Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiku gydytojai KRETINGOJE

Aš jau perrašiau savo mažylį pas gydytoją Rumbutienę. Galutinį tašką padėjau Šeimos centrui, kai liepė mano vaikui operuoti adenoidus g.gif , nors turi alerginį rinitą ir pasak kitų gydytojų, tai dar labiau paūmintų alergiją ir netgi gali išsivystyti astma doh.gif . Taip susirinkome dokumentėlius ir nukeliavom pas gydytoją Rumbutienę bigsmile.gif kiek vaikas sirgo, nė karto nėra skyrusi antibiotikų, nors turėjo temperatūros beveik 39. Sloguodavo, kosėdavo, skirdavo tik homeopatinius vaistukus. O šeimos centre jau būtų skyrę antibiotikų. Kol kas esu tikrai patenkinta pabėgusi iš šeimos centro thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpuriele @ 2009 11 02, 16:51)
Aš jau perrašiau savo mažylį pas gydytoją Rumbutienę. Galutinį tašką padėjau Šeimos centrui, kai liepė mano vaikui operuoti adenoidus g.gif ,  nors turi alerginį rinitą ir pasak kitų gydytojų, tai dar labiau paūmintų alergiją ir netgi gali išsivystyti astma doh.gif . Taip susirinkome dokumentėlius ir nukeliavom pas gydytoją Rumbutienę  bigsmile.gif  kiek vaikas sirgo, nė karto nėra skyrusi antibiotikų, nors turėjo temperatūros beveik 39. Sloguodavo, kosėdavo, skirdavo tik homeopatinius vaistukus. O šeimos centre jau būtų skyrę antibiotikų. Kol kas esu tikrai patenkinta pabėgusi iš šeimos centro  thumbup.gif



O kiek laiko jau esat prisirašę pas gd. Rumbutienę?
Ar jus visa šeima pas ją "išsikraustėt" ar tik vaikiuką perrašėt?

Atsakyti
Man irgi labai idomios nuomones apie vaiku gydytojus Kretingoje, neseniai cia atsikrausteme ir galvoji kad maziuka reikia prirasyti kur nors, bet niekaip neapsisprendziu pas kuria?
Atsakyti
mes esam pas jukneviciene, nesiskundziam...
Atsakyti
Mūsų vaikai pas Grykšienę lankosi- tikrai nesiskundžiu, patinka, kad iškart antibiotikų neskiria, ir matosi, kad tobulinasi, vis kokios naujos informacijos mums pateikia. Siuntimų pas specialistus negaili, nereikia po 10 kartų prašyt.
Atsakyti
Su gydytoja Viciuliene ligoninej susiduriu ne pirma karta,pirmaji karta atrode gydytoja lyg ir nieko... Bet kai atveziau vaika su temeratura vidurnakti,gere antibiotikus jau 5para..daugiau nebesiplesiu... tai ji net supyko kad nakti atveziau,ir plauciu uzdegimo net nepastebejo. O Klaipedoje kai pakliuvome siaip ne taip i skyriu,gydytoja iskart itare plauciu uzdegima.
Beje Palangoje musu gydytoja taip pat nieko nemate ir negirdejo,tik gerkle vos paraudusi...
Kimbam i paieskas naujos gydytojos
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2011 01 05, 18:06)
mes esam pas jukneviciene, nesiskundziam...


Mums ir kitiems pazystamies Jukneviciene kudikystei privarė vitamino D tris kart didesnemis dozemis - rezultastas buvu skaudus, vaikas daugiau nei puse metu naktim nemiegojo, kojytes vis prakaituodavo (toks pat pozymis yra kai vitamino D truksta). Po ilgu galvojimu, kur saknys su pazystamais pabandeme nebeduoti vitamino D. Rezultatas iskart pasimate - kojytes nebeprakaitavo, vaikas tiek musų, tiek pazystamų ėmė ramiai miegoti naktimis.

Mus ir pazistamus Juknevičienė kūdikystėje suzalojo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anrius: 29 lapkričio 2016 - 11:31