Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

mano naujokai miltonopsis siandien nusipirkau ordilinoj smile.gif dabar lauksiu kol issiskleis
http://public.fotki....anopsis012.html
paph malipoense is belgu atkeliaves
http://public.fotki....alipoense4.html
pescatorea klabachorum irgi is belgu su pumpuriuku
http://public.fotki....abachorum3.html

ir dar ordilinoj radau idomia gelyte , pasirodo musiaedis bus konkurentas katei smile.gif
http://public.fotki....anopsis017.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo misterija: 25 balandžio 2008 - 14:42
QUOTE(gotte @ 2008 04 25, 13:57)
Velnias zino  g.gif  tikrai idomu pasidare. Jeigu gelyte turi sveiku graziu oriniu saknu, tai nera ji tokia beviltiska  schmoll.gif  tik ar galima sukisti jas i zeme, net nezinau, kazi ar tada neimtu tos saknys puti?

QUOTE(Ciocė @ 2008 04 25, 14:20)
Sukišti tai galima, tik tada labai jau atsargiai laityti reiktų, nes labai greit galima tas šaknis supūdyti.

QUOTE(Tina* @ 2008 04 25, 15:15)
Ir vel prazydo tik tada, kai orines atsiaugino. Cia man buvo viena pamoka is praktikos  doh.gif

Niu tai tada turbūt teks laikyt orchidėją reanimatoriuje, kol užsiaugins normalias "žemės" šaknis biggrin.gif Nekankinsiu jos kišdama orines šaknis į substratą biggrin.gif Gal ir sulauksiu, kol išdygs šaknytės... Bet pas mane tame reanimatoriuje labai drėgna... Maišiuko sienelės pilnos vandens lašų, tai net visa orchidėja būna šlapia (net ir ta vieta, kur buvau nupjovusi supuvusias šaknis) g.gif Jaučiu, kad nėra taip gerai, ane? g.gif Kad paskui nesupūtų man ji ten... Gal perdaug vandens užpyliau ant keramzito? g.gif g.gif g.gif
O kaip jūsų orchidėjos reanimatoriuje: ar būna jos apsitraukusios vandens lašiukais? Gal kas įmes nuotraukyčių, kaip pas jus atrodo? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babyface: 25 balandžio 2008 - 14:47
QUOTE(babyface @ 2008 04 25, 14:46)
Niu tai tada turbūt teks laikyt orchidėją reanimatoriuje, kol užsiaugins normalias "žemės" šaknis  biggrin.gif Nekankinsiu jos kišdama orines šaknis į substratą  biggrin.gif Gal ir sulauksiu, kol išdygs šaknytės... Bet pas mane tame reanimatoriuje labai drėgna... Maišiuko sienelės pilnos vandens lašų, tai net visa orchidėja būna šlapia (net ir ta vieta, kur buvau nupjovusi supuvusias šaknis)  g.gif Jaučiu, kad nėra taip gerai, ane?  g.gif Kad paskui nesupūtų man ji ten... Gal perdaug vandens užpyliau ant keramzito?  g.gif  g.gif  g.gif
O kaip jūsų orchidėjos reanimatoriuje: ar būna jos apsitraukusios vandens lašiukais? Gal kas įmes nuotraukyčių, kaip pas jus atrodo?  ax.gif  4u.gif

mano reanimatorius 24 puslapyje biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras
Orchidejos man labai patinka, bet vis nesiryztu ja nusipirkti blush2.gif Ar imanoma kokybiska orchideja nusipirkti Maximoje? Kaip tik maciau tokiu neaukstu, o man kaip tik tokios ir reikia ax.gif Jeigu neklystu, tai rusies Phalaenopsis ar Doritaenopsis
Atsakyti
QUOTE(linuoskytej @ 2008 04 25, 16:33)
Labas vakaras
Orchidejos man labai patinka, bet vis nesiryztu ja nusipirkti  blush2.gif  Ar imanoma kokybiska orchideja nusipirkti Maximoje? Kaip tik maciau tokiu neaukstu, o man kaip tik tokios ir reikia  ax.gif  Jeigu neklystu, tai rusies Phalaenopsis ar Doritaenopsis

