Įkraunama...
Įkraunama...

ar draugas perka dovanu?

Sveikos 4u.gif , dovanu šiaip be progos labai retai sulaukiu. Bet pastebėjau vieną man labai patinkantį savo brangiausiojo bruožą wub.gif Paskutiniu metu jo dovanos labai jau originalios ir reikalaujančios pasidomėti moteriškais dalykais lotuliukas.gif . Jeigu pats nesusigaudo juose paprašo kolegių pagalbos rolleyes.gif , kad jos patartu koks geresnis moterims masažas, kokios grožio procedūros mums reikalingos ir t.t. smile.gif
Atsakyti
Jei brangia padovanoja, jauciuos skolinga.
Atsakyti
labukas. maniskis tai megsta pirkti man labai brangias dovnas. na pvz nupirko kailinukus,telefona... bet man tai nelab patinki,juk esam nesusituoke,o jei dar issiskirsim,neduok Dieve,kas tada??? gaunu aisku ir gelyciu,jis prisimena kai buna pvz 2.5 metu draugystes. kol miegu nuvaro ir nuperka kvietku.. as su tokios progom nesveikinu,del to jauciuosi nelabai gerai blush2.gif
Atsakyti
atsiprasau,neisigilinau i tema iki galo 4u.gif siaip as asmeniskai uz brangias dovanas jauciuosi skolinga. nors kitos moteriskes is sono moko mane,kad jei perka,tai ir imk,naudokis proga ir panasiai. bet man kazkaip negrazu atrodo vos ne naudotis mylimu zmogum... unsure.gif
Atsakyti
tokių kaipo "dovanų" nedovanoja, bet jei noriu kažkokio brangaus daikto, tai arba jis man nuperka arba per pusę smile.gif gėlės per gimtadienį, porą kartų metuose - be progos arba kai prasikaltęs, žino, kad apsidžiaugsiu rolleyes.gif jei pati paprašau vazoninės gėlės - visada nuperka wub.gif
Atsakyti
Siūlyčiau dirbti, užsidirbti ir nusipirkti tai, kas jums yra reikalinga. Nereikės parsidavinėt vienam konkrečiam vyrui, užteks, kad parsiduosite darbdaviui.
Atsakyti
Dovanų gaunu karts nuo karto ir tai nebūna tik didžiųjų švenčių proga, dėsningumo nesugebėjau pastebėt g.gif nes kiekviena kart tai būna staigmena. O dėl dovanos kainos nekvaršinu sau galvos, vadovaujuosi principu jei duoda imk, jei muša bėk ax.gif ir niekados nesijaučiau skolinga nei už gėles, nei už žymiai brangesnes dovanas ax.gif
Atsakyti
kol gyvenome atskirai, tai geliu gaudavau daznai. bet kai ememe gyventi kartu, tai ju gaunu tik kai priklauso- gimtadienis, valentino diena ir pan. aisku, noretusi dazniau blush2.gif bet geriau taip, nei nieko biggrin.gif
Atsakyti
o man geles tik per progas nera faina, tokia proga ne tik no jo gauni geles, noretusi kad daugiau demesio parodytu bet...maniskis sako dar islepsi, priprasi ir bus vis maza ir maza, po to dar daugiau visko uzsimanysi blink.gif bet juk cia tik gelyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 09 11, 06:48)
Siūlyčiau dirbti, užsidirbti ir nusipirkti tai, kas jums yra reikalinga. Nereikės parsidavinėt vienam konkrečiam vyrui, užteks, kad parsiduosite darbdaviui.

Jau kad tamsta nusisnekejai, tai nei i tvora, nei i mieta. Tai dabar visi zmones, kurie kada nors gauna dovanu yra parsidaveliai? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 09 11, 08:48)

manau sita pasiulyma savo zmonai pateikit biggrin.gif
Atsakyti
Maniškis jau pora metų mūsų draugystei prisiminti kas mėnesį dovanoja man gėlių wub.gif Šita jo savybė man be galo patinka smile.gif Žinoma, aš ir pati nelieku skolinga smile.gif Nedovanoju gėlių, bet dovanoju šiaip kokių mielų niekučių smile.gif
Atsakyti