Įkraunama...
Įkraunama...

"Tepliojimas"

Sveiki dar kartą 4u.gif ,

Mano ciklas 35-38 dienos, šiuo metu 22 ciklo diena ir jau 2 diena kai pastebiu kraujingas negausias išskyras, jos panašios į normalias kiaušinio baltymo išskyras tik su kraujo siūleliais ir užuomazgom, kas tai cry.gif ?. Nežinau kaip tai traktuoti, ar kaip mėnesines(nors visada pas mane jos būdavo kitokios), ar kaip patepliojimą? Bazinė temperatūra 36,9
O gal tai kokio uždegimo ar kitos ligos simptomai? Dėl kokių priežasčių gali būti kraujingos išskyros g.gif ?
Išanksto dėkoju už atsakymą mirksiukas.gif .
Atsakyti
Tai tikrai ne uždegimas, ir ne kokia liga. Jei Jūsų toks ilgas ciklas tai gali būti ovuliacijos metu pasirodęs kraujavimas- kartais taip būna. O gal tai sękančių mėnesinių pradžia, nes daugeliui visiškai sveikų moterų dėl neaiškių priežąsčių retkarčiais pasitaiko ciklo sutrikimų.
Atsakyti
Sveiki
Pasitaiko tokių atvejų, kai pasibaigus mėnesinėms atsiranda nemalonus išskyrų kvapas. Tai būna retai, bet gana nemalonus pojūtis.Išskyros negausios, truputį rusvos spalvos. Visa tai trunka vieną, dvi dienas po mėnesinių. Vartoju kontraceptines tabletes Cilest. Ar gali būti, kad tai koks nors ginekologinis susirgimas? Jaučiuosi puikiai, nei maudimo, nei skausmo nėra.
Ačiū
Atsakyti
Po gimdymo jau 4 menesiai is eiles man buna menstruacijos, taciau pries pat jom prasidedant apie savaite pradeda tepti is pradziu rusvom, po to rausvom iskyrom, o po to ima ir normaliai prasideda dienos. Kas tai yra ir kodel tai pasidare po gimdymo? Ar tai pavojinga?

Aciu
Atsakyti
Ne, tai ne ginekologinis susirgimas. Tiesiog baigiantis mėnesinėms išskyrų sumažėja, jos neišteka taip greitai ir jose esantis kraujas pradeda irti. Tai ir duoda tą nemalonų kvapą. Vienintelė išeitis- dažniau pasikeisti įklotėlius.
Atsakyti
Po gimdymo praėjo dar labai nedaug laiko, ne viskas atsistatė, taigi nerimauti kol kas nerekia.
Atsakyti
Laba diena, mano ciklas 31 diena, bet kraujuoju tik 2 dienas, o 1 dieną prieš mėnesines pradeda tepti ir po 2 kraujavimo dienų (kartais 1) pradeda vėl teplioti kelias dienas, po to liaujasi po kelių dienų vėl pradeda tepti ir taip beveik 20 dienų. Anksčiau kai prasidėdavo mėnesinės iškart pradėdavau kraujuoti kokias 5 dienas, tik po to kokią vieną dieną rudai patepdavo ir iki kitų mėnesinių netepdavo. Ar tai normalu? Tai tesiasi jau kokį pusmetį.
Atsakyti
Ne, tai nėra normalu. Pasirodykite gydytojui.
Atsakyti
Sveiki,
Žinau, kad negerai jei teplioja prieš ir po mėnesinių rudomis išskyromis. Pradžioje vieną dieną tepa, paskui normalios mėnesinės kokias 4 dienas ir vėl 2 tepa....
Tas tepliojimas prasidejo po gimdos kaklelio prideginimo; echoskopu tyriausi dėl endometriozės, bet nerado jokių jos židinių. O gal tik laparoskopija galima ją nustatyt?
Dėl ko dar gali teplioti? Kokius tyrimus reikėtų atlikti?

Atsakyti
Laparoskopijos metu galima diagnozuoti tik vidinių lytinių organų endometriozę, o tai rudų išskyrų nesukelia. Gali būti, kad po prideginimo susidarė nedidelis endometriozės židinėlis gimdos kaklelyje. Tai nieko baisaus, bet jei norite tikrai tuo įsitikinti, pasirodykite gydytojui prieš pat mėnesines.
Atsakyti
Manau, kad gydytojui reikėtų psirodyti po mėnesinių. Jei reikės, jis paskirs kitą apsilankymo laiką.
Atsakyti
norėčiau paklausti. Nuo kada skaičiuoti mėnesines, nuo tada kai pradeda tepti ar nuo tada kai pasirodo kraujas
Atsakyti