Įkraunama...
Įkraunama...

Nacionalinis vėžio institutas

Turiu didelį prašymą: rekomenduokite gerą mamologą, dirbantį LOC (t.y. onkologiniame centre Vilniuje).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aleva: 27 balandžio 2005 - 12:31
Gal kas zinote ir galite parekomenduoti pacius paciausius chirurgus onkologus kurie dirba Santariskese. Reikes mociute vezti ten po nauju metu - labai noretusi suzinoti, kuri gydytoja lanku aplenkti, o kuri geru zodziu mineti. Ir ar reikalinga isankstine registracija ?
Atsakyti
sveiki, as to paciu irgi noreciau paklausti. Gal kas nors operavosi? parasyite. Mums duomena chirurgas del guzelio juosmens srityje.
Parasau parasykite, mums tai skubu
Atsakyti
QUOTE(Taya @ 2005 12 31, 17:53)
Gal kas zinote ir galite parekomenduoti pacius paciausius chirurgus onkologus kurie dirba Santariskese. Reikes mociute vezti ten po nauju metu - labai noretusi suzinoti, kuri gydytoja lanku aplenkti, o kuri geru zodziu mineti. Ir ar reikalinga isankstine registracija ?

QUOTE(zorza @ 2006 04 05, 09:58)
sveiki, as to paciu irgi noreciau paklausti. Gal kas nors operavosi? parasyite. Mums duomena chirurgas del guzelio juosmens srityje.
Parasau parasykite, mums tai skubu

SOS ir man reikia pagalbos sio klausymu del chirurgu onkologu. Ir gal patarsite kiek pinigeliu dabar mokama??? ax.gif (padeka gydytojui).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erika.gut: 27 gegužės 2008 - 00:23
Sveiki,
man irgi reikia gero chirurgo-onkologo.. Augliukas krutyje. Dar daro tyrimus piktybinis ar ne.. verysad.gif verysad.gif
Labai lauksiu zinuciu i az.
Atsakyti
Mums ir gi reikia tokio gydytojo.Siaip vaikui paskyre apgamo salinimo o-ja gruodzio 4 d..Buvome pas gyd Reklaiti.Gal kas ji pazista?Niekur neradau apie ji blogo,Gal kas gero parasytu?
Atsakyti
QUOTE(smala @ 2008 11 25, 13:50)
Mums ir gi reikia tokio gydytojo.Siaip vaikui paskyre apgamo salinimo o-ja gruodzio 4 d..Buvome pas gyd Reklaiti.Gal kas ji pazista?Niekur neradau apie ji blogo,Gal kas gero parasytu?

Man jis patiko, kelis kartus pas ji operavausi. Tiesa, be siuntimo - Grybo gatvej. Jo kompetencija neabejoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2008 11 25, 22:30)
Man jis patiko, kelis kartus pas ji operavausi. Tiesa, be siuntimo - Grybo gatvej. Jo kompetencija neabejoju 4u.gif

Dekoju,mes jau pas ji buvome.Pasalino vaikui apgama.Kita savaite vaziuosime siulu traukti doh.gif .Gydytojo kompetencija as ir neabejoju.Bet vienas dalykas man labai nepatiko.Jis mano dukrai tiesiai sviesiai pasake,kad jai darys operacija.O juk ji dar visai vaikas.Tos dvi savaites,kol mes laukeme,buvo kaip kosmaras.Kiekviena vakara asaros.Manau,jis neturetu taip elgtis schmoll.gif
Atsakyti
Mama lankosi poliklinikoje pas ginekologa K.Beresneviciu, superinis gydytojas thumbup.gif , tuo paciu ir ligonineje jo palatoje gulejo, jokiu pinigu (padekos) neima schmoll.gif , na nebent saldainiu ar buteli ir tai kist reikia. Mamai reikejo opruoti pusle, tai susitare su kitu gyd, kad jos po kitas ligonines nesiuntineti, pastoviai demesingas ir rupestingas. Daugiau tokiu gydytoju reikia drinks_cheers.gif
O registruotis reikia is anksto, 1 aukste yra dvi registraturos, dazniausia pas gydytojus galima patekti po men. po uzsirasymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2008 12 26, 20:08)
Mama lankosi poliklinikoje pas ginekologa K.Beresneviciu, superinis gydytojas  thumbup.gif , tuo paciu ir ligonineje jo palatoje gulejo, jokiu pinigu (padekos) neima  schmoll.gif , na nebent saldainiu ar buteli ir tai kist reikia. Mamai reikejo opruoti pusle, tai susitare su kitu gyd, kad jos po kitas ligonines nesiuntineti, pastoviai demesingas ir rupestingas. Daugiau tokiu gydytoju reikia  drinks_cheers.gif
O registruotis reikia is anksto, 1 aukste yra dvi registraturos, dazniausia pas gydytojus galima patekti po men. po uzsirasymo  4u.gif

Registruotis galima nebutinai registraturoje, yra ir telefonai isankstinei registracijai 4u.gif
(8 5) 278 67 11
(8 5) 278 67 12
(8 5) 278 67 15
+370 699 918 92 (mobilus)
Informacijos tel.: (8-5) 211 11 03
Atsakyti
Užsiregistravau pas gyd. Mudėną. Gal kas turit kokios informacijos apie jį?
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2008 12 26, 22:08)
Mama lankosi poliklinikoje pas ginekologa K.Beresneviciu, superinis gydytojas  thumbup.gif , tuo paciu ir ligonineje jo palatoje gulejo, jokiu pinigu (padekos) neima  schmoll.gif , na nebent saldainiu ar buteli ir tai kist reikia. Mamai reikejo opruoti pusle, tai susitare su kitu gyd, kad jos po kitas ligonines nesiuntineti, pastoviai demesingas ir rupestingas. Daugiau tokiu gydytoju reikia  drinks_cheers.gif
O registruotis reikia is anksto, 1 aukste yra dvi registraturos, dazniausia pas gydytojus galima patekti po men. po uzsirasymo  4u.gif

o mano patirtis su šituo daktaru labai bloga. mano gyd. įtarė auglį ir nusiuntė pas jį. pirmas vaizdas įėjus į kabinetą toks: sėdi dešroms nukrautu stalu ir valgo pirštais. sakau, man auglį įtaria, o jis man šaltu veidu :"na ir kas", ir toliau valgo (buvo rytas, ne pietūs) doh.gif sesutė jam liepia mane apžiūrėt. tas nepatenkintas burba, bet pasodino ant kėdės. velnių atrašė, kad nusidepiliavau bikini sritį. net sesutę pakvietė pažiūrėt, sakė, dar nematė tokio dalyko (tas vyko prieš 4m.). pakui pradėjo apžiūrą. man tada buvo 22m. jis sako, kad malonu mane apžiūrėt, nes esu jauna doh.gif o pas jį tik senos ateina... žodžiu, daug rašyt reiktų, kad galėčiau viską papasakot. iš kabineto išėjau verkdama ir pakraupus nuo tokio daktaro
gun_rifle.gif
Atsakyti