Kiauras dienas landzioju po interneta gal kur pamatysiu,bet snipstas.Informacijos praktiskai nulis.Nei gamintojo,nei pavadinimo nezinau.Todel ir kreipiuosi i jus,mergaites.Juk jus,profes ir gal per stebukla kuri nors zinos.Tai mano vestuviniai kvepalai,o kadangi jos buvo oi kaip seniai
,pries daugiau nei 10 metu,tai rasti sansas vienas is milijono.Bet ieskau,kaip adatos sieno kupetoj.Buteliukas toks metalinis,kaip dezodoranto,bet ten tikrai buvo kvepalai,panasus kazkur i sita,tik pamargintas tamsiai melynai ir geltonas kamstukas.Tai va tiek ir tezinau
O gal kuri zinot,apie ka cia kalba eina?
QUOTE(Sapho @ 2008 04 04, 11:50)
Taigi,juk paveiksliukas ne tas,sakau ,kad panasus i sita
QUOTE(centifolija @ 2008 04 04, 10:53)
Nelabai suprantu klausimo
Nuotrauka YSL Rive Gauche, o paieškomas panašaus dizaino buteliukas? Kiek atsimenu, YSL lyg ir neturi geltono kamštuko.
Taigi sako, kad idejo paveiksliuka su panasaus dizaino buteliuku, o ne butent YSL kvepalu
O kvapa prisimeni
?
Gal tokie
Gal tokie
QUOTE(Riuriu @ 2008 04 04, 11:55)
aaa, klausimas keistas.
Maniau ieskai sio paveiksliuko pav. nu anyway nzn
Na dar kas i galva ateina tai Blue by Perry Ellis

Maniau ieskai sio paveiksliuko pav. nu anyway nzn
Na dar kas i galva ateina tai Blue by Perry Ellis

Va panasi spalva ir toks panasiai flakoniukas kaip pirmas,tik tamsiai pamargintas su geltonu kamsteliu
O kvapa prisimenu gerai,tik nesu kvapu zinove,todel negaliu palyginti su zinomais
QUOTE(kaina @ 2008 04 04, 14:38)
Va panasi spalva ir toks panasiai flakoniukas kaip pirmas,tik tamsiai pamargintas su geltonu kamsteliu
O kvapa prisimenu gerai,tik nesu kvapu zinove,todel negaliu palyginti su zinomais
nesuprantu ka reiskia "pamargintas" ?
QUOTE(Riuriu @ 2008 04 04, 12:43)
Reiškia, kad nežino ko nori. Čia kaip užsimanymas "ko nors skanaus"
Aš visiškai suprantu ieškančiąją, kadangi ir pati esu paieškose. Todėl nepulkite jos: gal kas iš tikrųjų matė kokė panašų flakoną