Įkraunama...
Įkraunama...

Ar būna pirkt paaukštinimų kėdėms?

Sveikos, gal kur matėt pirkt paaukštinimą normaliai kėdei? Vaikas jau išaugo iš maitinimo kėdutės, o normali kėdė dar per aukšta.
Ar būna tokių dalykų pirkt, gal kas matėt?
Atsakyti
Mačiau.Yra klaipėdoj Premaman parduotuvėj, tokios pagalvėlės ant kėdės pasidėti. Gal ir kitose yra 4u.gifuser posted image
čia tokia kelioninė, bet gal tiks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xskix: 18 balandžio 2008 - 12:05
Oi, ačiū 4u.gif
ir už paveikslėlį ačiū 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mes naudojam automobiline kedute, na toks pasikniukas be atloso, kur vyresniems vaikams skirtas. Labai gerai ant kedes prie stalo. Pirkom Gariuniuose, kaina apie 45 Lt, galima nuvilkti ir isskalbti.
Atsakyti
mačiau Kotrynoje, bet neprotingai brangiai kainavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2008 05 13, 17:53)
mačiau Kotrynoje, bet neprotingai brangiai kainavo doh.gif

Aš gal ne į temą, bet Kotrynoje daug kas neprotingai kainuoja...
Atsakyti
http://www.tummytub....produktai&id=22 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Basha @ 2008 05 13, 11:31)
Mes naudojam automobiline kedute, na toks pasikniukas be atloso, kur vyresniems vaikams skirtas. Labai gerai ant kedes prie stalo. Pirkom Gariuniuose, kaina apie 45 Lt, galima nuvilkti ir isskalbti.

o, čia gerai sugalvojai 4u.gif
Atsakyti
tinka pagalve po uzpakaliu smile.gif
Atsakyti
Labai jau gret isaugot kedute g.gif
Mano vaikui tuoj 4 metai bus, bet jis dar valgo savo kedej kuo puikiausiai unsure.gif
Atsakyti
Aš visokių įmandrybių susijusų su vaikų patogumu saugumu ir tt.. ieškau užsienio internetinėse parduotuvėse
kedės paaukštinimas
kelis daiktelius esu jau atsisiuntusi iš šio tinklalapio, o dar daugiau iš Ebay.co.uk thumbup.gif
Lietuviškose parduotuvėse kainos nerealios doh.gif
Atsakyti
aplamai LT KAINOS ZIAURIOS VAIKISKU PREKIU,O BE TO IR PASIRINKIMO DAR NERA smile.gif
Atsakyti