Turiu didelį prašymą: rekomenduokite gerą mamologą, dirbantį LOC (t.y. onkologiniame centre Vilniuje).
Gal kas zinote ir galite parekomenduoti pacius paciausius chirurgus onkologus kurie dirba Santariskese. Reikes mociute vezti ten po nauju metu - labai noretusi suzinoti, kuri gydytoja lanku aplenkti, o kuri geru zodziu mineti. Ir ar reikalinga isankstine registracija ?
QUOTE(Taya @ 2005 12 31, 17:53)
Gal kas zinote ir galite parekomenduoti pacius paciausius chirurgus onkologus kurie dirba Santariskese. Reikes mociute vezti ten po nauju metu - labai noretusi suzinoti, kuri gydytoja lanku aplenkti, o kuri geru zodziu mineti. Ir ar reikalinga isankstine registracija ?
QUOTE(zorza @ 2006 04 05, 09:58)
sveiki, as to paciu irgi noreciau paklausti. Gal kas nors operavosi? parasyite. Mums duomena chirurgas del guzelio juosmens srityje.
Parasau parasykite, mums tai skubu
Parasau parasykite, mums tai skubu
SOS ir man reikia pagalbos sio klausymu del chirurgu onkologu. Ir gal patarsite kiek pinigeliu dabar mokama???

Mums ir gi reikia tokio gydytojo.Siaip vaikui paskyre apgamo salinimo o-ja gruodzio 4 d..Buvome pas gyd Reklaiti.Gal kas ji pazista?Niekur neradau apie ji blogo,Gal kas gero parasytu?
QUOTE(smala @ 2008 11 25, 13:50)
Mums ir gi reikia tokio gydytojo.Siaip vaikui paskyre apgamo salinimo o-ja gruodzio 4 d..Buvome pas gyd Reklaiti.Gal kas ji pazista?Niekur neradau apie ji blogo,Gal kas gero parasytu?
Man jis patiko, kelis kartus pas ji operavausi. Tiesa, be siuntimo - Grybo gatvej. Jo kompetencija neabejoju

QUOTE(rsc @ 2008 11 25, 22:30)
Man jis patiko, kelis kartus pas ji operavausi. Tiesa, be siuntimo - Grybo gatvej. Jo kompetencija neabejoju 

Dekoju,mes jau pas ji buvome.Pasalino vaikui apgama.Kita savaite vaziuosime siulu traukti

Mama lankosi poliklinikoje pas ginekologa K.Beresneviciu, superinis gydytojas
, tuo paciu ir ligonineje jo palatoje gulejo, jokiu pinigu (padekos) neima
, na nebent saldainiu ar buteli ir tai kist reikia. Mamai reikejo opruoti pusle, tai susitare su kitu gyd, kad jos po kitas ligonines nesiuntineti, pastoviai demesingas ir rupestingas. Daugiau tokiu gydytoju reikia
O registruotis reikia is anksto, 1 aukste yra dvi registraturos, dazniausia pas gydytojus galima patekti po men. po uzsirasymo

O registruotis reikia is anksto, 1 aukste yra dvi registraturos, dazniausia pas gydytojus galima patekti po men. po uzsirasymo

QUOTE(Beautiful Life @ 2008 12 26, 20:08)
, na nebent saldainiu ar buteli ir tai kist reikia. Mamai reikejo opruoti pusle, tai susitare su kitu gyd, kad jos po kitas ligonines nesiuntineti, pastoviai demesingas ir rupestingas. Daugiau tokiu gydytoju reikia

Registruotis galima nebutinai registraturoje, yra ir telefonai isankstinei registracijai

(8 5) 278 67 11
(8 5) 278 67 12
(8 5) 278 67 15
+370 699 918 92 (mobilus)
Informacijos tel.: (8-5) 211 11 03
Užsiregistravau pas gyd. Mudėną. Gal kas turit kokios informacijos apie jį?
QUOTE(Beautiful Life @ 2008 12 26, 22:08)

o mano patirtis su šituo daktaru labai bloga. mano gyd. įtarė auglį ir nusiuntė pas jį. pirmas vaizdas įėjus į kabinetą toks: sėdi dešroms nukrautu stalu ir valgo pirštais. sakau, man auglį įtaria, o jis man šaltu veidu :"na ir kas", ir toliau valgo (buvo rytas, ne pietūs)