Įkraunama...
Įkraunama...

ar draugas perka dovanu?

QUOTE(Laukinė_žvaigždė @ 2008 04 14, 18:39)
Na,iš tiesų aš čia stočiau į tavo antros puselės pusę. (tik nesupyk)  ax.gif  Juk tikrai jam pasakiu ``Kodėl man nieko nedovanoji`` kažką gavus neliktų to kažko tokio ypatingo. Jei dovanas gautum per dažnai taip pat nelieka jauduliuko,tai tampa įprasta smile.gif  Maniškis mane retai palepina dovanėlėmis ar gėlėmis,bet labai smagu netikėtai gauti,kad ir paprasčiauių pavasarinių žibučių puokštelę per,rodos eilinį susitikimą mieste smile.gif man tai patinka,nes kaskart tai būna tikrai graži staigmena smile.gif blush2.gif  tai vat tokia mano nuomonė  4u.gif

tai kad iki zibuciu puoksteles susitikimo mieste metu jam tikrai nedaeitu smile.gif)
zinai, tiesiog metus laiko VAABSE NIEKo. net supuvusios gelytes... tokiu atveju manau nera gerai, ir jau liezuvi kasai bei komentuoji ...
na, gal klystu
Atsakyti
Na,iš tiesų keista,kad per metus nieko nepadovanotų g.gif bet gal tiesiog jis toks yra smile.gif visi mes skirtingi smile.gif
Atsakyti
As stoju i dar neminetu cia, gretas. Vienu zodziu situacija tokia kad pati megstu savo MB dovanot, galvot ka padovanot, originalias sugalvoju, ilgai galvoju.... Lieka patenkintas, tai man buna didziausia dovana.... Bet... pati labai nemegstu gauti dovanu, kaip sako MB, ziuri kaip "i naujus vartus"... sunkiai prisitaikau prie nauju daiktu, (net nauji drabuziai turi pagulet spintoj), geles man yra niekas, gaila kad kazkas jas nupjove... zodziu nemegstu gauti "apciuopiamu" dovanu, geriau kad kazkur pavakarieniauti, kur nors neiprastoj vietoj pasivaikscioti, cia tai va dovana butu, o ne kad gauti kazkoki daikteli n-taji karta...
Atsakyti
na as nuo savo vyro gaunu dovanu bet neperdaznai,pries santoka buvo kitaip ,dabar retkarciais nustebina mane ir man to uztenka,irgi zyzdavau kad kazkas nutiko , o jis tiesiog pasako per daznai jau nebebutu staigmena.... ax.gif
Atsakyti
O as irgi kaip temos autore 4u.gif Gaunu tu dovaneliu ir geliu, ir siaip lepina baisiausiai.. Irgi ziauriai nesmagu kad sitoks dosnus blush2.gif Stengiuosi ir as kokia smulkmenele ji nudziuginti, bet galimybes mano kiek labiau ribotos, gal todel tas nesmagumas ir randasi.. verysad.gif
Atsakyti
kai yra proga,padovanoja ka nors.bet siaip staigmenu tai nedaro blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre 22: 17 balandžio 2008 - 16:41
as gaunu dovanas,pati irgi kartais ka padovanoju ax.gif man smagu kai mane lepina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonna @ 2008 04 12, 20:17)
Retokai gaunu dovanų ar gėlių. Kai ką prisidirba tai visada  rolleyes.gif  O šiaip, per gimtadienį ar šiaip per kokią šventę nebent...

Kaip prisidirba -visada laukiu puokstes biggrin.gif lotuliukas.gif
Kartais dovanoja, bet karts nuo karto reik primint "KAZKAIP DOVANU SENAI GAVAU..." lotuliukas.gif o tada jau laukiu... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Laukinuke_: 17 balandžio 2008 - 21:25
QUOTE(Dios @ 2008 04 12, 15:40)
jeigu is vyro gaunu dovana, jauciuosi baisiai skolinga...

Na dovana dovanai nelygu. Tarkime už automobilį gal ir vertėtų jaustis skolingai, bet kad temos pavadinime ir gėlės paminėtos... g.gif Savaime suprantamu dalyku tokių dovanėlių-smulkmenų nelaikau (juk tai dėmesio išraiška), bet jaustis už tai skolinga į galvą mintis neateitų. unsure.gif

Nors seniai seniai biggrin.gif , kai dar tik draugavom, labai nemėgdavau, kad man ką dovanotų - tiesiog nelaikiau mūsų santykių jau tiek išsirutuliojusių, kad galėčiau priimti kokias nors dovanas. O šeimoje manau viskas turi būti kiek kitaip, juolab kad ir pinigai, išleisti kad ir brangesniam, bet tikrai reikalingam daiktui, iš to paties šeimos biudžeto.
Atsakyti
man patinka gaut dovanas nuo myimojo, tik retai tas buna ax.gif bet vis tiek sulaukiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2008 04 12, 15:40)
jeigu is vyro gaunu dovana, jauciuosi baisiai skolinga...
ar reikia vyru dovanas priimt kaip savaime suprantama?

na jei jautiesi skolinga, yra šimtai būdų su meile atsidėkoti. ir visai ne materialių mirksiukas.gif
Atsakyti
man asmeniskai labai malonu kai padovanoja ka nors,nebutina ten kazko brangaus,tiesiog simboliskai,taip parodo kad visada apie mane galvoja,o geles nuo pat pazinties dienos pas mane nevysta,i savaite bent 1 karta tai tikrai roziu glebi atnesa wub.gif
Atsakyti