Įkraunama...
Įkraunama...

paranoja,kaip ja gydyti?

QUOTE(Jurgytė @ 2008 01 03, 18:38)
Man tai paranoja dėl vaikų. Nežinau, ką daryt. Tiesiog ėda mane tai.

o kuo tai pasireiškia?
Atsakyti
Man taip pat dėl vaiko:paranoja dėl jo ateities, dėl to, kad nesusirgtų unsure.gif kiekvienas nusiskundimas eina per širdį kaip peilis blink.gif suvokiu puikiai kad tai yra nesąmonė biggrin.gif ir to kratausi, mintis veju šalin, ir jos nėra mane taip baisiai apėdusios kad jau gyvent negalėčiau, bet visvien pergyvenu dėl būtų ir nebūtų dalykų.Ypač dėl sveikatos.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inadastra @ 2008 02 03, 12:18)
Man taip pat dėl vaiko:paranoja dėl jo ateities, dėl to, kad nesusirgtų unsure.gif kiekvienas nusiskundimas eina per širdį kaip peilis blink.gif suvokiu puikiai kad tai yra nesąmonė biggrin.gif ir to kratausi, mintis veju šalin, ir jos nėra mane taip baisiai apėdusios kad jau gyvent negalėčiau, bet visvien pergyvenu dėl būtų  ir nebūtų dalykų.Ypač dėl sveikatos.... doh.gif


Tai ne paranoja, o nerimas.
Sunku įveikti tokį nerimą, bet svarbu įsisąmoninti (tą ir psichologė minėjo, bet kitoje temoje), kad intensyvaus nerimo dėl vaiko šaltinis iš esmės nėra išorinis, o vidinis. Tai yra, nerimas kyla dėl nepasitikėjimo savimi, gal kaip mama, gal ne tik kaip mama, ir to nepasitikėjimo perkėlimu į vaiką.
Vertėtų atidžiau pažiūrėti ne į aiką, o į pačią save ir paieškoti, kaip pastiprinti save, kaip pasirūpinti savo vidiniu komfortu. Tuomet ir nerimas dėl vaiko apmažėtų.
Atsakyti

Sveiki, pas mus nutiko seimoje tokia pati problema, jau tesiasi trys metai, vis galvojome pasitaisys situacija, issispres viskas. Deja, jokio gerejimo nera! Nezinome ko griebtis ir kuo padeti!

Kadangi, Jusu irasas darytas pries tris metus, gal kazkas pasikeite pas jus? Gal atradote buda padeti? 

Atsakyti

Turiu omeny, mama itarineja teti, nors tam nera jokio pagrindo! Ji tiesiog prisikuria tokiu versiju, kokios neateitu i galva sveikam zmogui! Tecio kantrybe irgi issekusi.. abu sveikatas susigadine! Mama nepripazista ligos, nenori gydytis, vartoti vaistus atsisako! Nebezinome kuo padeti jiems, kaip spresti problema.. 

Atsakyti