As du metus be pertraukos geriau KT ir tikrai galiu pasakyt, kad mano menesines tapo labai negausios ir neskausmingos
, o nustojus jas gerti teko prisiminti kas yra PMS

O as geriu novynette, pradzioje tai ir skausmas isnyko ir negausios pasidare mmm, po puses metu vartojimo mmm tik 2 d. tetruko
, o po to prasidejo...vel gausios vel skausmai
, reik pas gine, jau su nekantrumu laukiu kada pagaliau galesiu nueiti, pati nenoriu dabar nutraukti vartojimo. Nezinau, ar cia tabletes nebetinka, ar kas blogai pasidare

as jau keli menesiai naudoju evra pleistra. PMS vistiek yra, o pilva labai skauda tik pirma diena, o kitas jau lengviau. ir menesines sutrumpejo dviem dienom. geras tas pleistras, tik nuplesti ji labai skauda

Geriu apie metus, per menesines skausmas minimalus arba jo isvis nebuna, geriu Jeanine
va pradejau gert yasmin tai ir skausmu nera arba jie minimalus ir tik pirmaja diena ir daug trumpenes
Kai geriau yasmin, menesines buvo ne tokios gausios, kaip visada, bet pirma diena skausmai net padidejo, be to, dazniau skaudejo galva. Geriant mercilona ligtai menesines buvo maziau skausmingos.
As pradejau vartoti Harmonet KT , cia mano pirmos KT , bet istiesu menesiniu skausma sumazino, o patikekit buvo tikrai beprotiski skausmai, net i ligonine pora kartu buvo isveze.dabar yra tas skausmas, bet jau netoks nezmoniskas kaip budavo, gal kai jau iprasiu prie KT isvis sumazes skausmas
tikiuos

Man anksciau ziauriai skaudedavi pilvuka, net gi alpdavau, o sia problema padejo sumazinti KP EVRA

aš geriu Marvelon ir kas susiję su mmm tai labai padėjo, pilvą dabar dar maudžia pirmom dienom bet jau ne taip kad anksčiau net vaistai nepadėdavo, dabar apsieinu be jokių vaistų

as geriu Yarina viskas labai labai gerai:> tik kad brangoka.
Klausimas ganetinai beprasmis nes mmm skausmus mazina visos KT, kadangi geriant KT sergama netikrom menesinem
As kentedavau nuo baisingu skausmu, kartais is lovos negaledavau islipt, ir greitoji kazkada kviesta. Gyvenimas prasviesejo pradejus gert KT. Dabar kuriam laikui lioviausi tai grizta sitas dziaugsmas po truputi.. nors, bent jau kolkas, ne taip baisiai kaip iki KT.

As kentedavau nuo baisingu skausmu, kartais is lovos negaledavau islipt, ir greitoji kazkada kviesta. Gyvenimas prasviesejo pradejus gert KT. Dabar kuriam laikui lioviausi tai grizta sitas dziaugsmas po truputi.. nors, bent jau kolkas, ne taip baisiai kaip iki KT.