Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai blizgesiukai

QUOTE(KRISTELA @ 2008 05 08, 14:31)
namuose dazantis tai suprantu, bet per visa diena tai nekarta norisi blizgi atnaujint, tai ka su savim dar ir sepetelius tampytis visur unsure.gif

jis juk mazytis ir dar susidedantis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 05 08, 14:09)
jis juk mazytis ir dar susidedantis  biggrin.gif

o kiek tokiu mazyciu nesamoniu ir taip tasej voliojasi? cool.gif ir kiekvienas super reikalingas
as esu uz ready to use, patogius, paprastus daiktus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 05 08, 16:22)
o kiek tokiu mazyciu nesamoniu ir taip tasej voliojasi? cool.gif ir kiekvienas super reikalingas
as esu uz ready to use, patogius, paprastus  daiktus thumbup.gif

niu pas mane tasej tikrai nereiklingi dalykai nesivolioja cool.gif o tokiom daikciukui vietos tikrai atsirastu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiandien gavau savo Lancome- Le Lutin blizgiuką bigsmile.gif . Super, neperlipnus, spalvytė wub.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo innuendo: 08 gegužės 2008 - 19:15
O kaip iskrapstot blizgesio likuti? Gal turit kuri nors kokia paslapti? ax.gif Pagalvojau, kad realiai gana daug kartu dar pasitept galima butu, bet issimeta. Dabar galvoju, kad gal pavertus ant sono palaikyt ir tada nuo sieneliu iseis paimt, bet kur nors taip jau nenusinesi. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(busima_mama @ 2008 05 08, 18:51)
O kaip iskrapstot blizgesio likuti? Gal turit kuri nors kokia paslapti?  ax.gif Pagalvojau, kad realiai gana daug kartu dar pasitept galima butu, bet issimeta. Dabar galvoju, kad gal pavertus ant sono palaikyt ir tada nuo sieneliu iseis paimt, bet kur nors taip jau nenusinesi.  doh.gif

Na, dar galima rasti ilgu ir labai plonu kotu lūpų šepetėlį biggrin.gif. Tik įdomu ar tokių yra g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Nonka @ 2008 05 08, 09:58)
Aš irgi nusipirkau Elizabeth Arden porą blizgių  ax.gif  Vieno kvapas ir skonis viskas ok, bet kito tai toks keistas, pagalvojau gal pasenęs koks  rolleyes.gif 
O šiaip blizgiai padažo tai labai gražiai, ir laikosi neblogai  smile.gif

Kokius turit? Pas mane "Shine Pops". Man geriausiai drekinantys yra sis ir Collistar blizgis. Lupytes buvo taip issauseje, kad apie lupdazius net nesvajojau, o lupu blizgiu buvo imanoma tik ant vazelino teptis doh.gif Tai siais dviem tikrai atgaivinau lupytes - iskart juos tepdavau ant lupu ir puikiai atrodydavo, o ir padrekino lupas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(busima_mama @ 2008 05 08, 18:51)
O kaip iskrapstot blizgesio likuti? Gal turit kuri nors kokia paslapti?  ax.gif Pagalvojau, kad realiai gana daug kartu dar pasitept galima butu, bet issimeta. Dabar galvoju, kad gal pavertus ant sono palaikyt ir tada nuo sieneliu iseis paimt, bet kur nors taip jau nenusinesi.  doh.gif

blink.gif kaip nenusinesi? pas mane visi blizgiai guli rankinej, tai niekad neturejau problemu su iskrapstymu. man greiciau jie atsibosta...
Atsakyti
QUOTE(busima_mama @ 2008 05 09, 09:14)
Kokius turit? Pas mane "Shine Pops". Man geriausiai drekinantys yra sis ir Collistar blizgis. Lupytes buvo taip issauseje, kad apie lupdazius net nesvajojau, o lupu blizgiu buvo imanoma tik ant vazelino teptis  doh.gif Tai siais dviem tikrai atgaivinau lupytes - iskart juos tepdavau ant lupu ir puikiai atrodydavo, o ir padrekino lupas.  thumbup.gif

Pas mane tai "High Shine Lip Gloss". O Collistar dar nebandžiau, bet matau, kad turbūt vertėtų išbandyti ax.gif Nors šiaip aš tai ir taip mėgėja pirmiausia su balzamu lūpas pasitepti, o tik tada su blizgiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 05 09, 10:03)
blink.gif kaip nenusinesi? pas mane visi blizgiai guli rankinej, tai niekad neturejau problemu su iskrapstymu. man greiciau jie atsibosta...

Pas mane dazniausiai rankinej staciai buna. ax.gif Man dabar vienas baiginejasi, nu ir ant sono laikau, o jis toks lipnus, tai nuo sieneliu krapstau krapstau - kazkaip viesumoj taip nelabai turbut iseitu. Vis ismesdavau tokius nepribaigtus, bet dabar gaila pasidare. 4u.gif

QUOTE(Nonka @ 2008 05 09, 10:28)
Pas mane tai "High Shine Lip Gloss". O Collistar dar nebandžiau, bet matau, kad turbūt  vertėtų išbandyti  ax.gif Nors šiaip aš tai ir taip mėgėja pirmiausia su balzamu lūpas pasitepti, o tik tada su blizgiu  rolleyes.gif

Tikrai labai geri Collistar blizgiai - rekomenduoju thumbup.gif Tik man truputi nepatinka tai, kad kai atsuki blizgi, tai sepeteli pats isstumia, jei neprilaikai (kaip siaudeli is gazuoto gerimo), tai vis neuzmirst stipriai laikyt reikia biggrin.gif Ir greitai visi uzrasai apsitryne, nu bet ne tame juk esem, o blizgio gerume. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2008 04 29, 13:21)
vasarai bus grazu prie idegusios odos ir aukso atspalvio drabuzeliu rolleyes.gif

Jau nupirkau svelniai paauksuota megztuka smile.gifsmile.gif prie YSL #1 flirt.gif
Atsakyti
Truputi nusiviliau Chanel blizgesiu, nelabai gerai leikosi, galvojau kad geriau verysad.gif .
Atsakyti