Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyrams trukdo žmonos praeitis?

Mes su vyru nesugyvename,nes jam skaudu,kad as pries ji gyvenau laisva gyvenima. O jis,visai kitoks-nei nuotikiavo, nei duko.
Mano vyras man buvo 11. Megdavau vienos nakties nuotykius,o su kai kuriais,(is tu nuotikiniu) rimtai norejos draugauti,bet neiseidavo buti istikimai.
daba esame vede ir esu istikima.Nors del to kaip praeity gyvenau,daba labai skaudu yra prisiminti ta praeity. sad.gif
Atsakyti
Žinok tie prisiminimai nuolat jam iškils į paviršių, ypač sunkesnėmis akimirkomis. Tačiau tai nereiškia, kad tavo praeitis turi kažkaip tave persekioti. Jei dabar esi puiki žmona (gal ir mama), tai niekas neturi teisės tavęs niekinti dėl praeities. Pakalbėk su savo vyru ir paaiškink jam, kad judu neturėtumėt gręžiotis į praeitį, antraip nesukursite laimingos ateities. Ir tikrai, nesijausk dėl kažko kalta, juk stiprus žmogus yra ne tas, kuris niekuomet neklysta, o tas, kuris suklydo ir sugeba atsikelti.

Sekmes jums abiems 4u.gif
Atsakyti
O iš kur vyras žino tavo praeitį g.gif Negi pati jam pasakojai tokius dalykus biggrin.gif
Ir pagaliau, jeigu ir žino, tai kodėl apie tai, kad negalės susigyvent su tavo praeitim, nesusimąstė prieš vedybas g.gif Jeigu jūs jau vedę, tai turi priimti žmogų su visais jo + ir - mirksiukas.gif
Atsakyti
Deja mano vyras gyvena praeitimi,jis dabartimi negyvena. Taip musu santuoka vos nepriskirybos ribos,abiem nervai itemti. Jam mano praeitis labai svarbi,jis niekados nenustos galvoti apie praeiti,beto as jam dar pamelavau tai pasitikejimo netekau. Taip esu jam istikima,vaiku neturi,as vaika praradau,dar neatsigaunu is po netekties. O dar vyras su mano praeitimi ir nepasitikejimu,suprantu,kad nepasitiki manimi.
Atsakyti
Jus išgelbės tik nuoširdūs pokalbis ... Pabandyk jam paaiškinti, kad praeitis liko praeityje, o dabar - tu esi su juo wub.gif , tuo, kuriuo seniai seniai ieškojai mirksiukas.gif Jei jis protingas vyras - tikrai supras... Padaryk jam kokią malonią staigmeną, nustebink, nusivežk kur nors, pvz i mielą viešbutuką, gamtą ar kur sugalvosi smile.gif ax.gif
Bet kam tu jam viską pasakojai? g.gif Moteriškės šiaip vadovaujasi tokiu principu: kas ne pirmas, tas antras tongue.gif Tada ramu cool.gif
Atsakyti
Tai teko papasakoti,nes jis kaska itare ir reikejo man papasakoti,nes jis apie savo zmona nori viska zinoti,as jam dar meluodavau apie praeity,nebuvau visos tiesos papasakojus.
Tai,kad as jam darau staigmenas,bet jam nelabai patinka.
Beto jis nepasitiki manimi,nes melavau jam 8 menesius kai gyvenome kartu.Tai nera pasitikejimo,pas mus daug ko buvo,tai mes esame prie skirybu ribos,bet as netikiu,kad mes issiskirsime,Dievas su mumis yra,ir as tikiu,kad viskas bus gerai.Eisime pasikalbeti su mano baznycios pastore.Bandziau jam paaiskinti,kad gyvename dabartimi,o nepraeitimi,bet jam skaudi ta mano praeitis.
Atsakyti
QUOTE(mile_lt @ 2005 05 01, 16:19)
Eisime pasikalbeti su mano baznycios pastore.


O tai jūs čia tipo kur? Ne Lietuvoj? A tai gal pas juos kultūra kita... O pala, kur čia pastorės būna? g.gif

Tfu... Šiauliai smile.gif Kas čia per pastorės Šiauliuose? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 01 gegužės 2005 - 15:37
O mano vyras kaip tik Džiagiasi, kad aš savo laiku "išsidūkau". tongue.gif
Tipo dabar galiu ir surimtėti. Ir nė karto nėra papriekaišatvęs dėl mano praities.
Taip pat manau, kad nebūtinai viską ir pasakoti: ką su kuo ir kaip darei, ar kelintas jis man yra schmoll.gif
Atsakyti
Bet mano vyrui tai nera taip,kas buvo tas prazuvo. Jam labai rupi ir nori kuo dataliau kad pasakociau,kaip kur ir kada. Jusu teisybe turime praeity uzmirsti,nes tai buvo pries ji.
Daug zmoniu nuklysta nuo doros kelio,man irgi taip atsitiko,vistiek praeities as nepakeisiu. Jis vede nes buvau niescia,beto ir mylejo mane ir tebemyli.
As buvau pas psichologe,ji irgi patare,kad praeity reikia uzmirsti ir gyventi dabartimi,bet mano vyras gyvena praeitimi. Na ka as baigiu susitaikyti su tuom as savo vyra tikrai nepakeisiu.
Eisime dar kalbetis pas mano baznycios pastore,gal ji ka nors patars,bet man reikia kantrybes,melsiu Dievo,kad man ta kantrybe suteiktu.
Atsakyti
Oi Venecija mano vyras itare kaska panasaus kai mes draugavome,kad gal ir turiu tokia praeity,as jam nieko nesakiau,bet pamelavau kad 4 vaikinai buvo mano gyvenime ir visi rimti,bet tai grnyna neteisybe buvo,o ka man beliko sakyti,kai jis klausinejo,o paskui as pasimesdavau ir neprisimindavau,ka jam pameluodavau tai jis mane prigaudinejo,tai pries vedybas visa tiesa suzinojo,kiek ju buvo ir del ko jie buvo.
Ir jis norejo mane dasivyti,norejo tiek pat tureti merginu,kai mes draugavome.Daug nesamoniu musu gyvenime buvo.
Atsakyti
Na ir kas kad jis labai nori zinoti visą tavo praeitį. Tačiau tau nabūtina viską jam iškloti. Reikia atrinkti tai ką galima pasakoti, o ką geriau nutylėti. O juo labiau kai tu žinai, kad tavo vyras jautrus praeičiai.
Aš tai iškarto pastebiu, kokios pokalbio detalės mano vyrui nepatinka, todėl sekantį karta stengiuosi to napasakoti. schmoll.gif
Atsakyti
Yra Lietuvoje pastoriu Noa,as lankau baznycia "tiesos zodis" Ten yra pastore. man labai patinka ta baznycia,mano vyras ejo kaskada i ta baznycia pries 7 metus.
Atsakyti