Įkraunama...
Įkraunama...

Maža krūtinė

na, mergaites, dalinames toliau savo atradimais, pasiekimais...

QUOTE(linuxox @ 2008 04 21, 15:02)
as jau 24d darausi operacija,tai yra uz keliu dienu,atsisveikinsiu su savo spygutemis thumbup.gif

neuzmirsk uzsukti cia pas mus ir pasidalinti ispudziais mirksiukas.gif
Atsakyti
o man mano spygutes patinka B dydzio, as manau pagal kai kurias tai jau spygutes biggrin.gif o ir MB mano krupine pati graziausia, neturiu del to jokio komplekso blush2.gif
Atsakyti
Na ne špygutės pas tave smile.gif Manau, čia daug kas svajoja apie B dydį.
Atsakyti
QUOTE(inga. @ 2008 04 22, 12:35)
Na ne špygutės pas tave  smile.gif  Manau, čia daug kas svajoja apie B dydį.

blush2.gif o man paziurint i kitu C dydzius tai pavydas ima, nes man atrodo pagal jas pas mane nieko nera
Atsakyti
QUOTE(amesteja @ 2008 04 22, 12:43)
blush2.gif  o man paziurint i kitu C dydzius tai pavydas ima, nes man atrodo pagal jas pas mane nieko nera

o man atrodo,kad kai kurias paziurejus i tavo "spygutes" imtu daaaug didesnis pavydas lotuliukas.gif
Atsakyti
Na bet as visas puikiai suprantu nes pati daug metu kompleksavai del to, bet dabar jau nebe, man jos patinka
Atsakyti
Prisiregistruoju ir as smile.gif Maniskes yra taip pat 70 B, bat kazkaip pastaruoju metu ziuriu, kad visos, kurias nesioju jau 75 A pasidare thumbup.gif Ir is tikruju labai juokinga buna man, kai verkiu, kad krutine mazyte, o liemenele matuojuos ir ziuriu, kad krutys taip negraziai per virsu virsta... Tik nepykit niekas, kad taip pasipasakoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varu: 22 balandžio 2008 - 15:15
QUOTE(amesteja @ 2008 04 22, 11:26)
o man mano spygutes patinka B dydzio, as manau pagal kai kurias tai jau spygutes biggrin.gif  o ir MB mano krupine pati graziausia, neturiu del to jokio komplekso blush2.gif

nu girdit, jeigu B dydzio krutine vadinat spygutemis, tai ka tada sakyti apie AA dydi doh.gif mano krutine tik nestumo ir leliuko maitinimo metu buvo B dydzio, tai jauciausi kaip Lolo Ferrari lotuliukas.gif
Atsakyti
ech, turejau pilna B, bet tada ir nekaip atrodziau su papildomais 4kg, ju atsikraciau, ziuriu, kad i A ikritau...aij, gerai ir taip mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Varu @ 2008 04 22, 17:14)
Prisiregistruoju ir as smile.gif Maniskes yra taip pat 70 B, bat kazkaip pastaruoju metu ziuriu, kad visos, kurias nesioju jau 75 A pasidare  thumbup.gif  Ir is tikruju labai juokinga buna man, kai verkiu, kad krutine mazyte, o liemenele matuojuos ir ziuriu, kad krutys taip negraziai per virsu virsta... Tik nepykit niekas, kad taip pasipasakoju  4u.gif

mano 70A ir graziai virsta, ne perproga, bet graziai pakelia.man paciai patinka. tokiom progom - nepagailekit lt lemenukams, nes ir su A gerai atrodysit, jei tas pirktas ne uz 8lt. nepykit, jei kas negalit brangesnio isigyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2008 04 22, 19:28)
ech, turejau pilna B, bet tada ir nekaip atrodziau su papildomais 4kg, ju atsikraciau, ziuriu, kad i A ikritau...aij, gerai ir taip mirksiukas.gif
Papildyta:

mano 70A ir graziai virsta, ne perproga, bet graziai pakelia.man paciai patinka. tokiom progom - nepagailekit lt lemenukams, nes ir su A gerai atrodysit, jei tas pirktas ne uz 8lt. nepykit, jei kas negalit brangesnio isigyt ax.gif

as ta virtima turejau omeny, kai taip net isirezia i kruti liemenele. Ypac isryskeja kai drabuzis virsutinis koks aptemptas. Na, bent jau man tai negrazu, kai taip isirezia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(amesteja @ 2008 04 22, 13:43)
blush2.gif  o man paziurint i kitu C dydzius tai pavydas ima, nes man atrodo pagal jas pas mane nieko nera

Na tos, pas kurias C dydis, irgi gal pažiūri į tas, pas kurias E dydis, ir joms atrodo, kad nieko nėra lotuliukas.gif
Svarbu su kuo lygini biggrin.gif
Atsakyti
TOM, KURIŲ B ir mažiau....
Ne kartą esu girdėjusi prancūzų vyrų nuomonę: moters krūtis turi tilpti į vyro delną - kas per kraštus - tai jau karvės tešmuo smile.gif Šiaip tai moterys prieš moteris labai jau nori pasididžiuoti savo C D E arba atvirkščiai jaučia pavydą ar nepilnavertiškumą, net ir nešiodamos B. Mielosios, kuo mažesnė krūtinė, tuo mažiau bus nukarusi, kai sulauksit garbingo amželio smile.gif o didesnės su metais ir bambą sieks smile.gif Ir šiaip, forma yra kur kas aktualiau nei dydis smile.gif aišku, čia mano nuomonė smile.gif Ir šiaip, džiaukitės, kad turit pienuko savo A ar B smile.gif Mano pažystamoms didžiakrūtėms pienukas kažkodėl nelabai gaminasi...
Atsakyti