del kokybes as nezinau, bet pvz mano drauge irgi laaabai norejo bet puse metu vaiksciojo aplinkui, sakau nusipirk nukainota (bet stovis ne reanimacinis) ir jeigu sugebesi ja atgaivinti tai sakau pirk ta kurios labai nori smile.gif nupirko atgaivino...
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2008 04 25, 17:37)
del kokybes as nezinau, bet pvz mano drauge irgi laaabai norejo bet puse metu vaiksciojo aplinkui, sakau nusipirk nukainota (bet stovis ne reanimacinis) ir jeigu sugebesi ja atgaivinti tai sakau pirk ta kurios labai nori smile.gif nupirko atgaivino...
Tos, kurias maciau, tai nera nukainotos, tik, kad man truksta ziniu, ir nezinau kaip suprasti, kokiam stovy ta gele...
Atsakyti
Sveikutes. 4u.gif

QUOTE(Ciocė @ 2008 04 23, 13:23)
Beja, noriu pasidemonstruoti trupučiuką  blush2.gif  Kad ir labai jau apleistos mano orchės šiuo metu, bet vat vistiek jos mane myli ir žiedeliais džiugina, taigi įmetu kelias foto:
user posted image

g.gif sakai apleistos, bet labai jaugrazios! bigsmile.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Happy.Woman: 25 balandžio 2008 - 16:51
QUOTE(linuoskytej @ 2008 04 25, 16:41)
Tos, kurias maciau, tai nera nukainotos, tik, kad man truksta ziniu, ir nezinau kaip suprasti, kokiam stovy ta gele...

na seip tu nenukainuotu stovis buna geras... paziurekite kad lapai nebutu susirauksleje nuvyte... jie turi buti stiprus
saknu kad nebutu puvanciu ar kad nebutu visi sausi (jeigu koks vienas kitas pasitaikys tai gal ir nieko) saknys turi buti irgi tokie sultingi stiprus, na ir aisku kad gyviu nesimatytu (nors jie gali islisti ir po kurio laiko)zodziu augalas turi atroditi stiprus ir grazus o ne nuvarges
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taniushka: 25 balandžio 2008 - 16:57
QUOTE(Taniushka @ 2008 04 25, 13:37)

Po kiek dabar Lietuvoje geles? Pries metus orchidejas maciau po 45 Lt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(misterija @ 2008 04 25, 14:41)
mano naujokai miltonopsis siandien nusipirkau ordilinoj  smile.gif dabar lauksiu kol issiskleis
http://public.fotki....anopsis012.html

Įdomūs ir gražūs visi augaliukai! thumbup.gif Bet labiausiai mane sudomino Miltpnopsis, nes pati tokį turiu, tik kad niekaip su juo nesusitariu. verysad.gif Papasakok, kaip seksis augint, gerai? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2008 04 25, 17:54)
Įdomūs ir gražūs visi augaliukai!  thumbup.gif Bet labiausiai mane sudomino Miltpnopsis, nes pati tokį turiu, tik kad niekaip su juo nesusitariu. verysad.gif Papasakok, kaip seksis augint, gerai? mirksiukas.gif

Su miltonopsiais ir aš nelabai sutariu sad.gif Vieną pirkau su dviem gražiais pilnais pumpurų žiedkočiais sausio mėn, bet jie taip ir neišsiskleidė. Stovėjo praktiškai mirties taške tris mėnesius, kol pradėjo džiūti. Tai nukirpau prieš kokią savaitę. Šaknis naujas leidžia, tikiuosi išgyvens. O vieną pirkau rudenį iš vienos forumietės, tai ji man dabar žiedkotį leidžia. Žiūrėsiu, kaip seksis ir jums papasakosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2008 04 25, 18:54)
Įdomūs ir gražūs visi augaliukai!  thumbup.gif Bet labiausiai mane sudomino Miltpnopsis, nes pati tokį turiu, tik kad niekaip su juo nesusitariu. verysad.gif Papasakok, kaip seksis augint, gerai? mirksiukas.gif

jeigu susitarsiu - papasakosiu mirksiukas.gif
Atsakyti