Įkraunama...
Įkraunama...

Ar čia yra inžinierių?

Sveikos 4u.gif

Ar čia yra inžinierių? Kokioje srityje dirbate?

Mėnesį dirbu santechnikos montavimo įmonėje, inžiniere. Na, darbo beveik nėra, ištisom dienom sėdžiu internete. Kažkada dirbau projektavime, tai ten tikrai darbo netrūko, o vat montavime neturiu ką veikti. Todėl labai įdomu, kurioje srityje dirbat, ką tiksliai darot, kiek maždaug uždirbat?
Atsakyti
Aš esu staybos inžinierė. Dirbu projektuotoja(inžinierinių sistemų srityje). Dirbau ir montavimo ir projektavimo įmėnese. Man niekad darbo netruko biggrin.gif Dabar dirbu tik projektavimo įmonėje, tai būna momentu, kad kokia savaitėlę nėr apkrovimo, o paskui pilnas apkrovimas tik dirbk. biggrin.gif
Atsakyti
As irgi dirbu inziniere technologe, pastarojoje firmoje jau antrus metus, uzdirbu mazai (1600 Lt) darbo pastaruoju metu beveik nera - sumazejo uzsakymu, is vis gailiuosi kad sia specialybe studijavau - visiskai ner paklausos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Bagira 2 @ 2008 06 09, 08:57)
As irgi dirbu inziniere technologe, pastarojoje firmoje jau antrus metus, uzdirbu mazai (1600 Lt) darbo pastaruoju metu beveik nera - sumazejo uzsakymu, is vis gailiuosi kad sia specialybe studijavau - visiskai ner paklausos schmoll.gif

Būtum Kaune pasiulyciau ateit pas mus dirbt tikrai gautum daugiau
Atsakyti
As penkis metus pradirbau paga; specialybe inziniere technologe, todel esu prijaucianti siaip profesijai drinks_cheers.gif Bet dabar pakeiciau profili ir dirbu kokybes srityje. Vis delto naujasis darbas labiau prie sirdies. Ypac netraukia darbas pacioje gamyboje, jei jau inzinierius, tai geriau prie projektu, o ne prie igyvendinimo.
Atsakyti
Jungiuos prie inzinieriu. Anksciau buvau inziniere technologe, daba inziniere- projektuotoja (sia sildymas vedinimas...). Labai daug darbais neuzkrauna, o be reikalo. Siaip daug darau ir is sono.. Tiesa Nektariukes norejau paklausti kas per imone ir ka siulo??Idomumo delei, siaip eiti niekur nesiruosiu ale rinka turi pazinot zmogus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kupstas @ 2008 07 02, 09:21)
Jungiuos prie inzinieriu. Anksciau buvau inziniere technologe, daba inziniere- projektuotoja (sia sildymas vedinimas...). Labai daug darbais neuzkrauna, o be reikalo. Siaip daug darau ir is sono.. Tiesa Nektariukes norejau paklausti kas per imone ir ka siulo??Idomumo delei, siaip eiti niekur nesiruosiu ale rinka turi pazinot zmogus smile.gif

Niekas nieko nesiulo. Tik pamaciau, kad tecnologe, o mes tik viena tecnologa turim, kuris planuoja darba keisti, tai pamaniau kad artimiausiu metu tikrai ieskos tecnologes arba tecnologo.

Anksčiau irgi dirbdavau iš šono, kaip dirbau pas montuotojus. Dabar kaip dirbu grynai projektavime, kazkaip soti jau to projektavimo, ir neėmu nieko iš šono. Nebent kokiem geriem pažystamiem padarau ka nors, nors pinigėliai dar niekam nepamaišė biggrin.gif Bet kažkaip tingisi žiauriai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nektariuke: 02 liepos 2008 - 18:48
as inžinierė, įgyjau kraštotvarkos bakalauro išsilavinimą, bet pagal specialybę Kaune įsidarbinti tai be šansų.. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kupstas @ 2008 07 02, 08:21)

tai as jau matyt irgi jungiuosi. Katik baigiau bakalaura. traukia mane projektavimas(sildymas vedinimas). Dar nedirbau, bet jau pradesiu ieskotis.....gal pavyks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kupstas @ 2008 07 02, 10:21)

Aš esu baigusi šildymą vėdinimą, bet projektuoju vandentiekį biggrin.gif

QUOTE(Buttuke @ 2008 09 26, 00:31)
tai as jau matyt irgi jungiuosi. Katik baigiau bakalaura. traukia mane projektavimas(sildymas vedinimas). Dar nedirbau, bet jau pradesiu ieskotis.....gal pavyks rolleyes.gif

Traukia šildymas? Man užteko n aukštų namo nuostolių skaičiavimo, kad pasakyčiau - eina šildymas velniop biggrin.gif O vėdinime labai didelė atsakomybė - gali kilti gaisras ir pan., tad irgi netraukia biggrin.gif Geriau jau koks nors vandentiekis, kur blogiausiu atveju siurblys nesiurbs ar pan. lotuliukas.gif
Atsakyti
o as inzinierius projektuotojas. projektuoju kelius ax.gif baigiau statybos inzinerija, ale keliuose padirbus jauciuos savo rogese smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Melisa Rudeniop @ 2008 09 30, 09:38)
Aš esu baigusi šildymą vėdinimą, bet projektuoju vandentiekį  biggrin.gif
Traukia šildymas? Man užteko n aukštų namo nuostolių skaičiavimo, kad pasakyčiau - eina šildymas velniop  biggrin.gif O vėdinime labai didelė atsakomybė - gali kilti gaisras ir pan., tad irgi netraukia  biggrin.gif Geriau jau koks nors vandentiekis, kur blogiausiu atveju siurblys nesiurbs ar pan.  lotuliukas.gif

vandentiekio tai as nelabai, nebent dar syki kursa pakartojus, nes nieko nebeprisimenu.
ir dabar, savam namui reik sildymas suprojektuot, ale net nezinau no ko pradet doh.gif reiks verst uzrasus, senus darbus unsure.gif
Atsakyti