baking Cocoa.. ar reikalinga "musu" kakava butinai?