laba diena! norėčiau paklausti kas mokėsi ar kieno vaikučiai dar eina i šią mokyklą, kokie pliusai ir minusai?ir domintu labai trečiokėlių mokytojos,gal žinot kuri verta didelio dėmesio? Labai sunkiai sekasi išsirinkt mokykla,tiesiog pasimetus..Ir jai neklystu sausio 13 mokykloje iki 12 klasės?
Maniškiai abu mokosi šitoj mokykloj
Kaip ir visos didelės mokyklos, taip ir šita-didelis bardakas. Vienintelis gėris, kad šiais metais pakeitė langus. Tualetai baisūs, dar tokie kaip būdavo stoty
mano vaikai tokių net nebuvo matę
Tokiu tualetu suaugęs žmogus nevisada moka naudotis, ką sakyti apie vaikus
Tai kenčia iš paskutiniųjų ir "neša" namo. Dabar dar ji iki 12 klasės, bet jau greitai nebebus, liepta grynintis ir tapti 10-mete
Apie trečiokus nieko nežinau, jų tarpe pažįstamų neturiu.
Ligita69 ačiu!
o kaip mokytojai šioje mokykloje? nes prisiskaičiau apie Minties gimnaziją -net plaukai šiaušias ,nebūčiau pagalvojus ,kad dar tokių yra(nesiskaito su mokyniais ,įžeidinėja ir tik sodina moksluose....) Mano nuomonė mokytojas turi atvirksčiai stengtis padėti ,o ne sodinti.....
Visokių ir čia yra
Despotų mažuma, daugiau yra abejingų : išdėsčiau kas man priklauso, o ar supratot tai jau ne mano reikalas
Yra ir Mokytojų, kurie valdo klasę, jei mokinys ten gavo 2, tai žino už ką
Mano vaikis vieną dieną nepamenu iš kokio dalyko parsinešė 2 ir 10
Supratau,labai dėkui!
QUOTE(Ligita69 @ 2008 04 09, 18:38)
Dabar dar ji iki 12 klasės, bet jau greitai nebebus, liepta grynintis ir tapti 10-mete
Apie trečiokus nieko nežinau, jų tarpe pažįstamų neturiu. 
Ane? Dar rugsėjį jie sakė, kad bent porai metų liks 12 klasių (pernai net nežinojo, kur sutalpint visus 11-okus), o čia va kaip situacija keičiasi greitai
Siais metais baigiau 12 klase sitoje mokykloje. Ir niekas nezada jos kol kas daryti 10-mete, tik tokiu kalbu buvo, bet viskas tuom ir pasibaige. O tualetai jau yra graziai sutvarkyti
QUOTE(Pink_Diamond @ 2008 07 14, 15:33)
Siais metais baigiau 12 klase sitoje mokykloje. Ir niekas nezada jos kol kas daryti 10-mete, tik tokiu kalbu buvo, bet viskas tuom ir pasibaige. O tualetai jau yra graziai sutvarkyti 
Matai, kalbų buvo jau ir mano laikais, tai nežinia kada pataps nebe tik kalbom. Na bet pernai savom ausim iš patikimo šaltinio girdėjau, kad dar bent porą metų bus 12 klasių. Sutvarkyti tualetai sakai, o tai ką, išlupo pagaliau tuos lygsvaros laikymo patikrinimo įrenginius (suprask tas tūpyklas-skyles) ir pastatė normalius klozetus? Tai gal ten jau vamzdžiai nebeišteplioti Š... ir nebesmirda tulikuose chlorke (labiausiia tuo pasižymėjo WC prie darbų kabineto, prisiminimai man turbūt visam gyvenimui)? Būtų kažkas neįtikėtino... Iš kitos pusės džiugu, kad padėtis gerėja
Maniškiai bus 7-tokas ir 5-okas. Jau seniai esam informuoti, kad tokie ir jaunesni 12 klasės šioje mokykloje nebaigs
Gaila
būtų kartu su tėčiu vieną mokyklą baigę.
QUOTE(Ingeb @ 2008 07 14, 16:12)
Matai, kalbų buvo jau ir mano laikais, tai nežinia kada pataps nebe tik kalbom. Na bet pernai savom ausim iš patikimo šaltinio girdėjau, kad dar bent porą metų bus 12 klasių. Sutvarkyti tualetai sakai, o tai ką, išlupo pagaliau tuos lygsvaros laikymo patikrinimo įrenginius (suprask tas tūpyklas-skyles) ir pastatė normalius klozetus? Tai gal ten jau vamzdžiai nebeišteplioti Š... ir nebesmirda tulikuose chlorke (labiausiia tuo pasižymėjo WC prie darbų kabineto, prisiminimai man turbūt visam gyvenimui)? Būtų kažkas neįtikėtino... Iš kitos pusės džiugu, kad padėtis gerėja 
taip, butent tas tualetas prie darbu kabineto ir buvo sutvarkytas pats pirmas. Ir nemanau, jog reikia kaltinti mokykla ir jos valdzia del to, kad tuliku vamzdziai isteplioti sh.. Kazin kas juos teplioja, jei ne patys vaikai, o vaiku auklejimas visu pirma eina is seimos rato. Tai problema jau cia yra visai kitur.
Sveikos, mamytes,
Rudeni eisim i 1-aja klase, noretumem pasirinkti mokytoja, butu idomu suzinoti daugiau apie dabartiniu ketvirtoku mokytojas Lapenaite ir Dumskiene. Mums rekomendavo mokytoja Lapenaite. Gal galit pasidalinti patirtim?
Rudeni eisim i 1-aja klase, noretumem pasirinkti mokytoja, butu idomu suzinoti daugiau apie dabartiniu ketvirtoku mokytojas Lapenaite ir Dumskiene. Mums rekomendavo mokytoja Lapenaite. Gal galit pasidalinti patirtim?
QUOTE(B M W @ 2010 04 19, 18:33)
Sveikos, mamytes,
Mano vyresniojo pirmoji mokytoja Lapėnaitė