Labas vakarėlis mamytės.Pagaliau jus suradau

Jau norejau tema užvesti.Kaip mes su mažiuku be jusų kompanijos? Jau taip pripratau pasidžiaugti ar paliudėti kartu.

Greitai mano pypliukui 7 mėnėsiukai sukaks,o kol kas bendrausim čia. Jau pora dienelių mano mažiukas taip jokingai gurgulioja su lupytem.Jau tikrai auga mažiukas ne tik fiziškai,bet ir socializojasi.Jau toks žvilgsnis protingas,viska supranta.Tik va toks jau zyzenis,visa diena kaip signalizacija,tai jau vakare mamytei atsiprašau"stogas važioja",tai tėtis perima estafeta.Net nesuprantu kodel toks nepatenkintas?Gal tikrai tie dantukai negali prasikalti ir jam vargšiukui skauda?Mes dar paskutinio skiepuko nepadarėm,jis sirgo tai ir nedarėm,reikės kitą savaite padaryti.Vel sunku būs,jis po skiepu toks neramus būna,tikriausiai daugėlis vaikelių tampa po skiepų labai jautrus.

iki mamytės ir mažyliai.
Papildyta:
QUOTE(gintariux.82 @ 2008 04 25, 19:15)
sveikos naujai prisijungusios ir jau pažįstamos maytės

noriu pasigirti

vakar prilaikant kojytes per keliukus pirmą kartą mano aukselis atsisėdo

labai faina buvo

bet šiandien jau nelabai nori

matyt vakar leido mamai pasidžiaugt ir galvoja, kad užteks

na o šiaip pats savarankiškai net nesėdi

ir prieš pora dienų atsiklaupė ant keturių

matyt ruošiasi ropojimo etapui
na užteks girtis

atsisveikinu iki kitos savaitės, nes ryt mažiaus krikštynos, tai tikrai nebus laiko prie jūsų prisijungti
Sveikinu gintariux.82,šaunuolis mažiukas.Mano dar pats neatsisėda,bet labai jau nori.O dėl ropojimu pas mus tas pats,jau lig pradėjo ropoti,bet atbula ir viskas daugiau nenori.O gal užmiršo,kad išmoko?

Lauksym pasokojimu apie krikštynas.
Papildyta:
IIR VEL UŽMIRŠAU PAKLAUSTI:MAMYTĖS NUO KOKIO MAISTO BĖRE JŪSŲ MAŽIUKUS?Mano Donatėlį išbėre žandukus ir nemažai,,bet negaliu kol kas nustatyti nuo kokio maisto?Jis jau daug ką ragauna,išskyrus mėsa.Duodu tik Hippo tyreliu su mėsyte,bet ten labai mažas kiekis.Tai nežinau nuo ko?