Įkraunama...
Įkraunama...

Kaliningradas

Ką idomaus galima paatyti pačiam Kaliningrado mieste? Kažkas minėjo povandeninį laivą, ar ten muziejus tame laive, jei taip ar apsimoka ten lankytis. Kokias dar lankytinas vietas rekomenduotumėte? Ar prie Kaliningrado yra pležas?
Atsakyti
IEŠKAU KELIAUTOJŲ IŠ SUVALKIJOS KRAŠTO,KURIE GALĖTŲ PARVEŽTI TAM TIKRŲ PREKIŲ IŠ KALININGRADO SRITIES.PVZ.-RUSIŠKUS ŽVEJO ČEBATUS,KAREIVIŠKAS GALIFE KELNES IR KT.-ŽINOMA ATSILYGINSIU
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Noriu Jusu pagalbos, nes tiek prisiskaiciau visoko apie Kaliningrada, kad plaukai piestu stojasi doh.gif Su draugu keltiname neuzilgo vykti i Kaliningrada su masina. Reikia paimti serganti dede ir parsivezti i Lietuva (jis yra ir Lietuvos ir Ruijos pilietis). Iskvietimo negausime, tad turime gauti turistines vizas. Jas tvarkysimes per Ecolines agentura Vilniuje. Siandien pasiskambinau, sake, kad viza zmogui 250lt + 15lt 7 dienu keliones draudimas. Kyla klausimas - kokie reikalavimai taikomi automobiliui? Kaip del daiktu deklaravimo pasienio poste? Daleiskim mes uzregistruojam daiktus kuriuos isivezame, o grizdami vezames ju labai daug daugiau nei atsivezeme + dar vienas keliones pradzioje neregistruotas asmuo. Ar negali iskilti del to problemu? Kaip pervezti ta zmogu su jo daiktais nepakliuvant i muitininku nemalone? Ar nelieps parodyti kokiu nors daiktu isigijimo cekiu ar dar ko? g.gif
Baisiausia, kad neuzdarytu kur nors biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, mes irgi kita men vaziuosime i Kaliningrada. Gak kas zino...jegu anukai (vaikai iki 10 m) vaizuoja pas mociute (pvz. 3 dienos) ar reikia vizos, gal vaikams yra kokia nuolaida?
Kaip pigiau daryti viza : per agentura ar tiesiai i ambasada?
Aciukas 4u.gif
Atsakyti
buvom vasarą Kaliningrade su viena nakvyne.
Atsakyti

Kaip su patekimu ten darbar? Ir išvis ar verta keliaut? Galbūt Kuršių nerijos Kaliningrado dalyje įdomu? 

Atsakyti
Sveiki, būtų labai įdomu, jei patirtimi pasidalintų keliautojai, pasinaudoję nemokamomis vizomis, kurios įsigaliojo nuo liepos 1 d. 4u.gif Kaip viskas vyksta, ar nėra gaišaties prie sienos?
Atsakyti