Įkraunama...
Įkraunama...

ar draugas perka dovanu?

QUOTE(GalBut @ 2009 02 02, 16:13)
Pati kvaila...ne sterva tu...to neduota tau...to melžimo instinkto...

Na matai, visų detalių nežinai, todėl esi tik galbūt rolleyes.gif Gal aš jo turtuose nardžiau ir mėgavausi viskuo lotuliukas.gif lotuliukas.gif Užtat po to viskas kažkaip atsistojo į savo vietas, jo dabartinėms belieka užuojautas reikšti.
Atsakyti
kol dar draugavom ir kai jau pribrendo dovanėlių klausimas abu susitarėm, kad jokių dovanėlių, nejaučiu aš joms poreikio, mažos bizdelūškos nervina, o didelės dovnėlės įpreigoja cool.gif
o kai patapom sutuoktiniais su žmonos pareigom man atiteko ir finansų ministro portfelis, tai vat ir nusiperku gėlių kada man norisis ir kokių norisis ir apsidovanoju ir pasiguodžiu pati savę dovanom ir kada man norsisi ir visiškai nesijaučiu nuskriausta, o jei sunervina, tai vat tada smagiausia bac ir nusiperku kokią moralinę kompensaciją suknelės pavidalu ir pykčio nėr bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brėkšta @ 2009 02 08, 23:23)
kol dar draugavom ir kai jau pribrendo dovanėlių klausimas abu susitarėm, kad jokių dovanėlių, nejaučiu aš joms poreikio, mažos bizdelūškos nervina, o didelės dovnėlės įpreigoja  cool.gif
o kai patapom sutuoktiniais su žmonos pareigom man atiteko ir finansų ministro portfelis, tai vat ir nusiperku gėlių kada man norisis ir kokių norisis ir apsidovanoju ir pasiguodžiu pati savę dovanom ir kada man norsisi ir visiškai nesijaučiu nuskriausta, o jei sunervina, tai vat tada smagiausia bac ir nusiperku kokią moralinę kompensaciją suknelės pavidalu ir pykčio nėr  bigsmile.gif

Kaip neįdomu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2009 02 09, 13:12)
Kaip neįdomu  schmoll.gif

Na kam neįdomu, o kam labai gerai bigsmile.gif
čia bėda mano charakteryje, nekenčiu siurprizų, net kai tie siurprizai dovanų ar gėlių pavidale cool.gif
o su dovanom iš vis pravalas, po Kalėdų kai būna Trys Karaliai ir visa tauta nurenginėja eglutes, tai aš ta proga dar ir išmetu visas dovanas, kurios man neįtinka, jei matau, kad pinigine išraiška daugiau nei 100 lt pūdau metus spintoje ir būna kad atiduodu kam nors iš serijos gavau dovanų man nepatinka išmest gaila imk jei tik patinka rolleyes.gif nori tauta man padovanot ką nors tegul paklausia gal man ko norisi, jei nepasakau per 5 minutes, prašau leidimo pagalvot ir susigalvoju, o jei ne viskas keliauja šiukšlynan doh.gif

o vat kai dovanoju sau, žinau ko noriu ir kaip noriu ir smagu ir naudinga bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2009 02 09, 12:12)
Kaip neįdomu  schmoll.gif

o kas tau įdomu?
Atsakyti
QUOTE(Brėkšta @ 2009 02 09, 00:23)
kol dar draugavom ir kai jau pribrendo dovanėlių klausimas abu susitarėm, kad jokių dovanėlių, nejaučiu aš joms poreikio, mažos bizdelūškos nervina, o didelės dovnėlės įpreigoja  cool.gif
o kai patapom sutuoktiniais su žmonos pareigom man atiteko ir finansų ministro portfelis, tai vat ir nusiperku gėlių kada man norisis ir kokių norisis ir apsidovanoju ir pasiguodžiu pati savę dovanom ir kada man norsisi ir visiškai nesijaučiu nuskriausta, o jei sunervina, tai vat tada smagiausia bac ir nusiperku kokią moralinę kompensaciją suknelės pavidalu ir pykčio nėr  bigsmile.gif

nepyk,bet keista labai pasirodei blink.gif tureciau tokia drauge,tai bijociau ka dovanoti,rinkdama nervinciausi patiks ar ne,... svarbu dovana nuosirdi,o ne kad reikalinga,naudinga ar dar kokia kitokia
Atsakyti
QUOTE(Margarita_ @ 2009 02 10, 19:01)
nepyk,bet keista labai pasirodei  blink.gif  tureciau tokia drauge,tai bijociau ka dovanoti,rinkdama nervinciausi patiks ar ne,... svarbu dovana nuosirdi,o ne kad reikalinga,naudinga ar dar kokia kitokia

tai, kad ir nepykstu, pati žinau, kad keistai, bet kam man dovanot stiklinį suvenyrą, kurių aš pakest negaliu rolleyes.gif arba kvepalus, kurių kvapas man....
ar papuošalas, kurių aš beveik nenešioju.
Visada sakiau aš iš kuklumo nemirsiu paklauskit manes ko noriu ir aš jums pasakysiu bigsmile.gif ir niekad neužsiprašau brangių dovanų pinigine išraiška, o vat tokių išmetamų tai gaunu kiekvienais metais ir Kalėdom ir gimtadieniui ir šeis metais paskaičiavau, kad apie penkis šimtus litų vertės chlamo gavau, nafik reik cool.gif
Atsakyti
QUOTE(plepyte @ 2009 02 02, 17:16)
kai turėjau draugą ...

kokia issiskyrimo priezastis? g.gif kita moteris? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Brėkšta @ 2009 02 08, 23:23)

o man atrodo, kad vistiek smagiau gauti, nei kad pats nueini ir nusiperki ax.gif
nors aisku, kartais smagu ir save pasilepinti.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2009 02 10, 22:56)
o man atrodo, kad vistiek smagiau gauti, nei kad pats nueini ir nusiperki  ax.gif
nors aisku, kartais smagu ir save pasilepinti..  ax.gif

Gal ir smagu, bet kai pataiko, tai kas tau patinka, o ne kai gauni ir iš mandagumo bandai rodyt kaip tau patinka. bigsmile.gif
Atsakyti
perka, ir dažnai. gėlės praktiškai visada namie šviežios, tik nuvysta jau ir kitų žiūrėk gaunu... tai smulkmenėlę kokią, tai brangia dovaną, tai kuro įpila, tai maisto atveža, tai nuveža kur pasibūt romantiškai, tai pats ką sumeistrauja gražaus, tai laišką parašo, tai parduotuvėj atima piniginę ir pats sąskaitą apmoka... ir bariausi, ir mėgavausi, ir draudžiau, ir džiaugiausi, ir vengiau kur eiti kartu.. sako: "neturėsiu už ką, negausi nieko". išlepino labai.. nepatinka man, kad taip daug ir dažnai viskas, bet negaliu įtikint jo niekaip liautis! o pati atsakyti bent panašiu kiekiu neturiu galimybių..
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2009 02 10, 21:02)
kokia issiskyrimo priezastis?  g.gif kita moteris?  rolleyes.gif

sako nieko man nebejaučia, kitos lyg ir nėra, ar bent jau aš nežinau ir draugai jo sako, kad kitos nėra ir jis tą sako, bet garantuoti negaliu
manau išsigando santuokos (turėjo būti gegužės 1 d. ) atsakomybės ir pati buvau kalta, nes buvau labai kategoriška ir neklausiau niekada ko nori jis verysad.gif
dabar ir turiu rezultatą, nevertinau kai turėjau, nes visada buvau tikra, kad jis niekur nedigs
Atsakyti