Gal dar kas pasidalinsite greitu ir paprastu pyragu receptukais
4 kiausiniai, 1 stikline cukraus, 1 stikline aliejaus, 2 stiklines miltu, 1 stikline tarkuotu, per burokine tarka , obuoliu, 1 a.s. kepimo milteliu.
Kiausinius isplaku su cukrum, tada supilu alieju. Viska ismaisau su mikseriu. Dedu miltus su kepimo milteliais. Galiausiai imaisau obuolius. Kas megsta gali ideti cinamono.
Kiausinius isplaku su cukrum, tada supilu alieju. Viska ismaisau su mikseriu. Dedu miltus su kepimo milteliais. Galiausiai imaisau obuolius. Kas megsta gali ideti cinamono.
Nekeptas:
Sausainiai, "Gaidelio" tipo sutrupinsmi į dubenį. Varškė ištrinama su grietine, vsnil. cukrumi ir cukrumi tokio tirštumo, kad gautųsi kremo konsistencija. Galima dar įdėti kakavos, kokių norit sausų priedų (riešutų, dž. vaisių). Visą šį gėrį sumaišyti su trupintais sausainiais, sukrėsti į norimą formą, gerai apspausti ir palaikyti bent kelias valandas.
Kokie kiekiai, proporcijos? Niekad nekaičiavau. Būna, užsilieka kokių sausainių nuo tinginio. Ir voliojasi spintelėje. Tada pamakaluoju varškės kremą ir turiu baltą tinginį
Sausainiai, "Gaidelio" tipo sutrupinsmi į dubenį. Varškė ištrinama su grietine, vsnil. cukrumi ir cukrumi tokio tirštumo, kad gautųsi kremo konsistencija. Galima dar įdėti kakavos, kokių norit sausų priedų (riešutų, dž. vaisių). Visą šį gėrį sumaišyti su trupintais sausainiais, sukrėsti į norimą formą, gerai apspausti ir palaikyti bent kelias valandas.
Kokie kiekiai, proporcijos? Niekad nekaičiavau. Būna, užsilieka kokių sausainių nuo tinginio. Ir voliojasi spintelėje. Tada pamakaluoju varškės kremą ir turiu baltą tinginį
Po ilgų ieškojimų atradau SUPERINĮ greitpyragio receptą...galima dėti visiškai bet ką, uogas, vaisius, pasidaro tešla per 3 min...ir be jokio sviesto ar aliejaus
3 kiaušiniai;
1 st. cukraus
2 a. š. vanilinio cukraus
1 st. miltų;
1 (nubrauktas) a. š. kepimo miltelių;
mėgstamų uogų/vaisių
Kiaušinius gerai išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi (kad masės gerokai padaugėtų, tarkim, pasidarytų dvigubai). Įsijoti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Viską gerai išmaišyti.
Kepimo formą ištepti riebalais ar iškloti kepimo popieriumi. Berti dalį uogų/vaisių, suversti ir gražiai, tolygiai paskirstyti tešlą. Ant viršaus dar užbarstyti uogų/vaisių, migdolų plokštelių. Kepti 180° C temperatūros orkaitėje 30-40 min.
3 kiaušiniai;
1 st. cukraus
2 a. š. vanilinio cukraus
1 st. miltų;
1 (nubrauktas) a. š. kepimo miltelių;
mėgstamų uogų/vaisių
Kiaušinius gerai išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi (kad masės gerokai padaugėtų, tarkim, pasidarytų dvigubai). Įsijoti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Viską gerai išmaišyti.
Kepimo formą ištepti riebalais ar iškloti kepimo popieriumi. Berti dalį uogų/vaisių, suversti ir gražiai, tolygiai paskirstyti tešlą. Ant viršaus dar užbarstyti uogų/vaisių, migdolų plokštelių. Kepti 180° C temperatūros orkaitėje 30-40 min.