Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptikai ir mėnesinių skausmas

Apklausa: kokios ruries kontraceptines priemones sumazino jums menesiniu skausmus? (30 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
atleiskite jei ko nepaminejau tiesiog prituko vietos blush2.gif verysad.gif tad parasykite kas jums padejo
Papildyta:
atleiskite uz kalida klausime doh.gif bet dabar tiesiog net nezinau kaip istaisyt verysad.gif
Atsakyti
As daug metu geriau Yasminelle man jos patiko, siuo metu nebegeriu jokiu KT
Atsakyti
o man tai jokiu skausmu ir nebudavo.
Tiek nevartodama, tiek dabar vartodama - tas pats smile.gif
tik tiek kad dabar trumpesnes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mimuke: 25 balandžio 2008 - 14:18
na man padejo tai merilon. 4u.gif
Atsakyti
Ne vienas esu isbandzius, su jokiom neskaudejo, pries tai skaudedavo, ir nutraukus vel skausmai grizo.
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2008 04 28, 20:48)
Ne vienas esu isbandzius, su jokiom neskaudejo, pries tai skaudedavo, ir nutraukus vel skausmai grizo.

tai gal galetu pasakyt kokias audojus esi :>?
Atsakyti
QUOTE(jane deadly @ 2008 04 29, 07:58)
tai gal galetu pasakyt kokias audojus esi :>?

Triregol, Femoden, Novynete, Harmonet.
Is principo visos tabletes nuima skausmus arba bent apmazina, nes ju veikimo pobudis toks pat - maziau gleivines uzauga gimdoje, uztat ne taip skauda jai pasisalinant per mmm.
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2008 04 28, 20:48)

Tas pats, nesvarbu ar tabletes, ar pleistras, ar ziedas. Naudojaunt kontracepcija skausmu beveik nera, o nustojus skausmas grizta, tik sakyciau man netoks stiprus, silpnesnis (galiu iskentet ir be nuskausminamuju).
Atsakyti
QUOTE(Lamba @ 2008 05 01, 23:56)
Tas pats, nesvarbu ar tabletes, ar pleistras, ar ziedas. Naudojaunt kontracepcija skausmu beveik nera, o nustojus skausmas grizta, tik sakyciau man netoks stiprus, silpnesnis (galiu iskentet ir be nuskausminamuju).

na nezinau yasminelle kai vartojau tai nieko nepadejo skausmai kaip buve taip buve
Atsakyti
Balsavau už Mercilon, nes tik šias KT esu naudojusi. Tačiau noriu pabrėžti, kad jas vartodama, nepastebėjau itin didelio skirtumo kas liečia mėnesinių skausmus, todel kad ir šiaip tokie skausmai manęs nevargindavo. KT didžiausias pliusas tas, kad MM būdavo gerokai trumpesnės cool.gif
Atsakyti
QUOTE(minik @ 2008 05 05, 14:49)
Balsavau už Mercilon, nes tik šias KT esu naudojusi. Tačiau noriu pabrėžti, kad jas vartodama, nepastebėjau itin didelio skirtumo kas liečia mėnesinių skausmus, todel kad ir šiaip tokie skausmai manęs nevargindavo. KT didžiausias pliusas tas, kad MM būdavo gerokai trumpesnės cool.gif

man nuo mercilon taip pat trumutes pasidariusios :>
Atsakyti
g.gif
Atsakyti